Sperm hızı ve morfoloji düşüklüğü

Arkadaşlar sperm morfolojisinde sayısında hareketinde sıkıntı varsa Murat Mermerkaya hocamızı araştırmanızı tavsiye ederim bu konuda kendisi alanında mükemmel bir doktor biz farklı şehirde olduğumuz için görüntülü iletişime geçtik söylediklerini harfiyen uygulamaya çalıştık ve 2 ayda sonuç aldık bu tarz yazılara umut veriyorlar derdim inanmamaya çalışırdım ama ben iyi bir sonuç aldım bunu sizlerle paylaşmak istedim yinede kendiniz araştırıp karar verebilirsiniz
Tavsiyeniz için teşekkür ederim onu da araştırayım bir bakalım 🙏

Öncelikle geçmiş olsun benimde eşimin morfoloji sorunu vardı 1 di ama bizim 0 la kalan da var tabiki ama olasılık düşüyor kadın doğum doktoru in asta diye bir vitamin verdi aynı kaldı ne dusdu ne çıktı sonra üroloji doktoru proxed plus verdi alt üst etti tüm değerleri tabi bu ilaç kimine iyi gelmişken kimine yaramamış bide de olduğu gibi anlayacağın 6 ay in asta 6 ay proxedplus derken 1 yıl öyle geçti tabi biz 4 yıldır istiyoruz en son İzmir'de bir aktardan macun lar vitaminler aldık onun sayesinde çok iyi oldu değerler eşimin ve hamile kaldım
Bazı aktarlar gerçekten çok iyi kürler hazırlayıp veriyor ama denk gelmek lazım işte 🥲 ne güzel maşallah darısı isteyenlerin başına 😍

Kızlar 2 yıldır gebelik istiyorum ama nasip olmadı. Kendim için bütün testleri yaptırdım her şeyim normal çok şükür. Eşimin sperm sayısı çok iyi ama ileri hızlı sperm sayısı %13, morfoloji %3.
Ayni durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Siz hamile kaldınız mı? 😢
İleri hız olmazsa maalesef gebe kalınmıyor bizimde morfoloji 2 ama tüp bebekle dahi olmadı sizde zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe geçin sperm dna hasarlı sperm fsh testleri ayrıntılı yaptırın

İleri hız olmazsa maalesef gebe kalınmıyor bizimde morfoloji 2 ama tüp bebekle dahi olmadı sizde zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe geçin sperm dna hasarlı sperm fsh testleri ayrıntılı yaptırın
Eşinizde neler düşük sizin? Ve siz de bir problem var mıydı?

Bizim de başımıza aynı şey geldi :) iyi bir labta testi tekrarlamamızı tavsiye ederim, her yerin sonucu da doğru olmayabiliyormuş. Ona göre takviye başlar eşiniz
Merhaba birşey sormak istiyorum bugün 17+4 deyiz bugün ara ara incede olsa adet sancısı gibi birşey var normal mi

Benim eşimde farklı sorunlarda ortaya çıktı, ama dediğim gibi biz yıllarca sebep arıyorduk. Doktorlar hiç yönlendirmedi. Şehrin en iyi yerinde yaptırın testi bence.
Sonra takviyelerle baya düzelttik ama beklemek istemediğimiz için tüp bebeğe başvurduk, çok şükür hamileyim
Hangı takvıyelerı kullandınız

Ben 28 yaşındayım. Bakalım doktor ne diyecek ama aşılamayı kafaya koydum gibi şuan 😂 Kürtaj düşük gibi işlemlerden sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyormuş diye biliyorum Hsg filmi cekildiniz mi
Kürtajdan önce cekilmiştim ama kürtaj sonrası bakılmadı ama vakumlu kürtajdan tıkanıklık riski çok az, benim sanırım eş faktörlü neden.

Daha yeni 3 hafta
Kızlar benim moralim bozuk Eşim varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra takviyelerle gebe kaldım. Sonrasında ise bebeğimin kalbi durdu sağlıksızdı. Cumartesi günü sperm testi verdik ameliyatta 9.ayı geçtik değerler düşmüş.Çok üzüldük aşılamaya karar verdik. Neden böyle oldu anlam veremedik.doktor tekrardan takviyelere başladı.

Back
X