Bakarmısınz kızlar

llaskoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
5
0
1
32
Kızlar Benim Sat 5 ağustostu. 16 agustosda ve 22 agustosda nişanlımla ilişkiye girdik korunmadık. İçim içimi yiyor. şimdi adetime 4 gün var 1 2 gün seker büyük ihtimalle hep öyle oluyo ama sanki bir farklıyım. 1 hafta önceden karnımda sancılar vardı. ayaklarıma ateş düşüyo ve normalde adetten 1 hafta önce göğüslerim şişerdi ve dokunamazdım bile şimdi yeşil yeşil damarlar var ama şiş değiller. Acaba çok taktım o yüzden mi böyle. test yapsam çıkarmı bilmiorm kafam çok karışık :(((

Kızlar Benim Sat 5 ağustostu. 16 agustosda ve 22 agustosda nişanlımla ilişkiye girdik korunmadık. İçim içimi yiyor. şimdi adetime 4 gün var 1 2 gün seker büyük ihtimalle hep öyle oluyo ama sanki bir farklıyım. 1 hafta önceden karnımda sancılar vardı. ayaklarıma ateş düşüyo ve normalde adetten 1 hafta önce göğüslerim şişerdi ve dokunamazdım bile şimdi yeşil yeşil damarlar var ama şiş değiller. Acaba çok taktım o yüzden mi böyle. test yapsam çıkarmı bilmiorm kafam çok karışık :KK43:

benimde sat 5 ağustos canım yarın test yapıcam çünkü bir haftadır bir çok belirti var bakalım kısmet artık bence sende yarın bir dene bende merak ettim şimdi

korunmadığında çocuk olacağını bilmiyor musun....
biliyorsan neden panik yapıyorsun...
çocuk olursa aldırırsın nolcak:KK34:

bende bir hafta önce başladı göğüs ağrısı karnımda kramplar var hiç böyle olmazdı göğüslerimin üzerime yatamıyorum bile

ok yapalım ben sabahh ilk idrarımla yapıcam :KK48: seninde haberini beklicem insallah iyi haberler veririz

Back
X