- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Ya bence kuzenime hediye alıcam canım nasıl bişey olsa senin yaşların da falan de. Mağazaya gidince kız para konusun da çekinebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu yine davet edin ama tam çıkarken bir zarf'a koyduğunuz parayı, içimizden geldi yılbaşı hediyesi, belki sen de kendine bir şey almak istersin diyerek verin.Herkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı
ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
Bence esin mantıklı düşünmüş..2 senedir tanıyorsun maddem en mantıklısı beraber gidip.almak ..bence çok sevinir bu jesteHerkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı
ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
Tamam ben çözümü buldumşöyleki,biz ilçede yaşıyoruz,ve köy gibi bi ilçe,merkeze gitmek 1 saat.
ve araçsız çok zor.
servis yok doğru düzgün.
kendi başına gidemez değiştirmeye.
o yüzden öyle düşündük ama bilemedim şimdi