Bakıcı ablamıza hediye,

Bence en iyisi yanınızda götürmek. Kendiniz alırsanız beğenir mi ayakkabı numarasını bilseniz bile ayağına uyar mı bilinmez. Sonra değişim yapmak gerekir. Sizin için de onun için de değişim zor olur. Hem merkeze gitmek onun için de değişiklik olur. Ben rahatsız olmazdım. Kendi beğendiğimi almak isterdim.

Herkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı

ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
Hafta sonu yine davet edin ama tam çıkarken bir zarf'a koyduğunuz parayı, içimizden geldi yılbaşı hediyesi, belki sen de kendine bir şey almak istersin diyerek verin.

yanınızda götürüp hadi seç demek daha ayıp bence kızın yerin dibine geçme olasılığı daha yüksek.hem istediği gibi bir şey de seçemez fiyatını göre göre.siz oranın mevsimine uyan bir botu seçin alın, bir de kalın kışlık şal, eldiven ya da şapka ekleyin eğer ille özellikle bot aldığım belli olmasın diyorsanız.

Bence onuda alın yanınıza
Yılbaşı hediyesi alıcam bebeğimize çok iyi bakıyorsun çok memnunuz lütfen kabul et bunu deyin birden
Sonra istediği botu alın
Kırılmaz niye kırılsın ki
Sonuçta hediye bu
Arkadaşımıza da alıyoruz ne var

Boyle seylerin hediye gelmesi daha iyi sanki.
Maddi durumdan bagimsiz olarak biri bana hadi buradan hediye sec kendine dese birsey almam. 😂😂

Siz almayın götürün kendi seçsin.
Malum ayakkabı seçimi sıkıntı herkesin ayak yapısı farklı.
Ben bazı marka kalıplarını kesinlikle giyemiyorum ayaklarım ince uzun olduğu halde.
Ne güzel bı ilişki kurmuşsunuz 👏

bana götürüp seçtirmek pek hoş bir fikir gibi gelmedi.
ben bunu eşime ve kayınvalideme yapıyorum sadece.
çünkü onlar ne alırsan al değiştiriyor :)
kendi seçtiklerinden bile emin olamıyorlar çoğu zaman :)
ama ayakkabı da zor bir hediyedir.
geniş kalıplı bir bot seçebilirsiniz belki..

Ben olsam alabileceğiniz bir mağazanın internet sitesinden sanki kendime alacakmış gibi beğendiğim botları gösterirdim. Şu nasıl sence güzel mi siyahı daha mı iyi olur vs. Tepkilerine dikkat eder oradan çok beğendiği bişi olursa da ‘bunca zaman emek verdin, çocuğumuza abla oldun çam sakızı çoban armağanı bir yılbaşı hediyesi almak istedik’ deyip oradan beğendiğini hediye ederdim 😊
Edit: ama ayakkabı da zor hediye gerçekten biraz daha düşündüm de yani düz tabanlı taraklı vs olabilir ayağı rahat edemeyebilir her ayakkabı. Şey deseniz, denesin rahat edemezse birlikte gidip değiştirebiliriz falan, bilemedim 🙁

Götürme yanında kadın çekinir istediğini söyleyemez fiyatlarına bakar. Kendi bütçene uygun bir botu al ve içine hediye çeki koy verirkn de değiştirmeye sakin çekinme ayıp olmaz de ne istiyorsa gitsin alsın kendi

Beni alıp götürseler birşey seç deseler seçemem ben.bir miktar para verseniz hediyemiz olsun istediğim birşeyi alırsın demeniz daha iyi veya hediyeyi alıp değiştirme kartı daha iyi olur.

kendiniz beğenin bence de sağlam daha sade düz bir model şeçin ki beğenmeme riskini azaltırsınız güzel bir pakette verirsiniz. sizin onu düşündüğünüzü anlaması hediyeden daha mutlu edecektir bence :)

Herkese merhaba :)
Bi konuda kararsız kaldım ve sizlere danişmak istedim.
Kizimin bi bakici ablasi var.
Ailecek onu çok seviyoruz.
Doguda zorunlu görevdeyiz.
Hep derim o bize allahın nimeti.
Allah bozmasin.
2 yıldır birkikteyiz
Pek durumları yok.
Geçen yildan bu yana ayni botlari giyiyor oldukça eski ve düz taban ince bi bot.
Ona bir bot hediye etmek istiyorum.
Ama kirilsin incinsinde istemiyorum.
eşimde dediki madem alicaksin haftasonu gezmeye gidelim onuda çagiralim kendi seçsin begensin.
bende öyle yaptım.
ama ona "yilbasi hediyesi bi bot almak istedim senin secmeni istiyorum" desem incinmez değilmi.
kendim ona seçtirmedenmi alip versem bilemedim.
hani ona acıdıgimi dusunmesin istiyorum,ayakkabilarima dikkat etti desin istemiyorum.
Bana olmayan kiyafet canta vs hep ona veriyorum,yenilerini ama ayakkabi numaralarimiz tutmuyor.
bilemedim inanin kararsiz kaldim.
Usülü nasıl olmalı sizce?
şimdiden teşekkürler:)
edt; kar kışı çok agir buranin.
bize gelip gitne mesafesi uzun ve yururyerek geliyor.
o yuzdende çok istiyorum sağlam bi bot almayı

ekleme; herkes kendi gitsin alsın hediye çeki alın demiş ama arkadaşlar köy gibi bi ilçedeyiz.
merkez 1 saat.kar kış var burda.
tek başına gitmesi pek mümkün değil.
o yüzden biz götürelim dedik,kendi seçsin istedik
Bence esin mantıklı düşünmüş..2 senedir tanıyorsun maddem en mantıklısı beraber gidip.almak ..bence çok sevinir bu jeste

İnternetten aldım yanlış numara gelmiş şimdi gönder falan uğraşamam sana da çok yakıştı de pembiş yalan belki kızcağız kırılır

merkeze uzakmıs kadının gıdıp gelmesı sorunmus ayagına kalıp uymayabılır en ıyısı sana hedıye almak ıstıyorum kendıme de hedıye alıcam bugun kadınların mutlu olma gunu olsun sonrasında da bır kahve ıcerız ne dersın bugun gıdıp secelım ayakkabılarımızı derdım . hanı kendımızı sımartma gunu olsun gıbılerınden yaklasırsanız aklına hıc kotu bırsey gelmez alınmaz bence

şöyleki,biz ilçede yaşıyoruz,ve köy gibi bi ilçe,merkeze gitmek 1 saat.
ve araçsız çok zor.
servis yok doğru düzgün.
kendi başına gidemez değiştirmeye.
o yüzden öyle düşündük ama bilemedim şimdi
Tamam ben çözümü buldum
Siz gidin guzel birsey alin. Alirken de "hediye bak,olmazsa getirecegim" diye oradaki adamla anlasın.
Kiza verin ve deyin ki "eger rahat edemezsen , olmazsa falan (begenmezse rahat edemedim der) bu cumartesi de sehre gidecegiz. Seni de gotururuz değiştirirsin.
Böylece gidince ayni fiyattan birsey secer gönlünce.
Cunku siz onu götürseniz utanip cekinip en ucuz ayakkabiyu alacaktır. Oyle iyi biriyse.

Back
X