Baya bir format atmak lazım erkek kardeşim özgür ayrı evde yaşıyor gece geziyorBabanızın beynini resetleyin yeni program yükleyin
İnan bu zihniyetin çaresini bende düşünüyorum
Telefondan yaZıyorum klavye değiştirmiş olabilir otomatikBakıcı degil de baskıcı demek istediniz sanırım.
Telefondan yaZıyorum klavye değiştirmiş olabilir otomatik
Telefondan öyle çıkmış üveyden farkım yok amaBaşlıkta bakıcı ailem yazıyor da ben de üvey evlat olduğunuzu düşündüm.
Kardeşim ayrı şehirde okuyor :)kardesinin yanina çiksan olmazmi sevgiliis falan yoksa :)
Telefondan öyle çıkmış üveyden farkın yok ama
27 yasindasin, sana karisamazlar artik.Kızlar maddi olarak sıkıntı değil ayrı ev ama baskıcı oldukları için izin vermiyorlar ona dahi KPSS yi kazsn git diyorlar yada evlen.
Ben zaten farkındayım o yüzden bu yaşıma kadar bekledim kaçış gibi görmedim evliliği ama çok üzülüyorum bu duruma psikolojimi bozdularBabana yapacak bir sey yok, ama bu sana ders olsun. Kadina saygi duyan medeni bir erkekle birlikte ol, boyle erkeklerin normal olmadigini anlamissindir umarim.
Evliligin bir kacis olmadiginin farkinda olman guzel, biraz da birey oldugunun farkina var. 18 yasindan sonra ailenin korumasindan cikarsin, sana karisamazlar. Maddi ozgurlugun de varsa artik onlari cekmek zorunda degilsin, hele ki dayakci babani.Ben zaten farkındayım o yüzden bu yaşıma kadar bekledim kaçış gibi görmedim evliliği ama çok üzülüyorum bu duruma psikolojimi bozdular
Baban sana vuruyorsa o eve seni baglayan sebebi merak ediyorum.Sinirden ağlıyorum artık yazında saçma sapan bi sebepten vurmuştu bana aylarca konuşmamıştım kimseyede söyleyemiyorum utanıyorum hep içine atıyorum herkes beni mutlu ve özgür sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?