Bakıcı ailem ve kısıtlanan ben :(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Neredeyse 27 yaşına girdim ama eve gelme saatimden tutun yeyip içtiğim giydiğim şeylere kadar karışıyorlar. Dün özel bir gündü bende bir elbise giydim çok açık değil öyle diz üstü üstünede kot ceket giymiştim bir daha bunu yaparsan telafisi olmaz diye tehditte bulundu babam. Geçmişi hatırlıyorum sırf kot pantolon üstüne kısa kollu giydim diye dövmüştü tabi şuan çalıştığım için pek karışamıyor kaşırsalar ben bildiğimi okuyorum sizce ne yapmalıyım ben istediğim şeyi giyebilmek istiyorum öyle çok açık giyinen birisi değilim zaten

Ayri eve cikma imkaniniz yok mu?

Sizin ayrı eve çıkma şansınız yok mu?
Çalışıyormuşsunuz da.

kardesinin yanina çiksan olmazmi sevgiliis falan yoksa :)

Kızlar maddi olarak sıkıntı değil ayrı ev ama baskıcı oldukları için izin vermiyorlar ona dahi KPSS yi kazsn git diyorlar yada evlen.

Kızlar maddi olarak sıkıntı değil ayrı ev ama baskıcı oldukları için izin vermiyorlar ona dahi KPSS yi kazsn git diyorlar yada evlen.
27 yasindasin, sana karisamazlar artik.

Babana yapacak bir sey yok, ama bu sana ders olsun. Kadina saygi duyan medeni bir erkekle birlikte ol, boyle erkeklerin normal olmadigini anlamissindir umarim.
Ben zaten farkındayım o yüzden bu yaşıma kadar bekledim kaçış gibi görmedim evliliği ama çok üzülüyorum bu duruma psikolojimi bozdular

Sinirden ağlıyorum artık yazında saçma sapan bi sebepten vurmuştu bana aylarca konuşmamıştım kimseyede söyleyemiyorum utanıyorum hep içine atıyorum herkes beni mutlu ve özgür sanıyor

Ben zaten farkındayım o yüzden bu yaşıma kadar bekledim kaçış gibi görmedim evliliği ama çok üzülüyorum bu duruma psikolojimi bozdular
Evliligin bir kacis olmadiginin farkinda olman guzel, biraz da birey oldugunun farkina var. 18 yasindan sonra ailenin korumasindan cikarsin, sana karisamazlar. Maddi ozgurlugun de varsa artik onlari cekmek zorunda degilsin, hele ki dayakci babani.

Sinirden ağlıyorum artık yazında saçma sapan bi sebepten vurmuştu bana aylarca konuşmamıştım kimseyede söyleyemiyorum utanıyorum hep içine atıyorum herkes beni mutlu ve özgür sanıyor
Baban sana vuruyorsa o eve seni baglayan sebebi merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…