Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Aklıma geldi ben etlikde oturuyordum şuan hüseyin gaziye taşındım etlikde bir komşum bakmak istiyordu deneyimi var yalnız sigara kullanıyor ama evinde içmiyor hep balkonda içiyordu bu konu engel olurmu bilmem size uygun olursa tel verebilirim görüşün.

Aklıma geldi ben etlikde oturuyordum şuan hüseyin gaziye taşındım etlikde bir komşum bakmak istiyordu deneyimi var yalnız sigara kullanıyor ama evinde içmiyor hep balkonda içiyordu bu konu engel olurmu bilmem size uygun olursa tel verebilirim görüşün.

kaç yaşında acaba, çocukları var mı ?

merhaba,
hem ben hem de eşim avukat olduğumuz ve çalıştığımız için gürcü bir bakıcı tuttuk ve memnunuz, yatılı bakıcı olarak malesef yabancılar dışında bulamıyorsunuz.

iyi günler dilerim

ankara da dışkapı ziraat mahallesine gelebilecek bakıcı arıyorum
ANKARADA BEBEK BAKICISI ARAYAN VARMI ? bunuda yazabirsiniz ..
:emir_bebek: Merhaba ben K.Ören kalabada oturuyorum size çok yakınım daha önce ziraat mahallesinde çalıştım .. bu sitede ve internette ilanlarım var ismim Ayşegül görüşmeyi isterseniz başlığımı gogıla yazıpta bulabilirsiniz buraya mesajda bırakabilirsiniz :55: 46 yaşındayım ve 10 yıllık tecrübem var referansta verebilirim .!

Son düzenleme:
kaç yaşında acaba, çocukları var mı ?

2 çocugu var biri lise 3 biri orta son da okuyor deneyimi var 42 yaşı yanlış hatırlamıyorsam eşi çankaya belediyesinde çalışıyor çok temiz bir aile güven çok önemli iyi bir bakıcı arıyorsanız tavsiye ederim benim çok sevdigim saydıgım bir aile tabi kendiniz görüşüp tanışıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz isterseniz.

ankara da dışkapı ziraat mahallesine gelebilecek bakıcı arıyoruz ..
:emir_bebek: Merhaba ben K.Ören kalabada oturuyorum size çok yakınım daha önce ziraat mahallesinde çalıştım .. bu sitede ve internette ilanlarım var ismim Ayşegül görüşmeyi isterseniz :55: .. 46 yaşındayım ve 10 yıllık tecrübem var referansta verebilirim .!

:emir_bebek: Tekrar merhaba ... 05422312143 :)))

Son düzenleme:
Back
X