Bakıcı deneyimi?

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.984
148.670
798
2-3 günlük evden ayrılma durumlarimizda kedimiz yalnız kalıyor. Bazen annem de bakıyordu ama annemin bakma seçeneği yok bu sene zaten farklı sehirlerdeydik ve çalışıyor.
Kedimi bilmediğim bir insanın evine götürüp bırakamam, evcil otellere de bırakamam. Evimde bakıcı tutsam ne kadar güvenilir olur bu? Deneyimleyen oldu mu? Nereden buldunuz?

Şuan çaresiz bir durumda değiliz elbette. Kısa bir tatil yaparız 3er güne bölerek. Sadece merak ettim bu seçeneğin ayrıntılarını.

3 gün çok rahat yalnız kalabilir evde.. Farklı kaplara mama ve su koyun. Kumunu da 2 tane hazırlıyorum ben, sıkıntı olmadı şimdiye dek..

3 gün çok rahat yalnız kalabilir evde.. Farklı kaplara mama ve su koyun. Kumunu da 2 tane hazırlıyorum ben, sıkıntı olmadı şimdiye dek..

3 gün biz de bırakıyoruz zaten onu başta belirttim. Birazcik daha uzun 1 hafta gibi durumlar için sordum.

Seçim senin lakin tanımadığın insanı evine alma bence. Evcil hayvan otellerini istememe sebebini merak ettim

Evin anahtarını insan akrabasına veremiyor, değil ki yabancı birine vermek...
Hani biz medeni bir ülke olsak neden olmasın ama, ı-ıh değiliz işte.
Biz evcil hayvan alan yerlerden başkasına bakmıyoruz açıkçası, bazen de havuzlu villa tutuyoruz. Bu iki seçenek ihtimal dışı mı sizin için?

Kedilerin çoğu uzun yolu, ortam değişikliğini sevmiyor bizimki de biraz oyle. En fazla 3 saat uzaklığa yolculuk yaptık biz kedimizle çok huzursuz oluyor. Kliniğe götürürken bile stress oluyor arabada.

Bakması için başkasının evine veya evcil oteline bıraksam psikolojisi bozulur. Ben yanındayken bile yeni gittiğimiz ortamda cok gergin oluyor. Bir de oralar da guvenemem, gerçi eve gelene nasıl guveneceksem.

Tatil gezisinde araba kullanmıyoruz zaten motosikletle gidiyoruz hem.
Öyle illa bırakmak zorunda değilim elbette olmadı 3 gün tatil-eve dönüş- 3 gün tatil şeklinde ayarlariz biseyler.

Seçim senin lakin tanımadığın insanı evine alma bence. Evcil hayvan otellerini istememe sebebini merak ettim

Kedim yalnız başına tanımadığı ortamda + başka bir sürü hayvan kokulari muhtemelen psikolojisi bozulur diye düşünüyorum. Ortam değiştirmekten hiç hoşlanmıyor.

O zaman günü azaltmak haricinde tek seçenek kalıyor hafif bir sakinleştirici verip yolculuğu rahat geçirmesini sağlamak. Stres olmaz da, etmez de.

Kedim yalnız başına tanımadığı ortamda + başka bir sürü hayvan kokulari muhtemelen psikolojisi bozulur diye düşünüyorum. Ortam değiştirmekten hiç hoşlanmıyor.
Aman diyim ben yandım siz yanmayın çok doğru düşünmüşsünüz..tatil gününüzü azaltın..hayatımın hatasını yaptım mecburiyetten bırakmak zorunda kaldım oğlumu kaybettim ben veterinere bıraktığım için.Aslında en güzeli iki kedi..birbirlerini oyalayıp yokluğunuzu hissetmiyorlar.arada uğrayıp mama su verecek biriside varsa yeterli geliyor..bir hafta rahatça kalabiliyor ablamın kedileri bu şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…