Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmir 'in ilçesindeyizArkadaşlar Benim 2 yaşında çocuğuma bakıcı kendi evinde bakıyor ben meyvesini kuru meyvesini ve süt bırakıyorum yoğurt için bir senedir 11 bine bakıyor güncel fiyatlar nedir
Ordu'da yaşıyoruz
Kendi evinizdemi bakicinin evindemi bakılıyorizmir 'in ilçesindeyiz
18 bin e bakıyor. + sigortası var. yabancı değil ama aile tanıdığı. normal yabancılar asgari ücret istiyor
İş arkadaşımın çocuğu da sizin gibi bakıcı da, onlar 15 bin veriyor.Arkadaşlar Benim 2 yaşında çocuğuma bakıcı kendi evinde bakıyor ben meyvesini kuru meyvesini ve süt bırakıyorum yoğurt için bir senedir 11 bine bakıyor güncel fiyatlar nedir zam zamanı geldiği için soruyorum
Ordu'da yaşıyoruz
Bizimde tanıdık kışın 8 saat yazın 10 saat bakıyor kendisi kaç ister bilmiyorum temmuzda senemiz doluyor Ordu'da 15 diyen 18 diyenler var 20yi bile duydumBizim de aile tanıdığımız 5 aylık bebeğime sabah 10dan öğlen 4e kadar kendi evinde bakıyor. 15 bine bakıyor, İstanbul Ağvada yaşıyoruz. Burada bakıcı çok zor bulunuyor diğer bakıcılar daha az saat bakıp minimum 17 bin alıyorlar
Şehir neresi acebaİş arkadaşımın çocuğu da sizin gibi bakıcı da, onlar 15 bin veriyor.
Bizim asgari ücret artı sigorta var, eve gelip bakıyor, sabah 9 akşam 6 haftaiçi.
bakıcının evindeKendi evinizdemi bakicinin evindemi bakılıyor
EdirneŞehir neresi aceba
Edirne
Bizim bakicimiza senede bir yapacağız dedik, öyle anlaştık yani. Daha bir yıl olmadı şimdilik anlastigimiz ücret devam ediyor.Peki senede bir defami yoksa iki defa mi zam yapıyorsunuz ben memurum bı kaç memur arkadaşım kendilerine zam oldukça bakıcıya da yapıldığıni söyledi
Bu konu bana da garip geliyor ama güvenilir tanıdık akraba vs galiba yoksa yabancı eve misafirliğe gitsem yan odaya yollamam çocuğumu.Arkadaşlar küçücük bebeğinizi nasıl güvenip başkasının evine yolluyorsnz? Evine giren çıkan olur kendisi garip davranır. Neler duyuyrz kamera falan mı var merak ettgmdden soruyorum.
Arkadaşlar küçücük bebeğinizi nasıl güvenip başkasının evine yolluyorsnz? Evine giren çıkan olur kendisi garip davranır. Neler duyuyrz kamera falan mı var merak ettgmdden soruyorum.
Ayy tabii ki hiç tanımadığım bakıcının evine yollamıyorum. Kendi adıma konuşmak gerekirse bebeğime bakan bakıcı ablayı 15 senedir tanıyorum. Kendisiyle artık aile olduk, senelerdir çocukları işyerimizde çalışıyor. Her gün görüşüyoruz, evlerimize girip çıkıyoruz. Bebek bakımı konusunda kendimden daha çok ona güveniyorumBu konu bana da garip geliyor ama güvenilir tanıdık akraba vs galiba yoksa yabancı eve misafirliğe gitsem yan odaya yollamam çocuğumu.
O evde o gün ne yaşandı, çocuk neye şahit oldu, kim geldi, çocuğumla ilgilenildi mı yoksa kendi kendine oyna mı denildi... Kafamı kurcalar durur, içim içimi yer...
Ya biz fazla kontrollüyüz ya da insanlar rahat... Her ikisi de sıkıntılı ruhsal haller
Peki senede bir defami yoksa iki defa mi zam yapıyorsunuz ben memurum bı kaç memur arkadaşım kendilerine zam oldukça bakıcıya da yapıldığıni söyledi
Hafta içi sabahtan akşama kadar oradaysa fiyat gayet makul. Ben İstanbul'da ayda toplam 10 güne kendi evimde 12 bin veriyorum. Özel değilse çocuğa neden sizin evinizde bakılmıyor? Nasıl takip ediyorsunuz çocuğun neler yaptıgini gün içinde?Arkadaşlar Benim 2 yaşında çocuğuma bakıcı kendi evinde bakıyor ben meyvesini kuru meyvesini ve süt bırakıyorum yoğurt için bir senedir 11 bine bakıyor güncel fiyatlar nedir zam zamanı geldiği için soruyorum
Ordu'da yaşıyoruz
Arkadaşlar küçücük bebeğinizi nasıl güvenip başkasının evine yolluyorsnz? Evine giren çıkan olur kendisi garip davranır. Neler duyuyrz kamera falan mı var merak ettgmdden soruyorum.
İşte buna bir çözüm bulmak lazım yada farklı bir bakış açısı.Davulun sesi uzaktan hoş. 12 yıllık mühendisim şef pozisyonundayım. Bakıcı parası ödemekten iflahım kesildi.
Maalesef insanlar buna mecbur kalıyor. en iyi ihtimalle asgari + sigorta ödenmesi gerekiyor evine gelen bakıcıya bu da 30 bin ediyor. Onun da kim olduğu belli değil.bizim son ayrılan bakıcı ablamız şu an çalıştığı işte 50bin maaş alıyor :)
İnsanlar az buçuk referansla evinde bakmayı kabul eden birilerini bulunca seviniyor bile.
Eskiden bu işler hep böyleymiş çalışan anneler çocuğu komşuya kapıcıya baktırıp işe gidiyormuş. Küçük yerlerde de hala böyle devam ediyor işte mecburen.
Emin olun anneler yeterince kaygılıdır.![]()
Esim ve annem hariç hiç kimseye güvenmem çocuğum konusunda. O kadar net yani .Bu konu bana da garip geliyor ama güvenilir tanıdık akraba vs galiba yoksa yabancı eve misafirliğe gitsem yan odaya yollamam çocuğumu.
O evde o gün ne yaşandı, çocuk neye şahit oldu, kim geldi, çocuğumla ilgilenildi mı yoksa kendi kendine oyna mı denildi... Kafamı kurcalar durur, içim içimi yer...
Ya biz fazla kontrollüyüz ya da insanlar rahat... Her ikisi de sıkıntılı ruhsal haller
Bakan kişi tanıdığımiz Eşim evden çalışıyor o yüzden eve alamadık bakıcı..ayda 20 gün sabah 8 akşam 5 olarak bakıyor gün içinde sık sık resim video atıyor parka gidiyorlar beraber yürüyüşe gidiyorlar vs hepsinden haber ediyor bakıcımiz..Hafta içi sabahtan akşama kadar oradaysa fiyat gayet makul. Ben İstanbul'da ayda toplam 10 güne kendi evimde 12 bin veriyorum. Özel değilse çocuğa neden sizin evinizde bakılmıyor? Nasıl takip ediyorsunuz çocuğun neler yaptıgini gün içinde?