• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı fiyatlari

arzu2393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
27
6
1
31
Arkadaşlar Benim 2 yaşında çocuğuma bakıcı kendi evinde bakıyor ben meyvesini kuru meyvesini ve süt bırakıyorum yoğurt için bir senedir 11 bine bakıyor güncel fiyatlar nedir zam zamanı geldiği için soruyorum
Ordu'da yaşıyoruz

Son düzenleme:
Arkadaşlar Benim 2 yaşında çocuğuma bakıcı kendi evinde bakıyor ben meyvesini kuru meyvesini ve süt bırakıyorum yoğurt için bir senedir 11 bine bakıyor güncel fiyatlar nedir
Ordu'da yaşıyoruz
izmir 'in ilçesindeyiz
18 bin e bakıyor. + sigortası var. yabancı değil ama aile tanıdığı. normal yabancılar asgari ücret istiyor

Bizim de aile tanıdığımız 5 aylık bebeğime sabah 10dan öğlen 4e kadar kendi evinde bakıyor. 15 bine bakıyor, İstanbul Ağvada yaşıyoruz. Burada bakıcı çok zor bulunuyor diğer bakıcılar daha az saat bakıp minimum 17 bin alıyorlar

Arkadaşlar Benim 2 yaşında çocuğuma bakıcı kendi evinde bakıyor ben meyvesini kuru meyvesini ve süt bırakıyorum yoğurt için bir senedir 11 bine bakıyor güncel fiyatlar nedir zam zamanı geldiği için soruyorum
Ordu'da yaşıyoruz
İş arkadaşımın çocuğu da sizin gibi bakıcı da, onlar 15 bin veriyor.
Bizim asgari ücret artı sigorta var, eve gelip bakıyor, sabah 9 akşam 6 haftaiçi.

Bizim de aile tanıdığımız 5 aylık bebeğime sabah 10dan öğlen 4e kadar kendi evinde bakıyor. 15 bine bakıyor, İstanbul Ağvada yaşıyoruz. Burada bakıcı çok zor bulunuyor diğer bakıcılar daha az saat bakıp minimum 17 bin alıyorlar
Bizimde tanıdık kışın 8 saat yazın 10 saat bakıyor kendisi kaç ister bilmiyorum temmuzda senemiz doluyor Ordu'da 15 diyen 18 diyenler var 20yi bile duydum

Peki senede bir defami yoksa iki defa mi zam yapıyorsunuz ben memurum bı kaç memur arkadaşım kendilerine zam oldukça bakıcıya da yapıldığıni söyledi
Bizim bakicimiza senede bir yapacağız dedik, öyle anlaştık yani. Daha bir yıl olmadı şimdilik anlastigimiz ücret devam ediyor.
Bakicinin evine alıp götürüp baktığı çocuk ise iş arkadaşımın çocuğu onlar da her Ocak ayında yaparız zam diye planlamislardi, öyle de yaptılar.
Ara zam talebi konusmadilar hiç diye biliyorum.

Arkadaşlar küçücük bebeğinizi nasıl güvenip başkasının evine yolluyorsnz? Evine giren çıkan olur kendisi garip davranır. Neler duyuyrz kamera falan mı var merak ettgmdden soruyorum.
Bu konu bana da garip geliyor ama güvenilir tanıdık akraba vs galiba yoksa yabancı eve misafirliğe gitsem yan odaya yollamam çocuğumu.
O evde o gün ne yaşandı, çocuk neye şahit oldu, kim geldi, çocuğumla ilgilenildi mı yoksa kendi kendine oyna mı denildi... Kafamı kurcalar durur, içim içimi yer...
Ya biz fazla kontrollüyüz ya da insanlar rahat... Her ikisi de sıkıntılı ruhsal haller

Arkadaşlar küçücük bebeğinizi nasıl güvenip başkasının evine yolluyorsnz? Evine giren çıkan olur kendisi garip davranır. Neler duyuyrz kamera falan mı var merak ettgmdden soruyorum.

Bu konu bana da garip geliyor ama güvenilir tanıdık akraba vs galiba yoksa yabancı eve misafirliğe gitsem yan odaya yollamam çocuğumu.
O evde o gün ne yaşandı, çocuk neye şahit oldu, kim geldi, çocuğumla ilgilenildi mı yoksa kendi kendine oyna mı denildi... Kafamı kurcalar durur, içim içimi yer...
Ya biz fazla kontrollüyüz ya da insanlar rahat... Her ikisi de sıkıntılı ruhsal haller
Ayy tabii ki hiç tanımadığım bakıcının evine yollamıyorum. Kendi adıma konuşmak gerekirse bebeğime bakan bakıcı ablayı 15 senedir tanıyorum. Kendisiyle artık aile olduk, senelerdir çocukları işyerimizde çalışıyor. Her gün görüşüyoruz, evlerimize girip çıkıyoruz. Bebek bakımı konusunda kendimden daha çok ona güveniyorum 😅 kaç çocuk büyütmüş benim ise ilk çocuğum. Valla gözüm kapalı güveniyorum. Ama hiç tanımadığım, sırf ilandan vs bulduğum bir bakıcı olsa tabii ki evine göndermezdim. Kendi evimde bile yalnız bırakmazdım

Peki senede bir defami yoksa iki defa mi zam yapıyorsunuz ben memurum bı kaç memur arkadaşım kendilerine zam oldukça bakıcıya da yapıldığıni söyledi

Evet maalesef ben memur değilim ama devlet iştirakli bir kurumda mühendisim. Bakıcılar takipte sosyal medyada bizim zam oranını görünce aynı zammı istiyor 🥲
Yılda 2 zam oluyor enflasyondan dolayı artık..

Ordu'da yaşıyoruz
Hafta içi sabahtan akşama kadar oradaysa fiyat gayet makul. Ben İstanbul'da ayda toplam 10 güne kendi evimde 12 bin veriyorum. Özel değilse çocuğa neden sizin evinizde bakılmıyor? Nasıl takip ediyorsunuz çocuğun neler yaptıgini gün içinde?

Davulun sesi uzaktan hoş. 12 yıllık mühendisim şef pozisyonundayım. Bakıcı parası ödemekten iflahım kesildi.
Maalesef insanlar buna mecbur kalıyor. en iyi ihtimalle asgari + sigorta ödenmesi gerekiyor evine gelen bakıcıya bu da 30 bin ediyor. Onun da kim olduğu belli değil.bizim son ayrılan bakıcı ablamız şu an çalıştığı işte 50bin maaş alıyor :)

İnsanlar az buçuk referansla evinde bakmayı kabul eden birilerini bulunca seviniyor bile.

Eskiden bu işler hep böyleymiş çalışan anneler çocuğu komşuya kapıcıya baktırıp işe gidiyormuş. Küçük yerlerde de hala böyle devam ediyor işte mecburen.

Emin olun anneler yeterince kaygılıdır. 🥲

Davulun sesi uzaktan hoş. 12 yıllık mühendisim şef pozisyonundayım. Bakıcı parası ödemekten iflahım kesildi.
Maalesef insanlar buna mecbur kalıyor. en iyi ihtimalle asgari + sigorta ödenmesi gerekiyor evine gelen bakıcıya bu da 30 bin ediyor. Onun da kim olduğu belli değil.bizim son ayrılan bakıcı ablamız şu an çalıştığı işte 50bin maaş alıyor :)

İnsanlar az buçuk referansla evinde bakmayı kabul eden birilerini bulunca seviniyor bile.

Eskiden bu işler hep böyleymiş çalışan anneler çocuğu komşuya kapıcıya baktırıp işe gidiyormuş. Küçük yerlerde de hala böyle devam ediyor işte mecburen.

Emin olun anneler yeterince kaygılıdır. 🥲
İşte buna bir çözüm bulmak lazım yada farklı bir bakış açısı.
Çünkü artık insanlar sapitmis kendi iyi olsa evine girip çıkan komşu, akraba bilemeyz ki. Kendi düzeni odası arar bebek bile olsa. İşten vazgecilmiyorsa paranın yarısını bile ona vermeye razı olmak var sanırım bir yerde bilemyrm.
Ben çocuğum babasının okulunda anaokuluna başlayana kadar proje yazdım arada. 4 aylıkken eve abla geldi temizlik yemek için ama emanet edip 5 dakika banyoya bile girmedim. Sanırım benim gibi düşünen anneler evhamli modda 🤭
Allah iyi insanlar çıkarsın tüm yavruların önüne.

Esim ve annem hariç hiç kimseye güvenmem çocuğum konusunda. O kadar net yani .

Hafta içi sabahtan akşama kadar oradaysa fiyat gayet makul. Ben İstanbul'da ayda toplam 10 güne kendi evimde 12 bin veriyorum. Özel değilse çocuğa neden sizin evinizde bakılmıyor? Nasıl takip ediyorsunuz çocuğun neler yaptıgini gün içinde?
Bakan kişi tanıdığımiz Eşim evden çalışıyor o yüzden eve alamadık bakıcı..ayda 20 gün sabah 8 akşam 5 olarak bakıyor gün içinde sık sık resim video atıyor parka gidiyorlar beraber yürüyüşe gidiyorlar vs hepsinden haber ediyor bakıcımiz..

Back
X