• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı ile Kv işbirliği mi yapıyor?

Ne sacma neden etik degil kendi eviniz orasi istersem evime tam donanimli dinleme cihazi sokarim kime ne belki siz yokken cocuga kötü davraniyor
Ben yokken diye bir durum yok evden çalışıyorum ve kamera takmayacağım diye anlaştığım insana gizlice kamera takarsam tabi ki etik olmaz. Ahlak bilginiz mi yok okuduğunuzu mu anlamadınız cidden anlamadım.

Ben yokken diye bir durum yok evden çalışıyorum ve kamera takmayacağım diye anlaştığım insana gizlice kamera takarsam tabi ki etik olmaz. Ahlak bilginiz mi yok okuduğunuzu mu anlamadınız cidden anlamadım.
ahaaha bakıcıya yapmadığınız atarı burada millete yapıyorsunuz. verdiğiniz cevaplar hep haddini aşar şekilde sizi de eğitiyor galiba bakıcı ona benzemişsiniz. ahlak bilgisi olmayan vazgeçemediğiniz ağzınızı açamadığınız kölesi olduğunuz bakıcınız.

ahaaha bakıcıya yapmadığınız atarı burada millete yapıyorsunuz. verdiğiniz cevaplar hep haddini aşar şekilde sizi de eğitiyor galiba bakıcı ona benzemişsiniz. ahlak bilgisi olmayan vazgeçemediğiniz ağzınızı açamadığınız kölesi olduğunuz bakıcınız.
Ne alakası var şimdi :) yalan söylemenin etik olmadığını herkes bilir. Bunu bile bile neden yalan söylemedin denmesi bana ahlakla ilgili sıkıntı olduğunu düşündürüyor.

Ne sacma neden etik degil kendi eviniz orasi istersem evime tam donanimli dinleme cihazi sokarim kime ne belki siz yokken cocuga kötü davraniyor

Hayır gizli kamera takamaz öyle bir dünya yok. Kadın farkederse şikayet edebilir. Dediği gibi konu sahibinin hiç etik bir durum değil.
Baştan anlaşacak o kısmı. Ve kameralar görünür yerde olacak. Baştan okeylemişler artık.
Kamerayı genelde başı örtülüler sorun ediyor. Konu sahibi eşim bakmıyor sadece ben bakıyorum diye ikna edebilirdi belki. Ama yapmamış.

Ne alakası var şimdi :) yalan söylemenin etik olmadığını herkes bilir. Bunu bile bile neden yalan söylemedin denmesi bana ahlakla ilgili sıkıntı olduğunu düşündürüyor.
Haberli takın, eşim istiyor diye bir gerekçe uydurun. Bilmem ne hanım burası sizin iş yeriniz eğer defilede değilsek, başınıza bir tülbent atıverin diyin ? yarıçıplak gezip mastürbasyon yapmıyordur herhalde evde kocakadın. Sizi bırakmaz korkmayın. hem azarlayacağı hem para alacağı işvereni nerden bulsun.

Bana kamera kabul etmiyorum diyenin çok net bir açığı olduğu için gizli kamera koyarım belli bir açığı olduğu kendini başta ele vermiş en masumu kaynananla dedikodu yapması bunun el kadar bebek kötülük görse de anlamayabilir

Ben olsam birlikte çalışmam ama madem siz illa devam etmek istiyorsunuz o zaman mutlaka konuşmanız lazım. Hatta biri daha demis esiniz konuşsun diye ona katılıyorum. Siz de konuşma sonrasi biraz daha mesafeli kalın. Fotoğraf atıyorsa da esinin ailesi sonuçta sorun değildir muhtemelen.

Üç ay önce Kv ve kp bize yatılı misafir olarak geldiler, 2 hafta kaldıktan sonra kavga çıkardılar ve eşim onlardan gitmelerini istedi. Baya büyük bir kavga oldu evde kp ve eşim arasında özellikle. Eşim %1000 haklıydı. Kv oğlunu değil kocasını tuttu ve gittikten sonra bizi engelledi her yerden.

Ama ikisi de torunlarını çok seviyordu oğlum var 1 yaşında, ben çalışırken bakıcı bakıyor. Bakıcıyla da anlaştılar 2 hafta bizde kalırken hatta bakıcıyla birlikte baktılar çocuğa her gün gezmeye çıktılar birlikte yani samimi oldular.

Kavgadan sonra ben bakıcıya bir şey demedim öyle üstün kötü atıştık biraz gittiler dedim. O günden beri bakıcı bir tuhaf bana laf sokuyor sanki. Sen de kaynana olacaksın bakalım görelim filan diyor. Ya da oğlum için kayınpederin burdayken ne kadar mutluydu şimdi mutsuz oldu çocuk dede nene görmeden büyüyor yazık filan diyor. Sonra ana baba hakkından bahsedip duruyor.

Ya aklıma geliyor acaba Kv ile görüşüyorlar da torunun fotoğrafını filan gönder mi diyor? Eğer foto istiyorsa bizim evde olan biten her şeyi aktarıyordur. Bakıcıdan memnundum çocuğa güzel bakıyordu ama şimdi içime şüphe düştü evde ajan var gibi oldu 😅 bunu nasıl öğrenirim ya. Açık açık sormak da bir tuhaf olacak. Yoksa kafamda kuruyorum bilmiyorum.
Üzerine vazife olmayan şeylere yorum yapma diyip geçin

Üç ay önce Kv ve kp bize yatılı misafir olarak geldiler, 2 hafta kaldıktan sonra kavga çıkardılar ve eşim onlardan gitmelerini istedi. Baya büyük bir kavga oldu evde kp ve eşim arasında özellikle. Eşim %1000 haklıydı. Kv oğlunu değil kocasını tuttu ve gittikten sonra bizi engelledi her yerden.

Ama ikisi de torunlarını çok seviyordu oğlum var 1 yaşında, ben çalışırken bakıcı bakıyor. Bakıcıyla da anlaştılar 2 hafta bizde kalırken hatta bakıcıyla birlikte baktılar çocuğa her gün gezmeye çıktılar birlikte yani samimi oldular.

Kavgadan sonra ben bakıcıya bir şey demedim öyle üstün kötü atıştık biraz gittiler dedim. O günden beri bakıcı bir tuhaf bana laf sokuyor sanki. Sen de kaynana olacaksın bakalım görelim filan diyor. Ya da oğlum için kayınpederin burdayken ne kadar mutluydu şimdi mutsuz oldu çocuk dede nene görmeden büyüyor yazık filan diyor. Sonra ana baba hakkından bahsedip duruyor.

Ya aklıma geliyor acaba Kv ile görüşüyorlar da torunun fotoğrafını filan gönder mi diyor? Eğer foto istiyorsa bizim evde olan biten her şeyi aktarıyordur. Bakıcıdan memnundum çocuğa güzel bakıyordu ama şimdi içime şüphe düştü evde ajan var gibi oldu 😅 bunu nasıl öğrenirim ya. Açık açık sormak da bir tuhaf olacak. Yoksa kafamda kuruyorum bilmiyorum.
Bakıcıya eşinizin sizi aldattığını boşanacağınızı ve çocuğu kimseye göstermeyeceğinizi söyleyin, eğer aktarıyorsa kesin geri döner.

Bakıcıya eşinizin sizi aldattığını boşanacağınızı ve çocuğu kimseye göstermeyeceğinizi söyleyin, eğer aktarıyorsa kesin geri döner.
Yok artık buda olmaz be kuzum en güzel bahanesi başka şehire yada eşime yurtdışından iş teklifi geldi belki gidebiliriz demesi daha mantıklı olur

Bana kamera kabul etmiyorum diyenin çok net bir açığı olduğu için gizli kamera koyarım belli bir açığı olduğu kendini başta ele vermiş en masumu kaynananla dedikodu yapması bunun el kadar bebek kötülük görse de anlamayabilir

Sonra da bakıcı size özel hayatın gizliliği ve hukuka ayrı kişisel veri işleme sebebiyle dava açsın.
🥲

Kamera koysa ne olur dedikodu yapacak çıkınca yapıyordur zaten.

Kimse isteyerek kamerayı kabul etmez. Sürekli izlenmek gerçekten kötü bir his. Bakıcıya bunu işe başlamadan bir şekilde dayatmak gerekiyor. Evde Hali hazırda kurulu olacak. Biz böyle çalışıyoruz işine gelirse denecek. Türbanlıyım bahanesi varsa da eşim izlemiyor vs huyuna gidilecek azıcık. İşte sürekli izlemiyorum sorun olursa kayıtlara döner bakarım denecek.
4 yıldır çeşit çeşit bakıcıyla ev yardımcısıyla çalıştım. Genelde kabul etmeyen profil kısa kollu giyerim evde eşin bakar diyenler oluyor.

Zaten evdeymişsiniz foto göndermesi dışında herşeyden haberiniz olur.
Bahsettiğim şey evdeki olayların iletilmesiydi aslında. Gelen giden, iş durumu vs her şeyi söyleyebilir. Yoksa foto göndermesi benim için sorun değil :/

O günden beri bakıcı bir tuhaf bana laf sokuyor sanki. Sen de kaynana olacaksın bakalım görelim filan diyor. Ya da oğlum için kayınpederin burdayken ne kadar mutluydu şimdi mutsuz oldu çocuk dede nene görmeden büyüyor yazık filan diyor. Sonra ana baba hakkından bahsedip duruyor.
Brrshh yavaş gel demediniz mi… başkasını bulabiliyorsanız hemen işten çıkarın onu. Bulamıyorsanız da hemen mesafeyi koyun

Lan agzimi bozacam simdi sen kaynanala hir gür kavga et gel bana ahlak beklciligi yap daha kendi evinin güvenligini saglayamiyorsun sen git de evde ispiyoncu var mi yok mu onu ögren benim ahlakim seni ilgilendirmez yardimci olup cevap yaziyorum ya ne terbiyesizsin sanki ana avrat küfür etmisim ahlak mis evime kamera taktiricaksam kime ne hirsiz girer diye taktim der gecerim

Kameradan rahatsiz olucaksa yemistir bir bok

Back
X