- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
Var 1’den 4’e kadar uyuyor. Onu atlamışım yazmayı.
Uyku vaktinde de yanında olup dinlenmiş olacak.
ŞAnslı bir bakiciniz var :)
Gece de uyuyan bir bebek olduğu için gün içinde bence bir çok bakımını ustlenebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var 1’den 4’e kadar uyuyor. Onu atlamışım yazmayı.
Uyku vaktinde de yanında olup dinlenmiş olacak.
ŞAnslı bir bakiciniz var :)
Gece de uyuyan bir bebek olduğu için gün içinde bence bir çok bakımını ustlenebilir
Kusura bakmayın:/Benim de annem olsaydı gözü kapalı giderdim her yere düşünmezdim bileAllah başınızdan eksik etmesin.
Bizde öyle bir sorun olmamıştı ama ben çalışmadığımdan aynı evin içinde ben varken de beraber vakit geçiyorlardı yani alışıktı bu duruma.Evet öyle uykusu ve akşam yemekten sonra ilgilenme olayı kafama yattı. Peki anne-babanın yanında olduğunun farkında olan ama bakıcı ile vakit geçiren kızınız sorun çıkarttı mı? Yani oğlum bizi tutturur mu .
acaba diye de düşünüyorum.
Eşine dikkat et canım bakıcıya asılmasın geninde var hayvanların
Keske sizin bakiciniz ben olsaydımOnu söylemeyi unutmuşum, otelde kalacağız, masraflarını biz karşılıyoruz. Pasaport, vize, ulaşım, otel hepsini biz karşıladık bizim davetlimiz çünkü. Bir de ek ücret vereceğiz.
Konu çok havada kalmış
Mesela hangi ülkeye gidiyorsunuz yazmamışsınız herkes haklı olarak otel tatili için öneriler vermiş
Mesela Avrupada bi yerlere mi gidiyorsunuz, Asya’da mı? Aralarında uçurum var konuyu düzenleyip daha çok ayrıntı girerseniz işinize yarıyacak yorumlar gelecektir
Çocuğun uyuma ve uyanma saatleri nedir? Bir de her şey dahil konseptli bir otel olduğunu varsayıyorum. Tabi bir de ekstra ücret ödeyeceğinizi söylediniz. Benim çevremde gördüğüm kadarıyla şöyle yapılabilir.sabah beraber kahvaltı yaparsınız , sonra bakıcınız la çocuğunuz bir etkinlik yaparlar siz de kahvenin içersiniz. Sonra mesela 9,9.30 tan 12 ye kadar bakıcınız kendi takılın. (Baştan günlük program hakkında konuşun gitmeden, ben yaklaşık olarak böyle düşündüm, sen ne dersin nasıl yapalım diye. Baştan konuşulur herkes birbirinin beklentisini bilirse daha rahat olur)12 de öğle yemeği saati beraber yemek yerini 1 de zaten çocuğunuz uyuyor ( eğer ille odada uyması gerekiyorsa otelde bahçede sakin bir köşede uyutabilir bu arada o da temiz havada oturur otelin konseptine göre siz yada garsonlar içecek bir şeyler yada Snack bardan bir şeyler götürür) sonra 4 gibi uyanıyor demişsiniz. 4-5.30 arası gibi kadın takılır. Sonra o da yanınızda olur yine çocukla ilgilenir giydirme soyma, yada oyun oynatma gibi.hep birlikte takılırsınız.sonra yemek zaten.sonra siz çocuğu uyuturkwn o bir akşam kahvesi keyfi yapar ve ona emanet eder çıkarsınız. Eğer bakıcınız gençse bir gece de siz çocuğunuz la beklerken onun gece etkinliklerine katılması için zaman verebilirsiniz. Siz de balkonda eşinizle takılırsınız o gece.
Ben kendi açımdan yorum yapmış olayim:)
Gece uykularında ve öğlen 1-4 arası uykusunda eşimle bayram ederdimAma kalan diğer saatlerde kızlarım bakıcı veya başkasını istemezdi diye düşünüyorum. Hem bunu hem de yemeklerde gezmede vs.cekirdek aile olmak isteyeceğim için bakiciyi davet etmezdim sanırım.
Sizin gibi bir planı tercih etmezdim, tatilde çocuğumla birebir iletişimde olmayı isterim. Zaten çalışan yoğun insanlarız bulmuşum bir ara gece gezmeye gideceğime ailece ( anne, baba, çocuk) vakit geçirebileceğim şekilde ayarlama yaparım. Sorunuza gelecek olursak, siz sıkıldığınız veya uykunuz geldiğinde falan bakıcıya verin, SPA’ya falan giderken bırakırsınız bakıcıya, 3-4 saat de gelmezsiniz, akşam da onda zaten.fazla da plan yapmamak lazım akışa bırakın, bakıcının ihtiyaçları konusunda oldukça düşüncelisiniz zaten o dengeyi kurarsınız.