Bakıcı kafayı yemek üzereyim

şu an iş arkadasım evdeki bakıcılarının artık gelmıyorum başınızın çaresi bakın dediğini anlatıyor ,

bunlardan heran herşey beklenıoyor canım , sen kendını sağlama al ve başkasına bakmaya başla

İyi de kadın çocuk tedavisi görüyormuş sadece. Doğmamış çocuğa don biçmişler. Bugün hamile kalsa kadın, seneye anca doğuracak kadın. Çok gereksiz bir muhabbet olmuş bu, ya yıllarca hamile kalamazsa ne olacak... öte yandan ben işkillendim güvenim kalmadı diyorsan, başkası için arayış içinde ol. İstediğin gibi birini bulunca bunu gönderirsin

Hazır tatildesiniz başkasını bulun siz de evdeyken alıştırın. O iş olmazsa bile daha iyisini bulduğu an bırakır zaman tanımadan. Ayrıca yazın bu şekilde çalışip tam maaş alması mantiksiz

Çocuklarına baktığı eski işverenine geri dönecek , çocuğun doğmasını beklerken de boşta kalmamak için seni oyalayacak. Durum çok net ve açık ..

6 saat için verdiğiniz ücreti şimdi 2 saat için mi veriyosunuz? saf olmayın lütfen. kadının dediği mantıklı evet yazın 3 ay sizin tatilinizi bekleyemez ama daha az çalışıyorsa daha az maaş almalı.

diğer konuda da açık açık konuşun. gitmeye niyeti varsa şimdiden çıksın.

Bende çocuk değilde yaşlı hasta bakıcılardan çok çekmiştim.türk olan bakıcı hastaneden cikinca evde kalıcaktı.3 gün kala yarı yolda birakti.yabancı bakıcıda eve yatılı geldi ama ne iş yaptı ne hasta baktı.şunu yap diyincede yapmıyodu çok zor bu bakıcılarla anlaşmak

Bakıcı araştır bul ve biran önce postala.
Sanki bulunmaz hint kumaşı mübarek.
Madem bu kadar iş var gitsin.
Hiç vicdanım sızlamadan yolverirdim.

bence kadını yollasaydın. bulunuyor bakıcı çok çabuk.
iyi niyeti suiistimal onun ki.
resmen tehdit ediyor. gönlümü hoş tutmazsan giderim gibi.

arkadaşıma yazın gerekti bakıcı 2 günde bulduk. tanıdıklara haber bırakıyoruz illa çıkıyor birileri

Yollarinizi ayirin
Isi birakacak olan insan birakir zaten
Birakacagim diye ayak yapmaz yada kesin konusur ihtimalleri degerlendirmez.

Evet sigorta yapıoruz.cok zorluyor beni ikisi birden zaten
Günde 2 saat çalışıyor. Yani siz bence konuşun. Başkası ile çalışma durumun var madem ben başka bakıcı bulacağım yardımların için teşekkürler deyip gönder.

Başka bakıcı bulursan şimdi seninle beraberken gelir bakar sen onu tanırsın o seni tanır. İçine sinmezse yöne gönderirsin başkasını ararsın. Eve mutlaka kamera koy.

Göz korkutmaya çalışıyor. Öğretmen çocuğuna bakanlar yaz tatillerini göze alarak kabul etmiyor mu bu işi? Ben anlamadım yani. Hiçte hoşuma gitmedi o kadın. İşten kaytarmak var iş anlaşmasına uygun olmayan davranışlar var. Şutlardım direk. Görürdü havalanmayı.

Iyi de sizin öğretmen olduğunuzu biliyor yani yazın 2 ay çalışmayacağı belli.
Bence sizi fazla iyi niyetli bulmuş kullanıyor bunu.
O nedenle demiş günde 2 saat gideyim paramı alayım oh valla ne güzel insanlarda hic utanma kalmamış.
Insan o parayı alırken utanir biraz .

Bence yazın çalışma işini kabul etmeyin kesinlikle.
Ayrica cocugunuz cok kucuk değilse kreşe verin derim ben.

kendinize daha güvenilir bir bakıcı bulmalısınız. tatilde zamanınız var, onu işten çıkartıp aynı parayla tatilde başka birini bulun. hem düzeninizi öğrenir hem de bu şekilde suistimal etmez.

sizin bakıcınız aslında size "yazın da çalışmak istiyorum" dememiş, kendisini sizin gibi görüp iki ay işe gitmeden ücret alırım demek istemiş, bu nedenle çalışma saatlerine riayet etmiyor. kendisini sizinle kıyaslıyor.

13 yıl önce bir çocuğa bakmistim.bekardim.
Ilk görüşmede saat 9 gelip 4 te çıkılacak diye konuşmuştuk.çocuğu park a götürecek evdeki iki çocuğun derslerine yardım edecektim .sadece bunları demişti.ha birde hastalık olur .acil bişey olur saatler esneyebilir demişti.tamam dedik başladık ilk iki ay harika o kadar iyi niyet besledimm ki kadına artık evde bir iki kere ütü yapmıştım.aaaa aaa günler ilerlerken çıkış saatim 5 oldu 5.5 oldu bide emrivaki yapıyordu hanimefendi yok gecikecem yok o yok bu .bende bunları hissetirmek istedim hissettirdim de ama anlamak istemedi.daha 19 yaşındaydım o zamanlar .bir kaç is başvurusu yaptım bir yerde cevap geldi .1 hafta öncesinde haber verdim.aman ALLAH IM kadının bir beni dovmedigi kaldı saydı saydı bende karşılık vermedim tabi safmisim o zamanlar keşke şimdi olsa cevabını verirdim.her neyse be o bir haftayı aynı saatimde gittim 2 gün sonra aldı beni karşısına eşimle konuştum eşim sana hak verdi.istersen maaşı artiralim gitme dedi.bende zaten çocuk bakiciligi güzel ama ben amcamın hatırı için kabul ettim dedim .amcamın patronuydu adam.helalestik ayrıldık.
Bunu yazmamin nedeni konu sahibi haklı ama güvenme bunlara diyerek geneli kapsıyor olmasi .

Çok iyi bir insan diyorsunuz da neresi iyi? İş ahlakı yok. “Bana ihtiyacın olmadığı zaman bile beni çalıştır, yoksa beni elinden kaçırabilirsin” dedikten sonra, hem doğru düzgün çalışmıyor, 6 saatlik ücret alıp, 2 saat çalışıyor, hem de “beni elinden kaçırmamak için, beni ihtiyacın olmadığı halde çalıştırıyorsun ama beni yine de elinden kaçırabilirsin” diyor. Bu mu çok iyi insan?

Artık çalışmak istemediğinizi söyleyin. Eylül’e kadar 2 ay var. O arada birini bulursunuz. Yazın kadına vereceğiniz parayla da bir ihtiyacınızı karşılar veya tatile gidersiniz.

Neden kreş düşünmüyorsunuz? Çok küçük değilse kreşlerde çok daha sosyalleşiyorlar ayrıca öğretmenler çocuk psikolojisinden anlıyorlar.

Kadın önce yaz tatili konusunda sizi yoklamış,siz tamam gel demişsiniz,sonra 8de gelmesi gerekirken 10da gelip yine sizi denemiş ses etmemişsiniz. Şimdi de ihtiyacınız olduğunu bildiği için,maaşını arttırmanız,gitme şu kadar daha vereyim demeniz için yapiyor bunu belliki.
Yani kadın hamile kalsa bugün en az 9 ay süresi var. Ki hemen olmayacak muhtemelen,zaten hemen gidemeyecek yani,belki tedavi sonuc veremeyecek ne malum. Emin olun sizi denemiş ve son şansını zorluyor.
Yerinizde olsam. 8de gelmeyeceksen 2 saat eksik öderim ,gitmek gibi bir düşüncen varsa şimdiden git,ben yazın evdeyken seni çağırıyorum ki kışın da beraber devam edelim diye,niyetin yoksa şimdiden yolları ayıralım derdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…