- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Konuşmakla olmaz. Sözleşme yapın.Merhaba hanımlar.ogluma bakıcı bir abla bakıyor.aslinda çok iyi bir insan ama şöyle bir durum var.ben öğretmenim yaz tatiline girdim .bana eylül ayına kadar da bakmak istediğini yazın da çalışmak istediğini söyledi.eger yazın çalışmazsam başka bir ise girerim eylül ayında o isten çıkamam size gelemem dedi.banada soykedikelri gerçekten mantıklı geldi.neyse gel abla dedim.yazin da ben evdeyken geliyor.normalde sabah 8 öğleden sonra 14.00 arazi çalışıyordu.ama şimdi 10 gibi geliyor 12 gibi çıkıyor ve ben yine aynı ücreti veriyorum.neyse daha önce çocuğuna baktığı bayan aramış çocuk tedavisi görüyormuş olursa sen bakacaksın başka kimseye baktırmam demiş.bana bunu söylüyor .yani demek.istiyor ki sizi bırakabilirim.
Ben zaten eylülden itibaren 1 yıl daha bende çalışsın diye baktırıyorum.ama heran beni bırakacak gibi...sizce ne yapmalıyım? Bana yazın çalışmak için beni kullanıyor gibi geldi
Tedavi sonuç verecek kadın hamile kalacak, 9 ay bekleyecek, doğum izni bitecek ve bakıcıya gel diyecek. Düsük vs olmazsa en az 1 yıl. Zam için yer yapıyor da olabilir.Merhaba hanımlar.ogluma bakıcı bir abla bakıyor.aslinda çok iyi bir insan ama şöyle bir durum var.ben öğretmenim yaz tatiline girdim .bana eylül ayına kadar da bakmak istediğini yazın da çalışmak istediğini söyledi.eger yazın çalışmazsam başka bir ise girerim eylül ayında o isten çıkamam size gelemem dedi.banada soykedikelri gerçekten mantıklı geldi.neyse gel abla dedim.yazin da ben evdeyken geliyor.normalde sabah 8 öğleden sonra 14.00 arazi çalışıyordu.ama şimdi 10 gibi geliyor 12 gibi çıkıyor ve ben yine aynı ücreti veriyorum.neyse daha önce çocuğuna baktığı bayan aramış çocuk tedavisi görüyormuş olursa sen bakacaksın başka kimseye baktırmam demiş.bana bunu söylüyor .yani demek.istiyor ki sizi bırakabilirim.
Ben zaten eylülden itibaren 1 yıl daha bende çalışsın diye baktırıyorum.ama heran beni bırakacak gibi...sizce ne yapmalıyım? Bana yazın çalışmak için beni kullanıyor gibi geldi
Çalışma saati demek istedim ne yazmış Tlfİle saatleri nedir birde nekadar veriyorsunuz
Madem sigorta var, çıkmak istediği zaman yasal haklarınızı kullanacağınızı söyleyin.Evet sigorta yapıoruz.cok zorluyor beni ikisi birden zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?