Bakici kendi evinde mi yoksa benim evinde mi bakmali??

yakamaoz_1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
666
301
333
Merhaba lar güzel kk hatunlari...

Kafam o kadar karışık ki size danışmak istedim. Eylülün 1 de ise başlayacam 13 aylık bebeğim var ... Geçen sene daha öncesinde de tanıdığım öğrencimin annesi olan birine bakiticam..

dün telefon konuşmasında bi kaç gün önceden gel de alissin hemde şartları konuşalım dedim ..
--sizin evde mi bakacam bizim evde baksam olmaz mi kaloriferli evde çıktım bu yüzden
-- bende oyuncakları yatağı düzeni değişsin istemiyorum bizim evde bakmam daha iyi olur çocuk açısından yine sen gel de konuşuruz dedim konuyu kapadık

Birde şöyle bir durum var ki bizim apartmanda 6 aile var hepsi çalışıyor ve hepsinin evine çocuğa bakmaya bakicalar geliyor gecen sene bizim karşı komşunun bakıcısı alışkanlık yapmış hergün 10 da cocugu alıp üst komşuya çıkıp muhabbet ediyormuş haliyle üst komşum rahatsız olmuş durumdan hergün her dun olmaz ama bunların araları çok iyi olduğundan birşey söylemedim idare ettik ama çocukların düzeni çok bozuldu bakıcımiz bile come ahatsiz oldu dedi...

Üst komsumuzun tayini çıktı ve gidiyorlar
Korkum su ki karşı komsumuzun bakicisinin bize dandanmasi... Karşı komşu ile aynı okulda görev yapacam bu yıl aramız iyi bozulsun istemiyorum ama evimede hergün onalrin bakicisini da istemiyorum çok lakayit

Ama birde bakıcıya ekstra yemek yaptırmayı düşünüyorum ben eve gelince cocugu la ilgilenmek istiyorum o sırada bir çeşit yemek yapsa yeterli bize... Tabi ücretini ekstra vereceğim böyle düşünüyordum ama çocuğa kendi evinde bakarsa bunu rafa kaldirmam gerekiyor

Sizde cocuguma evde mi bakitayim yoksa bakicinin evinde mi ?böylece bu sıkıntıdan kurtulmuş olur muyum? ...

Çok karışık oldu galiba kusura bakmayın çünkü benimde aklım çok karışık okuyan yorum yapan herkese tesekkur ederim simdiden

Kafam o kadar karışık ki size danışmak istedim. Eylülün 1 de ise başlayacam 13 aylık bebeğim var ... Geçen sene daha öncesinde de tanıdığım öğrencimin annesi olan birine bakiticam..

dün telefon konuşmasında bi kaç gün önceden gel de alissin hemde şartları konuşalım dedim ..
--sizin evde mi bakacam bizim evde baksam olmaz mi kaloriferli evde çıktım bu yüzden
-- bende oyuncakları yatağı düzeni değişsin istemiyorum bizim evde bakmam daha iyi olur çocuk açısından yine sen gel de konuşuruz dedim konuyu kapadık

Birde şöyle bir durum var ki bizim apartmanda 6 aile var hepsi çalışıyor ve hepsinin evine çocuğa bakmaya bakicalar geliyor gecen sene bizim karşı komşunun bakıcısı alışkanlık yapmış hergün 10 da cocugu alıp üst komşuya çıkıp muhabbet ediyormuş haliyle üst komşum rahatsız olmuş durumdan hergün her dun olmaz ama bunların araları çok iyi olduğundan birşey söylemedim idare ettik ama çocukların düzeni çok bozuldu bakıcımiz bile come ahatsiz oldu dedi...

Korkum su ki karşı komsumuzun bakicisinin bize dandanmasi... Karşı komşu ile aynı okulda görev yapacam bu yıl aramız iyi bozulsun istemiyorum ama evimede hergün onalrin bakicisini da istemiyorum çok lakayit

Ama birde bakıcıya ekstra yemek yaptırmayı düşünüyorum ben eve gelince cocugu la ilgilenmek istiyorum o sırada bir çeşit yemek yapsa yeterli bize... Tabi ücretini ekstra vereceğim böyle düşünüyordum ama çocuğa kendi evinde bakarsa bunu rafa kaldirmam gerekiyor

Sizde cocuguma evde mi bakitayim yoksa bakicinin evinde mi ?böylece bu sıkıntıdan kurtulmuş olur muyum? ...

Çok karışık oldu galiba kusura bakmayın çünkü benimde aklım çok karışık okuyan yorum yapan herkese tesekkur ederim simdiden
Sizin evinizde baksın, kimseyle komsuculuk oynamamasını kesin bir dille söyleyin. yemek de yaptırmayın, cocuğun zamanından calmasın. Cocuğunuza İYİ bakması yeterli bir neden olsun sizin icin

Çocuğunuzun düzeni bozulmasın,kendi evinde bakılsın. Yemek yapılması isteğiniz de gayet makul,ek ücretle yapabilir.
Ben olsam eve kamera da koyardım

Kendi evinizde olması çocuğun düzeni açısından çok daha iyi. Olağandışı durumlarda arada bir belki bakıcının evine bırakmanız gerekebilir ama sadece o kadar. Bakıcınızla baştan konuşursunuz uygun bir dille karşı komuşununkiyle ilgili ona göre davranır.

Kesinlikle evinizde baktırın
çocuk neden hergün soğuğu yesin kışı var yazı var dene hesap
birde nr kadar ücret vereceksiniz ki yemek için ayrıca vermeyi düşünüyorsunuz
Karşı komşu bakıcı hakkında da uyarın en baştan
ben sevmiyorum ben yokken evde başka bir yabancı
kendisi sınır koyarsan karşı tarafta anlar gelemz diye düşünüyorum
hem ikisi sohbete dalacak orda bebekler kendi halinde olacak

Sizin evinizde baksın, kimseyle komsuculuk oynamamasını kesin bir dille söyleyin. yemek de yaptırmayın, cocuğun zamanından calmasın. Cocuğunuza İYİ bakması yeterli bir neden olsun sizin icin

Yemeği ben işten eve geldiğim zaman yapacak ben cocugumla ilgilenirken .. iyi bakacqgindan şüphem yok kendisi iki senedir velim ve okulumuzda öğle yemeklerini yapmıştı çocuklara çevreye davranışlarını biliyorum birde burası küçük bir ilçe o yüzden ev hanımları çocuk bakmak için uğraşıyorlar o yüzden kendilerini riske atamazlar kötü davranarak ama tabi insanoğlu her an herşey olabiliyor tsk ederim uyariniz icin

Bence evinizde baktirin.ben bir kac saat isim oldugunda bile ablamlara evimde baktiriyorum.cocugum rahat etsin diye.

Yemeği ben işten eve geldiğim zaman yapacak ben cocugumla ilgilenirken .. iyi bakacqgindan şüphem yok kendisi iki senedir velim ve okulumuzda öğle yemeklerini yapmıştı çocuklara çevreye davranışlarını biliyorum birde burası küçük bir ilçe o yüzden ev hanımları çocuk bakmak için uğraşıyorlar o yüzden kendilerini riske atamazlar kötü davranarak ama tabi insanoğlu her an herşey olabiliyor tsk ederim uyariniz icin
Ha doğru siz zaten makul bir saatte dönüyorsunuz işten, o halde yemekte sorun yok.

Ama dediğim gibi sınırlarınızı cok iyi cizin.

kendi evinizde baksın. düzeni bozulmaısn çocuğun. baştan da anlaşın. benden habersiz değil parka komşuya bile gidilmeyecek diye. eve de misafir kabul edilmeyecek diye

Kesinlikle evinizde baktırın
çocuk neden hergün soğuğu yesin kışı var yazı var dene hesap
birde nr kadar ücret vereceksiniz ki yemek için ayrıca vermeyi düşünüyorsunuz
Karşı komşu bakıcı hakkında da uyarın en baştan
ben sevmiyorum ben yokken evde başka bir yabancı
kendisi sınır koyarsan karşı tarafta anlar gelemz diye düşünüyorum
hem ikisi sohbete dalacak orda bebekler kendi halinde olacak

Evet bu yüzden istemiyorum karşı komşunun cocugu üç yaşında belki farkında olmadan benim çocuğum küçük ama hirplama olayı olabilir... Birde bakıcı çok rahat tüm odalar agirip çıkıyormuş ben bunlara gelemem ...

Normalde yarım gün bakacak 8.00-13.00 ama yemek yapacağı için Ben geldiğimde en fazla bir iki saatıni alir bir çorba bir çeşit tencere yemeği yapmak... 15.00 e kadar o yüzden tam gün ücreti vermeyi teklif edecem

Evinizde olsun. Başka evlere müsaade etmeyin.
Eve sizin izniniz olmadan yabancı birini almasın. Dışarı çıktıklarında da bilginiz olsun.
Bebeğinizin düzenini anlatın. O düzeni bozmasın.
Siz yokken başka iş yapmasın. Sadece bebeğe odaklansın. Eve geldiğinizde yaptırırsınız yemeğinizi.

ortalık o kadar kötü ki ben olsam kimsenin evine götürmesine gönlüm el vermezdi. nitekim apartmanda bi ablamız babaannemizin işi olduğunda bakıyor o bile evimize geliyor çok nadir evine götürüyor ki ailecek tanıyoruz.

bence nasıl olsa bi bütçe ayırmışsınızdır sizin evinize gelmek için ek ücret isteyecekse verin size gelsin derim. çocuğun düzeni de bozulmasın.

bir de tavsiyem bakıcıya yemek yaptırma. üç kuruş fazla kazanayım yemek yapayım derdine çocuğunla yeteri kadar ilgilenmeyebilir. bir de herkesin el lezzeti aynı değil çocuğuna kendi pişirdiğin yemekleri yedir derim..

Kesinlikle sizin evde olmalı bunun kar kış yağmur ayaz olayı var çocuk çıkmasın
Belki sabah siz giderken yavrunuz uyur ve uyandırmanız gerekmez evden çıkmasın
Yarım gün çalıştırıp tam gün ücreti vereceğim diyorsanız o zaman yemek ve temizlik talebiniz olabilir bence yani siz eve geldikten sonra
Ve son olarak ses kayıt cihazı ya da kamera mutlaka koyun lütfen
Kaç yaşında yavrunuz?

Bakici olayina temelden karsiyim ancak bakici bakacaksa sizin evinizde bakmali. Kendi evine kim gelecek kim gidecek onun komsulari kim ? Sapik mi tacizci mi tum sulaleyi taniyamayscaginiza ve eve girip girmeyene de karisamayacaginiza gore bence kendi eviniz daha guvenli.

Kesinlikle sizin evde olmalı bunun kar kış yağmur ayaz olayı var çocuk çıkmasın
Belki sabah siz giderken yavrunuz uyur ve uyandırmanız gerekmez evden çıkmasın
Yarım gün çalıştırıp tam gün ücreti vereceğim diyorsanız o zaman yemek ve temizlik talebiniz olabilir bence yani siz eve geldikten sonra
Ve son olarak ses kayıt cihazı ya da kamera mutlaka koyun lütfen
Kaç yaşında yavrunuz?

Çocuk bakımı ve yemeğe tamam dese de temizliğe tamam demez çoğu.
Verilen tutar az gelir çoğu için yemek çocuk temizlik için bu kadar az derler.Çünkü günlük temizliğe giden hanımlar zaten iyi kazanıyor.

Konu sahibi ne kadar tutar verecek bilinmez ama tam gün ücret veriyorum temizlik yap diyemeyiz çünkü şu an sadece çocukla ilgilenmek için bile çok paralar dökülüyor

Back
X