- 23 Mayıs 2020
- 968
- 1.690
- 63
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Selamlar herkese... Tavsiyeye ihtiyacım olan bir dönemden daha geçiyorum. Kızım 2 yaşında. 1 yaşına kadar evdeydim ve ben baktım. Sonrasında işe dönmem gerekince bakıcı aramaya başladık. Tam bulmuştuk ki kayınvalidem ben bakarım diye ısrar etti, bizim de işimize geldi açıkçası. Yabancı birine güvenmektense babannesi baksın dedik. Başka şehirde olduğumuz için uzun süre bizde kalması gerekti. Arada annem geldi o dinlendi vs. Bugüne kadar geldik. Şimdi kayınvalidem artık bakamayacağını söylüyor. Tekrardan bakıcı arayışına girdik. Ama sorun şu ki kızım öyle kolay adapte olan bir çocuk değil. Bana aşırı düşkün. Babannesi bakarken bile her sabah çığlık kıyamet evden çıkıyordum. Şimdi tamamen yabancı birine nasıl bırakacağım bilmiyorum. Nasıl alışacak bilmiyorum. Zaten burda bakıcı bulmak da çok zor. Ya kötü etkilenirse, ya onu bıraktığımı düşünürse diye okadar strese girdim ki nerden başlamam gerektiğini inanın bilmiyorum. Alışma sürecini kolaylaştıracak bir şeyler önerin bana nolur. Nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım?