• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı mı kreş mi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nisan1990

28👣08👣2017 ❤️ 28👣11👣2022🥰
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.199
1.800
133
35
Merhabalar. Ağustosta 24 ayını dolduracak bir kızım var ve ben çalışıyorum. Şuan bulunduğumuz yerde kızım bakıcı da. Ancak tayinim iz çıktı ve gündüz bakımevi olan bir yere gidiyoruz. Sizce 24 aylık bir çocuk için bakıcı mı daha iyi olur kreş mi

Kreş için erken yaş olarak. Tabi calisma saatleriniz cocugun orda kalma süresi önemli ama tüm gün haftada 5 gün olursa cocuk için zor olur. Zaten uzun bir okul hayati var önünde. 4 yaşından önce kreş çok mantikli gelmiyor bana. Belediyelerin oyun grubu gibi etkinlikleri oluyor yada haftada 1 2 gün alan kreşler var. Farkli yöntemler deneyebilirsiniz yani. Tabi havadan sallamiyorum bunlari bir egitimci olarak soyluyorum.

Canım kreşlere özellikle Anadoludaki kreşlere çok güvenme. Yeni mezun kız meslek liselilere 15- 20 çocuğu atıyorlar. Birebir ilgilenemezler, çocuk heder olur. Kreş sadece apartman çocuklarının, 3- 4 yaşından sonra akranlarıyla oyun oynaması için düşünülebilir. Ben kızımı bir sene ana sınıfına yarım gün yolladım. O da okul öncesi için yeterli geldi. Güvenli bir bakıcı bulup kamera taktırmak çocuğun menfaatine. Öyle çocuk üzerinde kontrolünde daha fazla olur. Uykusunu, ne yediğini, içtiğini bilirsin.

Merhabalar. Ağustosta 24 ayını dolduracak bir kızım var ve ben çalışıyorum. Şuan bulunduğumuz yerde kızım bakıcı da. Ancak tayinim iz çıktı ve gündüz bakımevi olan bir yere gidiyoruz. Sizce 24 aylık bir çocuk için bakıcı mı daha iyi olur kreş mi
Tayin olacağınız yerde şimdiden bakıcı araştırıp gitmeden bulmuş olmanızı dilerim

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gittiğim yerde araştırma yapacak çok vaktim yok bu sebeple ilk 1 ay kreş olacak sanırım o sırada uygun bakıcı bulursam yalnızca oyun grubuna devam edicem

Back
X