Ay,Allah yardımcın olsun canım.Benim bakıcı velim,iyi ki kaynanam değil buna daha rahat söylerim söyleceklerimi diyordum,yok söylemeymiyom,akla karayı seçiyorum dolaylı yoldan anlatcam diye.
Mrneğin,bi kez tam gittim,tv karşısında bizim kız,ertesi güne kadar plan yaptım,işte efenim odada tv acılsın diye bekliyo,biz de bebek kanalı var 20 dakka bile baktırmıyorum,konuşması gecekiyomuş filan.Yok ben acmıyom zaten dedi.Pat gecen gun bi gittim bizim kız tvye dönük oturtmuş kucagında meyve püresi yedirtiyo.Direk söyledm artık ya tvye bakarak yemeye alışmasın diye,kızı vardı o açtı şimdi dedi.Ne bileyim iyi niyetli kadın ama
kızlar benim kızıma kayınvalidem bakıyor.kızım artık iştahsız altı pişik oldu ve kilo verdi 2 hafta içinde bişeyde diyemiyorum içime atıyorum.ama bir yandan da söz konusu kızım uygun bir dille anlatmaya çalıştım ama olmuyor ne yapacağımı şaşırdım.geçenlerde demir ilacını çorbasına katıp vermiş ve aynen kusmuş yavrucak.psikolojik olsa gerek o günden bu yana birşey verirken önce öğürüyor artık zor yedirmeye başladım.çalışmaya başladığım içinde artık azalmaya başladı sütüm.ee böyle olunca akşamları benide özlemiş oluyor hep emmek istiyor başka bişey de yemek istemiyor sütte az geliyor artık.kafam iyice karşı vallaa
ben bir bakıcıyım
meslegim bu
10 yıl oldu işimden ayrılmak istiyorum cıkma diyolar
aslında belki onlarda istemiyolar ancak cocuklar bana alıstı bu yüzden gidemiyorum
defalarca ayrılmak istedim ancak cocuk cok kücük oldugu için burakıp gidemedim
duygusal işte bir daha calısmıcam
ben ve patronum bu konuda cok sıkıntı cektigi için sizlerle bu konuda mutlaka konusmam gerektigini düşünüyorum
öncelikle şunu bilin ki anneler için zor oldugu kadr cocuklar içinde bakıcı içinde zor seyler var
önemli olan annenin ve bakıcının uyum içinde anlasması
bakıcınız cocugunuzu düşünüyosa bunu farketmişseniz onu evinizin bir bireyi gibi görün
onu dısardan biri gibi görmeyin (ama dedigim gibi cocuga gerekli degeri veriyosa öle)
önemli olan cocuktr bunu unutmayın
ne anne ne bakıcı ne babanne annenne
ne sorunlar yasadım?
cocuk yemek yemiyor..
krese verdiler hiç bişi yemedigi için hastalandı geri getrdiler
bende cok sorun cektim
cocugu önemsiyoruz başına bir iş gelmesinler diyerek dışarı salmak istemediler bizi
dolmuşla bir yere gidip gelmemize izin vermiyolar
açıkcası 14 yasımda bile yaptığım şeyler bunlar benm
sanki yapamazmışım gibi davranılması gücümede gitti
eve kapatıldık resmen :S
ben o sıralarda bunalımdaydım
cocuktan ayrılmam imkansızdı
beni dogumuyla hayata bagladı
sanki kendi cocugum gibi..
bir türlü ayrılamadım
mecburen her söleneni kabul ettim
ama bu kezde eve kapatılmaktan dolayı psikolojimiz bozulmya basladı
artık cocuga yetemiyorum.. :'(
bu kez ayrılmak için sebebim var..
her ne kadr gitmemi istemiyolarsada hala onlar cocuklarla ve evle ilgilenemedigimi ve buna sebeb olanın kendileri oldugunun farkında deil
bir kez konustum ama anlamak istemed,ler
cünkü basına iş gelmesinden korkuyolar
kısacası korkuları onlarına hata yapmasına sebeb oluyo
bence dogru kişiyi bulmadsan cocuklarınızı emanet etmeyin dogru kişiyi buluncada onlardan vazgecmeyin
ben bir bakıcıyım
meslegim bu
10 yıl oldu işimden ayrılmak istiyorum cıkma diyolar
aslında belki onlarda istemiyolar ancak cocuklar bana alıstı bu yüzden gidemiyorum
defalarca ayrılmak istedim ancak cocuk cok kücük oldugu için burakıp gidemedim
duygusal işte bir daha calısmıcam
ben ve patronum bu konuda cok sıkıntı cektigi için sizlerle bu konuda mutlaka konusmam gerektigini düşünüyorum
öncelikle şunu bilin ki anneler için zor oldugu kadr cocuklar içinde bakıcı içinde zor seyler var
önemli olan annenin ve bakıcının uyum içinde anlasması
bakıcınız cocugunuzu düşünüyosa bunu farketmişseniz onu evinizin bir bireyi gibi görün
onu dısardan biri gibi görmeyin (ama dedigim gibi cocuga gerekli degeri veriyosa öle)
önemli olan cocuktr bunu unutmayın
ne anne ne bakıcı ne babanne annenne
ne sorunlar yasadım?
cocuk yemek yemiyor..
krese verdiler hiç bişi yemedigi için hastalandı geri getrdiler
bende cok sorun cektim
cocugu önemsiyoruz başına bir iş gelmesinler diyerek dışarı salmak istemediler bizi
dolmuşla bir yere gidip gelmemize izin vermiyolar
açıkcası 14 yasımda bile yaptığım şeyler bunlar benm
sanki yapamazmışım gibi davranılması gücümede gitti
eve kapatıldık resmen :S
ben o sıralarda bunalımdaydım
cocuktan ayrılmam imkansızdı
beni dogumuyla hayata bagladı
sanki kendi cocugum gibi..
bir türlü ayrılamadım
mecburen her söleneni kabul ettim
ama bu kezde eve kapatılmaktan dolayı psikolojimiz bozulmya basladı
artık cocuga yetemiyorum.. :'(
bu kez ayrılmak için sebebim var..
her ne kadr gitmemi istemiyolarsada hala onlar cocuklarla ve evle ilgilenemedigimi ve buna sebeb olanın kendileri oldugunun farkında deil
bir kez konustum ama anlamak istemed,ler
cünkü basına iş gelmesinden korkuyolar
kısacası korkuları onlarına hata yapmasına sebeb oluyo
bence dogru kişiyi bulmadsan cocuklarınızı emanet etmeyin dogru kişiyi buluncada onlardan vazgecmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?