bakıcı sorunu

babannesi çalışıyor oda tek başına yaşıyor zaten

anlatamadığım son dönemde onunda çok hataları oldu ben kendimi frenledim ama olan oldu o soğudu benden ve artık hakaret etmeye başladı böylesi daha iyi oldu ikimiz içinde o çok mutlu zaten hayatından.

Bence senin burnunun sürtmesinide istiyor olabilir sen ne tepki verdin sen geri çekilip arayıp sorma kuyruğunu sıkıştırıp döner
Bence senin burnunun sürtmesinide istiyor olabilir sen ne tepki verdin sen geri çekilip arayıp sorma kuyruğunu sıkıştırıp döner
onda öyle bir inat var ki dönmez. O bana ne derse desin gitmemeliymişm. Ettiği hakareti bir duysanız insan karısına asla böyle dememeli. Ben ona güvenip yaşadıklarımı anlattım karşılığında o beni bunlarla vurdu. Keşke dövseydi acısı geçerdi elbet ama bazı söylenen sözlerin acısı asla geçmez.

Konusahibi sizi önceki konunuzdan hatırladım,siz tüm gün evdeyken bu kadar dağıldığınıza göre bi de üstüne çalışan anne olarak çok daha fazla zorlanacaksınız. Şuanki evinizin şartlarını arayacaksınız bence. Burda ilk defa ayrılma sürecindeki bi kadına geri dön diyorum. Kayınvalideniz tek yaşıyormuş torun onun torunu,onun yanına yerleşin en azından toparlanana kadar.

Önceki ilişkin hakkında falanmı konuştun Şöyle bişeyde var zaten istiyorsa döner ne yaşanırsa yaşansın ortayı bulmaya çalışır sendede hatalar Var bak seninde annen baban ayrıymış ne güzel aile krmussun yuvana sarılsaydın sabır etseydin keşke çocuğun olmuş bunun kadar güzel bişey var mı ama madem durum bu hale gelmiş zamana bırak bence üvey anneye baktırma sen bilirsin yinede

Kesinlikle kayınvalide üvey anneden daha iyi bakar kendi torununa

Sevgili hemcinsim kvniz sizi seviyorsa bence torununun hatrına o araya girmeli ve sizi barıştırmaya çalışmalı bu surectede bir süre onun yanında kalabilirsiniz kadin çalışıyormuş zaten bir yemeğini yalsan yeter aksamlari. Benimde bebeğim küçük ve siz sadece esten yana problem yaşamışsınız ben kvdeden çektim üstelik isi bıraktım sonrada eşim issiz kaldi eşimle patlamaya hazır bomba gibiyiz evde soğuk rüzgârlar esiyor her daim. İlk degilsiniz ve sonda olmayacaksiniz maalesef eşiniz istediği kadar grurlu inat olsun ortada bir çocuk var birinin bunu eşinizin kof kafasına vura vura anlatması lazım sanırsam. Aksi taktirde cok çok zor bir hayat sizi bekliyor olacak. Her halükarda Allah yardımcınız olsun umarım barışırsınız.

Kavga sırasında efelendin estin gürledin sanırım. Eşini de bıktırdın herhalde ama gidişatın iyi değil,çocuğunu harcayacaksın. Allah çocuğuna yardım etsin.

Eşyalardan alabildiginizi mutlaka alın.

Eve bir kamera sistemi kurdurun elinizden destek alarak. Bosanmadan önce ne kadar destek alabiliyorsunuz alın iyilikle.

Apartmandan birilerine bakın bakıcı olarak, en iyi komşular oluyor bakmak için.

Üvey anne para istiyorya , hani bir ara devlet nenelere halalara bakıcı parada ödeyecekti, böyle bir haber vardı bir araştırın isterseniz. Tam karşılığını bilmiyorum..

Bunun dışında 600 nafaka değil 1000 nafaka isteyin.

Altinlarda sizin unutmayın

Kavga sırasında efelendin estin gürledin sanırım. Eşini de bıktırdın herhalde ama gidişatın iyi değil,çocuğunu harcayacaksın. Allah çocuğuna yardım etsin.

Niye harcasin, gül gibi de bakar.

Az psikolojik baskı yapmamış karısına . Böyle medeni gibi görünüyor çünkü bir an önce iş bitsin diye ya da yapamayıp döneceğini sandığı için yapıyor.

Konusahibi makul düşünmüyor,ilk konusunu okuyun lütfen psikolojik şiddet karşılıklı yapılmış bence ve iş buraya gelmiş. 9 aylık bebekle asgari ücretle bu psikolojiyle çok zorlanacak. Gerçek dünyanın farkında değil. Üvey annesinden medet umacak durumda farkındaysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…