Tek çocuk için o fiyat istiyorlar iki çocuk 25 altı bulamazyemek yapılmayacaksa ev işi falan 15000 makul bence
Evet sadece 3 gün bakıcı 25 istiyor ben az mı çok mu bilemedimTek çocuk için o fiyat istiyorlar iki çocuk 25 altı bulamaz
Pardon 3 gün ise 20 olabilir
Haftanın 3 günü mü sadece ?
Asgari ücrete göre gün hesaplaması yaparsak maksimum 10.000 ₺ yeterli bence
Haftanın 3 günü çünkü
Ayda 12 gün yapar
25 bin istedi çevremdekiler 3 gün için fazla diyor ben bilemedim makul mu az mı iyi mi o yüzden buraya sormak istedim2 çocuk varsa en az 30 bence
25 istedi bakıcımızyorumlara inanamadım. arkadaşım 10-15 bin tl ye iki çocuk emanet edilmez.
insan 4 aylık çocuğunu 10 bin tlye emanet eder mi ? bu paraya gelecek insan nasıl bir insan olur.
Ayda toplam 10 gün için sadece bebek bakimina 12 bin veriyordum. Sizin iki çocuk için ortalama 25 vermeniz gerekir.3 gün sabah 8 akşam 4 buçuk, biri 4 aylık biri 24 aylık eve gelecek sadece çocuk bakacak ne kadar ücret teklif etmem lazım hakkını yemek istemiyorum bilmiyorum piyasa nasıl teşekkür ederim
3 gün sadece denmiş bir de. E o 3 gün işe gittiği için kadın başka iş bulamaz ki tam zamanlı. Günlük temizlik bile 3000 4000 oldu. Ayda en az 12 13 gün 2 çocuğa bakılacak. 10 bine 15 bine mahalle teyzesi belki bakar sadece. Bakamaz diyecektim pardon15 ne şaka mı :)
İki çocuk var. Ev işi ekstra yok. Sadece çocuk 25 olur
2 çocuk ardarda yapmış led . Bunu düşünmüştür. Asgari ücret vermesi gerekir bence .Kk'ya göre bir memur maaşı vermeniz gerek.
Bilginiz olsun :)
Gayet iyi,sizde 2 çocuk var ve biri 4 aylık sanırım orayı kaciriyorsunuz diğeri de tam 2 yaş sendromu hareketliliğinde 10 bin verirseniz bir hafta bakan diğer hafta kaçar benceEvet sadece 3 gün bakıcı 25 istiyor ben az mı çok mu bilemedim
Aaa 2 çocuk mu25 bin istedi çevremdekiler 3 gün için fazla diyor ben bilemedim makul mu az mı iyi mi o yüzden buraya sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?