Bakici ve tuhaf bir durum😒

Ay ne bileyim haha insanlar değişik işte 😅

başkasnın evinde banyo neden yapılır

permatik hele neden bu şok şok bir durum yani

ay otobüste tırnak kesen değişik insanlar vardı bööööğğğ bu gözler 👀 neler gördü

bi gün otobüsteyim neyse bi kadın bağırdı yeter be tırnak kesilir mi otobüste diye

hahaha kulaklığı çıkarttım
Bi baktım ki kadın cidden tırnak kesiyormuş , başka kadın da azarladı ağzına sağlık 😄
:) Benim bir arkadaşım iş yerinde kesiyordu. Var böyle özbakımını public ortamlarda yapanlar. :KK53:

Ay ne bileyim haha insanlar değişik işte 😅

başkasnın evinde banyo neden yapılır

permatik hele neden bu şok şok bir durum yani

ay otobüste tırnak kesen değişik insanlar vardı bööööğğğ bu gözler 👀 neler gördü

bi gün otobüsteyim neyse bi kadın bağırdı yeter be tırnak kesilir mi otobüste diye

hahaha kulaklığı çıkarttım
Bi baktım ki kadın cidden tırnak kesiyormuş , başka kadın da azarladı ağzına sağlık 😄
Bizim işyerinde bi abi de her cuma sabahı iş masasımda keserdi of Allahımmm😬😬 çıt çıt o sese ınsan sinir krizi gecırıyor heryere sıcrıyor

Ay iş yerinin tuvaletinde hadi kes anlarım ama masada fln kesiyorsa böööpğ yani iğrenç 🤢
He bildiğin masada kesiyordu. Masayı da gör, çarşı gibi. Çay poşetleri, kurabiyeler falan. Bir de tırnak kestikten sonra, kurabiye ikram ediyordu millete. :KK53: Tırnak parçacıklı kurabiye, enfesss :KK70:

Merhaba kizlar☺️

Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.

Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.

Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum😒

Ne permatikmis diyeceksiniz😄 ama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.

Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Abla lazere gondereyim seni deyin.
Kizarir bozarirsa tamamdir

Permatiklerin yerini değiştirin. Yatak odanıza çekmecede koyun. Sizinkini kullanıp kullanmadığından emin olursunuz.

Abdest konusunda bazı insanlar çok takıntılı olabiliyor. Birisi de benim babam tam son ayağı yıkayacakken bir yere takılır hoop baştan. En az 10 dakika sürer. Böyle biriyse o yüzden uzun kalmış olabilir. Yine böyle takıntılı bir kadınsa her abdest öncesi kıl tüy gibi bir rutini olabilir.

Emin olmak için önce gözlem.

Merhaba kizlar☺️

Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.

Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.

Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum😒

Ne permatikmis diyeceksiniz😄 ama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.

Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Bazı insanlarda bedava bi şey gördüm kullanayım psikolojisi var, öyleyse normal değil, bence başka birileri araştırın

Kadın yanında permatik taşıyacak değil ya ya da bilmediği banyoda size ait permatiğide arayacak değil saçma yani ilk gün bulduğunuzda zaten evdeymişsiniz çocuğa birşey yapmak için getirecek olsa siz evdeyken getirip atmaz kaldı ki yapsa öyle görüne görüne sizin çöpe de atmaz

Kadın yanında permatik taşıyacak değil ya ya da bilmediği banyoda size ait permatiğide arayacak değil saçma yani ilk gün bulduğunuzda zaten evdeymişsiniz çocuğa birşey yapmak için getirecek olsa siz evdeyken getirip atmaz kaldı ki yapsa öyle görüne görüne sizin çöpe de atmaz
Aramasina gerek yok zaten aynanin yaninda dolabin icinde.İnsallah oyledir ben sacmaliyorumdur,zaten normal insan isi degil bu,referansi dort yildir tanidigim velim,yakiniymis cok guvenilir dedi.Bakalim simdilik gozlemleme ve kamerayla takip etme karari aldim.

Esim emin en son uc dort gun once kullanmis ama ben emin degilim,aceleye geldi dunku kocayi posete bosaltip mi taktim,icinde bir permatik bir tane de pecete vardi,fazla bir sey yoktu.Yani o da dusuk bir ihtimal neden tekrar icine dokeyim ki🤔

Aynen sanirim caktirmadan gozlemlemem lazim emin olabilmek icin😒
Ben bazen çöpteki poşeti atıyorum ama tekrar poşet bırakmayı unutuyorum (çok nadirdir ama oldu) eşim direkt bakmadan çöpünü atıyor içine

Belki sizin de öyle oldu o zaten vardı siz poşeti alınca çıktı ortaya

Yani olgun bi kadınsa akıl eder sizin evde yapmaz yapsa da ayıp diye atmaz sanırım oraya ne bileyim 🤦‍♀️
insanlar çok tuhaf artık her şeyi bekliyorum

Benim bi bakıcı vakam var,ki o olsa salonda traş olacak bi tipti 🤭😅
Evlerden Irak 🤦‍♀️

Kamera olsun mutlaka ve gözünüzü dört açın

Habirde biri söylemiş bedavayı bulunca kullanan çok,benimki de öyleydi
Regl olunca tüm pedlerimi almıştı 😬

Temızlık falan yapmış olabilir mi ? Kirli veya paslı olanları atmıştır falan 😳 Yani öyledir ya inşAllah öyledir takipteyim :kahve:

Back
X