- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Ya her çeşit insan var işte. Bir arkadaşımın bakıcısı da evde paketi açılmamış abur cuburları falan yiyordu.Özür dilerim de güleceğimbiz milletçe delirdik. Çalıştığın eve gidip kendini kesmek nedir ya .
Rimel süren, erkek meslektaşına aynayı tutar mısın deyip ruj süren,telefondan katıldığı online toplantıda telefonu masaya koyup orada tırnak kesen, duştan sonra ıslak saçla eve gelen haberli misafiri karşılayan... neler gördü bu gözler. Yıkanırlar valla bulurlarsa affetmezler yani:) Utanmasalar bir leğen, bir kalıp sabunla orta yerde yıkanırlar da.![]()
Hastanede kesen gördüm ben.Bizim işyerinde bi abi de her cuma sabahı iş masasımda keserdi of Allahımmmçıt çıt o sese ınsan sinir krizi gecırıyor heryere sıcrıyor
bugün de bakın çöpe bakalım yine görürseniz sorunBanyom temizdi,temizlemesi gibi bir durum mumkun degil,zaten pasli da degildi,tek kullanimlik olanlardan.
Rimel süren, erkek meslektaşına aynayı tutar mısın deyip ruj süren,telefondan katıldığı online toplantıda telefonu masaya koyup orada tırnak kesen, duştan sonra ıslak saçla eve gelen haberli misafiri karşılayan... neler gördü bu gözler. Yıkanırlar valla bulurlarsa affetmezler yani![]()
Evinizin odalarına 360 derece kamera koyun, yatak odanızı kitleyin, kadına da sorun açık açık. Çocuğu emanet edeceksiniz aklınızda bir şey kalmamalı.Merhaba kizlar
Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.
Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.
Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum
Ne permatikmis diyeceksinizama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.
Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Ama nasıl bişey ya, ben olsam ellerin evinde açık paketten bir jilet alamam. Belki sahibi kullandı pakete geri koydu temizleyip? Ne bilcem?Sakalı varsa rezil olmiim die hergun kesiodur![]()
Ama nasıl bişey ya, ben olsam ellerin evinde açık paketten bir jilet alamam. Belki sahibi kullandı pakete geri koydu temizleyip? Ne bilcem?![]()
Hiç öyle tesettür vs diye düşünmeyin. 60 yaşındaki teyzeler neler yapıyor neler. Açık açık sorun.Sanmam tesetturlu bir kadin,bir de kamera olacagi icin sort falan giymez diye dusunuyorum.
Ya konu sahibi de tam emin değil ki kendi bıçağı olduğundan daha önce kendinin bıçağı ya da çöpü atıp atmadığından. O yüzden tıraş bıçaklarını sayıp başka yere koysun bence.Ama nasıl bişey ya, ben olsam ellerin evinde açık paketten bir jilet alamam. Belki sahibi kullandı pakete geri koydu temizleyip? Ne bilcem?![]()
Hastanede kesen gördüm ben.![]()