Evet, bir önceki bakicimin referansiyla aldık. Ama tanimiyordukKadını önceden tanıyormuydunuz
Yani tavsiye üzerinemi başlattınız ?
Yollarim da çok bakıci değiştirdik, ve bosyere tekrar çocuğu zorlamak istemiyorumYolla derim eve gizli kamera ses kayıt cihazı falan yerleştir bu tür şeyler çok maliyetili degil.can bu sonuç ta
Evet, bir önceki bakicimin referansiyla aldık. Ama tanimiyorduk
Kresten de ağzım yandı ilk kizimda, allahım merhametli insanlarla karsilastirsineve kamera taktır. taktıracağını da söyle ona göre bilsin davranışlarını. ya da al çocuğu kreşe ver ikinci seçenek
Merhabalar, benim bir kizim var iki yaşında ve bu zamana kadar üç bakıcı değiştirdi, şimdi bakan dördüncü...
Bu hanım işe başlayalı iki ay oldu, ben abartılı sevgisinden rahatsız oluyordum ama herkesin kişiliği farklı diye düşünüyordum..
Bugün büyük kizimi okula goturdum, telefonu evde unuttuğumu farkettim, döndüm ve tam yarım saat kapıda içeriyi dinledim... Ben yanındayken söylenen yavrum kuzum balım laflarinin biri bile geçmediği gibi doğru durust konuşma bile yok, televizyonda reklam açık, kızım ona bakıyor muhtemelen arada soru soruyor ona bile bir iki kelimeyle cevap veriyor... Birden su sesi geldi şaşırdım, arada da ağlamak yok tamam mı diyor kadın, ben içeri girdim. Banyo yaptırmak için hazırlamis çocuğu ama çok saçma, ben ondan böyle bir şey istemedim, daha akşam banyo yapmıştım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum... İçim sıkılıyor... Yerde miyim gökte mi belli değil...
İstedi banyoyu dedi ama yarım saat kapıda dinledim ve tutturma diye bir şey yoktu kesin olarak...
amin cümlemize. haber verdiğin sürece kamera takmak yasak değil sanırım. haddini bilsin banyo diye sallamasın. bakıcılara çok güvenmiyorumKresten de ağzım yandı ilk kizimda, allahım merhametli insanlarla karsilastirsin
Haklisiniz davranış zaten problemli ama neden diyorum neden, kapıyı kapattigimizda neler yaşandı evde, çok ama çok sinirlerim bozukİki yaşında çocuk mu banyo yapmak istemiş? O da tamam mı demiş 2 yaşındaki çocuğun isteğine???
Sizin telefonunuz yok mu neden sizi arayıp danışmamış da hemen banyoyu hazırlamış?
Bence başka bakıcı bulun.
Ya zekasında sorun var ya da zekası sorunlu
Burada bile beklemen hata.çocuk istismarından şüphen varsa hemen git çocuğunun yanına, işten çık gerekirse,çocuğuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?