Bakıcı'dan şüphe

dilzar

iki çiçeğim, bir böceğim👧👧👶
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
5.159
11.531
448
Çorum
Merhabalar, benim bir kizim var iki yaşında ve bu zamana kadar üç bakıcı değiştirdi, şimdi bakan dördüncü...
Bu hanım işe başlayalı iki ay oldu, ben abartılı sevgisinden rahatsız oluyordum ama herkesin kişiliği farklı diye düşünüyordum..
Bugün büyük kizimi okula goturdum, telefonu evde unuttuğumu farkettim, döndüm ve tam yarım saat kapıda içeriyi dinledim... Ben yanındayken söylenen yavrum kuzum balım laflarinin biri bile geçmediği gibi doğru durust konuşma bile yok, televizyonda reklam açık, kızım ona bakıyor muhtemelen arada soru soruyor ona bile bir iki kelimeyle cevap veriyor... Birden su sesi geldi şaşırdım, arada da ağlamak yok tamam mı diyor kadın, ben içeri girdim. Banyo yaptırmak için hazırlamis çocuğu ama çok saçma, ben ondan böyle bir şey istemedim, daha akşam banyo yapmıştım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum... İçim sıkılıyor... Yerde miyim gökte mi belli değil...
İstedi banyoyu dedi ama yarım saat kapıda dinledim ve tutturma diye bir şey yoktu kesin olarak...

Kadını önceden tanıyormuydunuz
Yani tavsiye üzerinemi başlattınız ?

Evet, bir önceki bakicimin referansiyla aldık. Ama tanimiyorduk

Ben çocuk olunca ortada maalesef havadan nem kaparım tedirgin oldum
Şuanda kesin birşey yada Olay yok bence biraz gözlemleyin takibe alın
İnşallah iyi olur

İki yaşında çocuk mu banyo yapmak istemiş? O da tamam mı demiş 2 yaşındaki çocuğun isteğine???
Sizin telefonunuz yok mu neden sizi arayıp danışmamış da hemen banyoyu hazırlamış?

Bence başka bakıcı bulun.
Ya zekasında sorun var ya da zekası sorunlu

Haklisiniz davranış zaten problemli ama neden diyorum neden, kapıyı kapattigimizda neler yaşandı evde, çok ama çok sinirlerim bozuk

Burada bile beklemen hata.çocuk istismarından şüphen varsa hemen git çocuğunun yanına, işten çık gerekirse,çocuğuna bak

Evet benim içime de bi kurt düşürdü konu sahibi. Hiç rahat değil içim. Sanki benim kızım şu an saçmasapan bi insanın yanındaymış gibi hissediyorum. Lütfen biz annelere bu azabı yaşatma. Kızının yanına git.

Cocugunuza aglamak yok demesi gercekten tuhaf yani cocugunuz banyo yaparken agliyormu? Eve girdikten sonra sordunuzmu ona neden öyle demis?
Cocugunuza yikatmayin zaten bakiciya
Off offd insallah süphelendiginiz durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…