Bakıcı'dan şüphe

Haklisiniz davranış zaten problemli ama neden diyorum neden, kapıyı kapattigimizda neler yaşandı evde, çok ama çok sinirlerim bozuk

Sinirlerinizin bozulmasında haklısınız.
Ama bir an önce aklınızı başınıza toplayın. Gidin ve çocuğunuzu alın o kadında ise hala.

Bu arada olayı eşinizle paylaştınız mı? Onun yorumu nedir?

Hayir asla ağlamaz, çok saçma biz ebeveyn banyosunu kullanıyoruz..onun kullandığı banyoda ne şampuan var ne birşey, kafayı yemek uzereyim

neden bılmıyorum ama ben olsam bakıcıya banyo yaptırtmam ıcgudusel bırsey
sadece hazırladıgım yemeklerı ısıtıp yedırme oyun ve uyku onun dısına cıkmasına asla ızın vermezdım
2 yasında kızınızı krese versenız de olur ama ılla bakıcı olmalı oyle uygun dıyorsanız sınırlarınız oldugunu bılmelı
ve evde kamerasıstemı sart bakıcınında bılgısı olacak sekılde
babana bıle guvenme denılen devırdeyız

Hayir asla ağlamaz, çok saçma biz ebeveyn banyosunu kullanıyoruz..onun kullandığı banyoda ne şampuan var ne birşey, kafayı yemek uzereyim

Sakin ol,
Kendi duşa girmek istemiş olabilir mi.
Çocuğuna da tamam mı derken buradan ayrılma gibi
bir tembihleme durumu söz konusu da olabilir.

Banyo yaptirmak yorucu bir is.benim kizim da az once israr edip soyunup girince mecbur yaptirdim.yani benim de aklim karisti yarim saat dinledim oyle bi sey gecmedi diyorsunuz.istemeyen bi cocugu banyoya sokmak aglamak yok demek falan.bence de cok dikkatli olun neler duyuyoruz allah korusun .

Zaten hiç birşey istemedim ondan yemek yedir oynat, parka cikart dedim.. Banyo yaptığı için parka çıkaramamış bir de

Ciddi misin? Şampuansız sabunsuz banyoya niye sokmuş çocuğu? Az çok tahmin ediyordur o banyonun değil de banyo eşyalarının olduğu banyonun kullanıldığını. Hem çocuk banyo falan istememiş ki. Ne saçma. Bırak işi mişi git çocuğunun yanına allah aşkına.

Peki şuan çocuk kimde ?
Acayip işkilllendim ya içim fenalaştı
Yani içinizi sıkmak istemem ama gerçekten tuhaf oldum yani.

Yani hiç ağlamazsa, niye ağlama o zaman diyoki? Eşinizin yaklaşımı ne olur yeni bi bakıcıya? Çünkü erkekler genelde biz kadınlara göre daha az evhamlı, daha az paranoyaktır.

Eşim şehir dışında telefonda konuştuk, allahım elim kolum baglandi,

Eve kamera yerleştirseniz ? Gerçi o da etik değilmiş. Ki bence günümüz koşullarında gayet de etik.

kamera yerleştirmek değil, yerleştirip bakıcıya söylememek etik değil. kanunen de suç sanırım.

bu durumda ben olsam kamera taktırırdım ya da yollardım. siz söylememenize rağmen çocuk tutturdu diye banyo yaptırmak çok saçma.

Diger 3 bakiciyla neden yollari ayirmistiniz?
İlkinin eşinin tayini çıktı, o ara kimseyi bulamadim...arkadaşım baktı... Üçüncü çok iyiydi, sağlık problemleri çıktı, ciddi.... Birakmak zorunda kaldı

açıkçası ben kv ye bile banyosunu yaptırtmadım,
hani başka bir niyetle değil ama annesi babası ile yapılması gereken bir aktivitedir bana göre.

gönder gönder ..bu kadar canım canım demesi de normal değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…