Kizim su anda benimle....
Peki şuan çocuk kimde ?
Acayip işkilllendim ya içim fenalaştı
Yani içinizi sıkmak istemem ama gerçekten tuhaf oldum yani.
Kizim su anda benimle....
ohhh çok şükür.....
Olabilir, çok sever banyoyu, ama ısrar etmiyordu bundan eminim, kapıyı dinledimSakin ol,
Kendi duşa girmek istemiş olabilir mi.
Çocuğuna da tamam mı derken buradan ayrılma gibi
bir tembihleme durumu söz konusu da olabilir.
Kızımın ustunu çıkarmıştı... Zaten kendisi de söyledi banyo yapacaktim diyekendisi duşa girmek istemiş olabilir mi peki çocugu bırakıp yıkanmak da mantıklı degıl ama çocugu yıkamasından daha iyidir
Benim bildiğim hayir, zaten en geç üçte evdeyim kendim yapiyorum banyosunu, daha akşam yaptım hembakıcı annenin istedigi dogrultuda davranır dısarı cıkar dediginde cıkarır banyo yaptır dediginde yaptırır ustelik 2 yasındaki bir cocugun zırt pırt banyo yaptırılması dogru degil usutur heleki bu havalarda bu kadın sormadan etmeden nasıl kalkısıyor bu ise bide aglamak yok tamammı diyor onceden yıkadımı cocugunuzu hic sizin bilginiz dahilinde
Kızımın ustunu çıkarmıştı... Zaten kendisi de söyledi banyo yapacaktim diye
Olabilir, çok sever banyoyu, ama ısrar etmiyordu bundan eminim, kapıyı dinledim
Bu da olabilir, aslında tek dileğim bunun olmasiNormalde banyo konuştuğunuz bir şey değil galiba,
Yıkamaması gerektiğini biliyor mu bakıcınız.
Israr dan kasıt hani çok ağladı bende yıkamak zorunda kaldım gibi
olmayadabilir.
Hani kızınız banyo demişdir sadece o da iyi deyip
hazırlamıştır hemen.
.Merhabalar, benim bir kizim var iki yaşında ve bu zamana kadar üç bakıcı değiştirdi, şimdi bakan dördüncü...
Bu hanım işe başlayalı iki ay oldu, ben abartılı sevgisinden rahatsız oluyordum ama herkesin kişiliği farklı diye düşünüyordum..
Bugün büyük kizimi okula goturdum, telefonu evde unuttuğumu farkettim, döndüm ve tam yarım saat kapıda içeriyi dinledim... Ben yanındayken söylenen yavrum kuzum balım laflarinin biri bile geçmediği gibi doğru durust konuşma bile yok, televizyonda reklam açık, kızım ona bakıyor muhtemelen arada soru soruyor ona bile bir iki kelimeyle cevap veriyor... Birden su sesi geldi şaşırdım, arada da ağlamak yok tamam mı diyor kadın, ben içeri girdim. Banyo yaptırmak için hazırlamis çocuğu ama çok saçma, ben ondan böyle bir şey istemedim, daha akşam banyo yapmıştım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum... İçim sıkılıyor... Yerde miyim gökte mi belli değil...
İstedi banyoyu dedi ama yarım saat kapıda dinledim ve tutturma diye bir şey yoktu kesin olarak...
demekki daha once banyo yaptırmıs aglamak yok diye tembihliyor yine cidden cok rahatsız edici birsey ya..cocugunuz banyoyu seviyormu tutturması varmı illa giricem diye ki bu yastaki cocuk daha farkında degil bircok seyin..bakıcıyı degiştirin ya insanın ici rahat edemezBenim bildiğim hayir, zaten en geç üçte evdeyim kendim yapiyorum banyosunu, daha akşam yaptım hem
cocuklarinizi nsl baskalarina emanet ediyorsunuzMerhabalar, benim bir kizim var iki yaşında ve bu zamana kadar üç bakıcı değiştirdi, şimdi bakan dördüncü...
Bu hanım işe başlayalı iki ay oldu, ben abartılı sevgisinden rahatsız oluyordum ama herkesin kişiliği farklı diye düşünüyordum..
Bugün büyük kizimi okula goturdum, telefonu evde unuttuğumu farkettim, döndüm ve tam yarım saat kapıda içeriyi dinledim... Ben yanındayken söylenen yavrum kuzum balım laflarinin biri bile geçmediği gibi doğru durust konuşma bile yok, televizyonda reklam açık, kızım ona bakıyor muhtemelen arada soru soruyor ona bile bir iki kelimeyle cevap veriyor... Birden su sesi geldi şaşırdım, arada da ağlamak yok tamam mı diyor kadın, ben içeri girdim. Banyo yaptırmak için hazırlamis çocuğu ama çok saçma, ben ondan böyle bir şey istemedim, daha akşam banyo yapmıştım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum... İçim sıkılıyor... Yerde miyim gökte mi belli değil...
İstedi banyoyu dedi ama yarım saat kapıda dinledim ve tutturma diye bir şey yoktu kesin olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?