Bakıcı'dan şüphe

kendisi duşa girmek istemiş olabilir mi peki çocugu bırakıp yıkanmak da mantıklı degıl ama çocugu yıkamasından daha iyidir

Sakin ol,
Kendi duşa girmek istemiş olabilir mi.
Çocuğuna da tamam mı derken buradan ayrılma gibi
bir tembihleme durumu söz konusu da olabilir.
Olabilir, çok sever banyoyu, ama ısrar etmiyordu bundan eminim, kapıyı dinledim

Çocuğunu bakıcıyla büyütmüş bir anne olarak bu konularda az çok tecrübeli sayılırım. Çocuğunuzu banyo yaptırmak istemesini bir yere kadar anlarım ama ağlamak yok tamam mı kelimelisini anlamam mümkün değil? Çocuğa karşı banyo esnasında ne yapıyor, çocuğun canını mı yakıyor ya da Allah korusun bir istismar mı oluyor ki çocuğa ağlamak yok diye uyarıda bulunuyor. Her ne olursa olsun çocuğun muhtemelen canı yanıyor ve ağlıyor ki ağlamak yok diye ikaz ediyor. Daha önce banyo yaptırdığına ve çocuğunuzun o banyoda neler olduysa ağladığına da eminim bu lafından sonra.

Kotu bı bakıcı sız syleemedıkten snra cocugunuzun banyosyla ılgılenmez kendıne ıs cıkarmamak ıcın ama sız bı kamera kydurun bence ıcınız rahat etsın

bakıcı annenin istedigi dogrultuda davranır dısarı cıkar dediginde cıkarır banyo yaptır dediginde yaptırır ustelik 2 yasındaki bir cocugun zırt pırt banyo yaptırılması dogru degil usutur heleki bu havalarda bu kadın sormadan etmeden nasıl kalkısıyor bu ise bide aglamak yok tamammı diyor onceden yıkadımı cocugunuzu hic sizin bilginiz dahilinde

Benim bildiğim hayir, zaten en geç üçte evdeyim kendim yapiyorum banyosunu, daha akşam yaptım hem

Kızımın ustunu çıkarmıştı... Zaten kendisi de söyledi banyo yapacaktim diye

Ben anlamadım ki niye banyo yapıyor ki sizde ?
Birde madem yapacak banyo yavrunuzun uyku saati yok mu yatırıp 5 dk.duş alıp çıksaydı ne alaka ?

Olabilir, çok sever banyoyu, ama ısrar etmiyordu bundan eminim, kapıyı dinledim

Normalde banyo konuştuğunuz bir şey değil galiba,
Yıkamaması gerektiğini biliyor mu bakıcınız.

Israr dan kasıt hani çok ağladı bende yıkamak zorunda kaldım gibi
olmayadabilir.
Hani kızınız banyo demişdir sadece o da iyi deyip
hazırlamıştır hemen.
Kızacağınızı düşünmemiştir.

sakin birdaha o bakiciya birakmayin cocugunuzu..lütfennn..bunu size 2 yasinda kızi olan anne olarak söylüyorum..rica ediyorum sizden baskasini bulun ve evinize kamera taktirin..

Bilmiyorum iki yaşındaki bir çocuk bunu anlatabilir mi ama çocuğunuz ile muhabbet eder gibi sakin bi şekilde bakıcıyla ne yaptıklarını,banyoda oyun vs oynayıp oynamadığını sorabilirsiniz.sakşnce korkutmadan söyleyim ama

Bu da olabilir, aslında tek dileğim bunun olmasi

Bak eşinle oturup iyice konuş bi karar ver.Şimdi coçugu için göndermem diyorsun.2gün sonra bunun keşke demesi var.Yarın kadın geldiğinde evde heryerde kamera oldugunu banyoda ses yıl çihazı oldugu söyle.tepkisini ölç bi açık verir.Kızımla konuş bakıcı teyzemle neler yapıyorsun hadi sen bakıcı x teyze ol bende seni oynayım de coçuk bu açar kendini.Zaten işe rahat gidemezsin aklın evde olacak şüpheyle durulmaz.

.
Yarın işe gelme de Allah aşkına çocuk küçücük neler duyuyoruz rabbim korusun yavrularımızı evine kamera taktır yeni bakıcıya da verirken veya kreş e ver

Benim bildiğim hayir, zaten en geç üçte evdeyim kendim yapiyorum banyosunu, daha akşam yaptım hem
demekki daha once banyo yaptırmıs aglamak yok diye tembihliyor yine cidden cok rahatsız edici birsey ya..cocugunuz banyoyu seviyormu tutturması varmı illa giricem diye ki bu yastaki cocuk daha farkında degil bircok seyin..bakıcıyı degiştirin ya insanın ici rahat edemez

cocuklarinizi nsl baskalarina emanet ediyorsunuz
bazen ben anneme birakiyorum kizimi her saat basi ariyorum hersey yolundami diye
krese birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…