yanlis anlasilma olmus arkadaslar..
ben calismaya mecbur olanlar icin yazmadim o yaziyi.. ama ben ne anneler taniyorum sirf evde oturup cocuk bakmamak icin calisanlar hic bi ihtiyaci olmadigi halde...
Sanırım böyle bir konu açınca çocuğunu en çok seven anne siz oldunuz.
Tebrikler... Alkış,alkış,alkış...
Çocuğunu bırakıp çalışan bu cani annelerin hepsini bir odaya kapatıp zehirleyelim.
Sanırım böyle bir konu açınca çocuğunu en çok seven anne siz oldunuz.
Tebrikler... Alkış,alkış,alkış...
Çocuğunu bırakıp çalışan bu cani annelerin hepsini bir odaya kapatıp zehirleyelim.
açılın en önden geçmek benim hakkım.
bebe hastaneden çıktı 10 gün sonra işe başladım.
kendimi attım sokaklara ohh ne rahatım.
sabah işe gelirken beslemiştim, bi de akşam beslerim; alışsın zor hayat şartlarına.
beslenmeyeceği içn bezi de kirlenmez zaten, değiştirmeye gerek yok.
her viyakladığında annesinin yanında olması da neymiş di mi ama, şımarmasın. :dilcikar:
uzatın havagazını bir fırt daha çekmek istiyorum..:jeyyar:
:roflol::roflol:
Kendi keyfi için çocuğunu bakıcıya teslim eden, zevk için çalışan yoktur sanırım..
Belki gerçekten eline az da kalsa, o paraya ihtiyacı vardır..
Belki yıllarını verip okuduğu için, yıllarını o mesleğe verdiği için, emeğine kıyamaz, işini bırakamaz..
Belki emekliliğini düşünmek zorundadır..
Belki çok iyi kazanıyordur, kendince o kazançla çocuğuna daha iyi bir gelecek hazırlıyordur.
Belki belki belki..
Tercih meselesi sonuçta..
Kimisi sonuçları ne olursa olsun gözü kapalı işi bırakır hemen..
Kimisi bunu kolay kolay yapamaz, göze alamaz..
Hangisi doğru, hangisi çocuk için dopru, hangisi anne için doğru tartışılır.CADIARZU
Tercih meselesi..
Ama eminim ki çocuğunu bakıcılarda büyüten annelerin çoğu gün boyu çocuklarını düşünüyor..
ben katılıyorum bu yazıyı yazan arkadaşa...hiç de seert dili yok 3-5 aylık bebek bakıcıya bırakılmaz bizim aşağıda da memur var tam 15 ay çalışmadı ücretsiz izin falan aldı...bende ikinci kızımı 19 aya kadar baktım sonrada bakıcıya vermedim kreşe verdim..yemek yedi oyunlar oynadı bayağı değişti.. ben evde yediremiyordum zaten...şimdi 3, bebeğim geliyor yine küçücük bırakamam bakıcıya..yazık o bebeklere....
cocuk dogurmakla sorumluluk bıtmez kı hıc bı anne 2 yasına kadar ıstyerek bebegını bırakıcanı sanmıyorum..manevı yanından..maddı yanı ıse ıstanbulda 800 tl maas alan bı bayan cocugunu bakıcıya verır nedenmı saglık guvencesı ıcın..bebegını bakıcıya verıyo dıye onla az zaman gecırcenı sanmıyorum onemölı olan verımlı ve kalıtelı zaman gecırmekdıt..
evde bebegı ıle kalıpda ona hıc bısı vermek yerıne calısıpda cocukla gunde 3,5 saat verımlı zaman gecırmek daha uygundur gozumde..
yasakkelimevallahi bende size hiç katılmıyorum her çocuk aynımı sizce hayır kesinlikle değil benim oğlumda bu bahsettiğiniz şeylerin hiç biri yok canım sabah benden erken uyanıyo hadi kalk anne sen işe ben anne anneye haa bakıcıya bırakılan çocuklar nasıl bilmiyorum ama siz genelleme yaptınız için söylüyorumHİÇ KATILMIYORUM SİZE...çocuk annem yine gidecek endişesiyle çok panik duuruyor annenin yanında...çok korkarak oynuyor içeri mutfağa gitse annem gitti diye endişeliniyor...sağlık güvencesi deerken babası nerde bu çocuğun babasının üstüne kayıt olsun ben herşeyi sıkarakta olsa gerçi sımadım da hemen çocuğumu özel sağlık yaptırdım devlet hastanelerinde sürünmesin diye..imkanı olmayan var yazılmasın sakın...öyle gereksiz harcamalr oluyorki sağlık sigortasına sıra gelmiyordur kesin..
bizim hastanede ücretsiz izin verilmiyor,isteyene bile öldürecekmiş gibi bakılıyor birkaç bölüm hariç.ben katılıyorum bu yazıyı yazan arkadaşa...hiç de seert dili yok 3-5 aylık bebek bakıcıya bırakılmaz bizim aşağıda da memur var tam 15 ay çalışmadı ücretsiz izin falan aldı...bende ikinci kızımı 19 aya kadar baktım sonrada bakıcıya vermedim kreşe verdim..yemek yedi oyunlar oynadı bayağı değişti.. ben evde yediremiyordum zaten...şimdi 3, bebeğim geliyor yine küçücük bırakamam bakıcıya..yazık o bebeklere....
dusunuyorum dusunuyorum bir turlu anlayamiyorum... 3 aylik 5 aylik bebekleri bakicilara birakip calisanlari...madem bakmicaksin neden doguruyorsun? sirf ego tatmini icinmi? calismaya ihtiyacin varsa bakici parasini nasil veriyorsun?? bu zamanda bakici istanbul gibi yerde en 1000 tl... uzmanlar bebeklerin en az 2 yasina kadar anneden ayrilmamalari gerektigini soyluyorlar. ben anlamadim bu isiiiiiii
vereliniortakbugunun yarını duusnmeden yazanları tebrık edıyorum ve kahkaha atıyorum
kendını dusunmeyen bır anne evledını nasıl dusunur bu mantıkla yazılanlar agırlaştıkça cevaplarda cıgrından cıkıcaktır benım yaptıgım gıbı..
ssk mesela?5 sene daha calışsam emeklıyım
yasım 28
kımım var kımsem,kayınvalıdeye bırakmam ,annem burda olsa1 dk durmam çalışırım ,hayatımı garantıye alırım böylece evledımında hayatı garantıye alınır.
ne kocanın garantısı var ne saglıgın..
belli mi olur???tutkı boşandın??yada esının basına bırsey geldi??yada yatalak oldu?olmaz dıye bırseymı var??
ya gulucem tutmayın benı bu ne zıhnıyettttttttttttttdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?