Bakıcım çocuğuma istemeyerek mi bakıyor?

[QUOTE="jasse, post: 45157759, member: 59764anlıyorum.eriyorum ulan ben diyerek aklına estikçe,keyfi şekilde takılmak için zamanlı zamansız çocukları bırakıyorsan tabiiki bir yerden sonra isteksizlik başlar.
Evet öyle yapıyorum. Çocuklar hep orada hiç almıyorum[/QUOTE]

doğurunca bi de bakması var değil mi? bakmak sana bile zor geliyorsa komşu ne yapsın..

Evet öyle yapıyorum. Çocuklar hep orada hiç almıyorum

doğurunca bi de bakması var değil mi? bakmak sana bile zor geliyorsa komşu ne yapsın..[/QUOTE]
Aynen çok zor.
57809, member: 597649"]Evet öyle yapıyorum. Çocuklar hep orada hiç almıyorum[/QUOTE]

doğurunca bi de bakması var değil mi? bakmak sana bile zor geliyorsa komşu ne yapsın..[/QUOTE]

Haklısın. Sen yapmazsın

500 liraya cok iyi bakiyorlar bence.Cocuk bakmak kolay degil ben kendi cocuklarima zor bakiyorum sahsen.Bildigin 8 saat mesai yapiyor bu hanimlar.Ekstra birakip biktirmaya gerek yok bence...

Bahane sunmasına bile gerek yok ki.. Çalışma günleri dışında istemiyorsa bakmamak hakkı..

Insallah bi gun asgari ucret turkiye geneline yayilir.
Ayip.
Memleketin heryerinde memur ayni maasi aliyor (hatta sarkta fazlasini) ama ozel sektore gelince somuru.
500 lira nedir yahu? Burda boyle daha fazla veriyorum falan demissiniz bir de. Tamam tam zamanli calismiyor ama 500 lira ek bi bakim yapmasi icin yeterli mi sizce?
Siz de ayni saatlerde calisiyorsunuz ama onun maasinin 4-6 katini aliyorsunuz.
Sorun sizde degil ha! Sorun bu somuru sisteminde.

Bence siz çok abartmissiniz komsunuz olduğu için kapisini tiklatip emri vaki yaparcasina bakmasini istersenin oda ihmih yapar önceden bilgilendirseniz o ihmihlari duymazsiniz ayrica 500 yarim gün için verilir yakindir onun sizi birakmasi üstelik iki çocuk

Konu Sahibi seni çok iyi anlıyorum. Arkadaşların dediği gibi baştan konuşun. Bazı şartları.

Benim 3 sene önceki bakicimla anlamamız haftaiçi 5 é kadardı. Yani isim misafirim olursa kalacaktı. Ben hiçbir zaman 5e kadar tutmadim zaten misafirim olsa bile .3 te geliyordum o gidiyordu.derken kendine haftanın 2 3 günü ekstra işler buldu.benden çıkıp oralara gidiyordu.iste temizlik yemek işleri.
Bir kaç kere çok sıkıştık. Dedim ki abla sen çocuğu tut ben pasta börek yapivereyim.iste yok suna gidecektir .yok buna gidecektim. Bir kaç kere daha öldü. En Son dedimki valla benden çok başkalarının işine yariyorsun.1 saat sonra geldi hemen.

Yani demem o ki esnek bırakılan ucu açık bırakılan anlaşmalar böyle oluyor işte. Bence komsunuzla konuşun açık açık. Sakince. Ücret mi az geliyor çalışma saatleri mi çok. Seni isteksiz gördüm deyin.karsilikli memnuniyetsizliklerinizi belirtin.kurallarinizi ve parayı net olarak yeniden belirlemeyi teklif edin.benim arkadaşım öyle yapmıştı. Çok da ise yaradı.

Evet çocuklarımıza bakan insanlar köle değil. Ama en başta diyecekti hayır haftasonları bakamam.evimin dışında bakamam.o zaman işverenin sunduğu şartı ve parayı kabul etmeyecek.ama çoğu başta evet diyor.para tatli geliyor. sonra iş başa düşünce kem küm ediyorlar.hayir bu kadincagiz uzak memlekette demekki.birakacak kimsesi yok.isim olursa da haftasonu bakarsın arada demiştir. Ne yapsın. Bu çaresizlik kimse anlamaz arkadaşım. O zaman da diyorsun ister istemez param konuşur.birakacak tanıdık yok hiç değilse paramla baktirayim.parayi da fazla fazla veriyorsun.ama o fazladan paraları alırken geri odemiyorlar.bizimki bir hafta kendi izin aldı 15 tatilde baktirmadik tabiki.ama hiçbirinden para kesmedik.boyle bir terbiyesizlik yapmam da.ama hadi parayi vermesin geri almam zaten de insan bir teşekkür edr anlayış için. Ki bir gun gelmese maasindan kesen arkadaşlar var.

Konu Sahibi hak verdim size.bakicilardan çok cekmis biri olarak.yeniden oturun ve konuşun tüm şartlarını karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…