- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi anabel lee
-
Bunu senebaşında konuştuk kabul etti. Çabuk hasta olan bir çocuk korkuyorum götürmeye.[/QUOTE][QUOTsene başında koqanha, post: 45150655, member: 554694"]Is tanimi sali-cuma sanirim kadinin, dogru anladiysam eger diger gunler ve saatler bakmak zorunda degil cocugunuza.
Hem alisverise cocugunuzu da goturebilirsiniz kendi rahatiniz icin kadinin zamaninindan caliyorsunuz.
Sevip sevmemesi benim icin bir kriter olmazdi sanirim. duzgun, temiz bakiyor mu nazik davraniyor mu evladiniza? Bunun da cevabini siz verebilirsiniz
Haklısınız seneye öyle yapıcam.İşte fazlasını vermeyin. Bu tip ilişkilerde esneklikten maraz doğuyor, çevremde hep onu görüyorum. Ya bakıcı su istimal ediyor bu esnekliği; işim çıktı, hastam var, memlekete gideceğim... vs gibi bahanelerle, ya da ebeveynler suyunu çıkarıyor. Bir de bu kişinin komşunuz olması daha zor. İlişkiniz sadece iş ilişkisi olsaydı sizin için daha kolay olurdu. Bence ne kadar ücrete anlaştıysanız o kadar verin, ekstra durumlar çıkarsa onun ücretlendirmesini de sonradan yaparsınız.
Sizin icin degilde genel konusuyorum toplumuzun bakicadan beklentisi gerektiginden cok fazlaMerhaba Hanımlar; öğretmenim. iki oğlum var. Biri 6 yaşında bire gidiyor. diğeri 1yaşında.Ben okuldayken komşumuz sağolsun çocuklarıma bakıyor dört gün. Pzts günümde boş. Sene başında komşumuz la konuşurken bazen hafta sonlarında bırakabileceğimi söylemiştim. Şimdi ne zaman bırakmak istesem bahaneler uyduruyor. Öyle her haftada bırakmıyorum tabiki. Mesela bu ilkdi.bugün için bırakmak istedim eşimle alışverişe gidecektik biraz uzağa .
Camlarını silecektim ama bakarım dedi.Tabi hımlaya hımlaya ve pazar pazartesisi boş bu arada.(bırakmaktan Vazgeçtim )
Yanı diycem o ki her seferinde
böyle. Misafirim gelecek iki saat
bakar mısın diyorum muhakkak
bahanesi oluyor yanı hiç bizi
öncelik sırasına koymuyor.
neredeyse yalvarma konumuna
geliyorum. Acaba isteyerek
bakmıyor mu diyorum. Ben mi abartıyorum diyorum.Başkalarının bakıcılarını
görüyorum iki
gün görmesek özlüyoruz diyolar.Bizimki tatil olsa diye yola bakıyor. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Not: ayrıca sene başında bunları konuştuk. Bunları düşünerek de ücretini istediğinden biraz fazla yüksek tuttum.
Beş gün bakanlardan daha çok alıyor diyebilirim.Ben bakıcı hanıma hak verdim galiba. Yani bazı haftasonlarında bırakabilirim demek ayrı bıraktığım zamanlarda belli şu kadar ücret daha vercem demek ayrı.
Bir nevi hizmet satın alıyorsunuz karşılığını vermek gerekiyor diye düşünüyorum.
Herkes tatil günün programını istediği gibi yapıyor yani
Birde 3 gün boş olduğundan bahsetmişsiniz maaşıda ona göre karar vermişsinizdir eminim yani 3 gün izinli olması hiç bişeyi değiştirmezki
Haber veriyorum tabiki.Bu kadıncagiz da bir gün önceden plan yapmış olabilir. Siz kapıyı çalıp da aniden çocuğu bırakacam deyince hoşuna gitmiyor olabilir.
Sene başında konustuysaniz ona bunu hatirlatabilirsiniz. Aniden değil ama biraz öncesinden böyle bir istegim olabilir ara sira diyebilirsiniz
Evinde bakıyor zaten.Sizin icin degilde genel konusuyorum toplumuzun bakicadan beklentisi gerektiginden cok fazla
Vakti zamaninda bende cocuk bakmistim
Is gorusmesinde konustugumuz zaman ben sendwn is beklemem sadece evi biraktigim gibi bulayim yeter oyuncaklarinizi falan toplayin demisti o kadar
Ama daha sonradan banyo fayanslarina kadar tek twk yikamisligim vardir safliktanmidir nedir aldigim maasta neredeyse benimle ayni isi yapanlarin yarisi kadar bile sayilmazdi
Cumartesi pazar tatil haftanin iki gunu yarim gun demusti isi oldugunda cumartesilwri dahi arardi ucretsiz izin kullandigi zamanlarda bile tam gun calistim ne kadar istersen vwririz yeter ki gel benim cocuguma bak diyenler oldu birakin kabul etmeyi yaninda calistogim insan tedirgin olmasin ici rahat olsun diye diye birkez dahi soylemedim kendisine
Sonra nemi oldu gunun birinde bazi seyleri bahane ederek isime son verdi ama sonra defalarca çağırdı tekrar baslamam icin
Yazilacak çok sey var ama kendi dertlerimle konuyu sabote etmeyeyim sunu biliyorum ki benim calistigim 2 yil boyunca o eve bir kez dahi temizlikci gelmemisken benden sknra duzenli olarak temizlikci gelmeye basladi demekki ben sadece cocuk bakmiyirmusum
Uzattim kusura bakmayinda kendi cocugunuza bakmak dahi bazen sabrinizi zorlarken baskasinin hergun gule oynaya cocugunuza bakmasini beklemeyin sevmek ve bakmak ayni sey degildir soz konusu kisininde tatil gunlerinde kendine ait programi olabilir iyi bakmiyorsa birsey diyemem ama bu zamanda bakici bulmak zor bu kuruntularla kendinizi yipratmayin derim iciniz rahat degilse krese verin rahatlayin
Merhaba Hanımlar; öğretmenim. iki oğlum var. Biri 6 yaşında bire gidiyor. diğeri 1yaşında.Ben okuldayken komşumuz sağolsun çocuklarıma bakıyor dört gün. Pzts günümde boş. Sene başında komşumuz la konuşurken bazen hafta sonlarında bırakabileceğimi söylemiştim. Şimdi ne zaman bırakmak istesem bahaneler uyduruyor. Öyle her haftada bırakmıyorum tabiki. Mesela bu ilkdi.bugün için bırakmak istedim eşimle alışverişe gidecektik biraz uzağa .
Camlarını silecektim ama bakarım dedi.Tabi hımlaya hımlaya ve pazar pazartesisi boş bu arada.(bırakmaktan Vazgeçtim )
Yanı diycem o ki her seferinde
böyle. Misafirim gelecek iki saat
bakar mısın diyorum muhakkak
bahanesi oluyor yanı hiç bizi
öncelik sırasına koymuyor.
neredeyse yalvarma konumuna
geliyorum. Acaba isteyerek
bakmıyor mu diyorum. Ben mi abartıyorum diyorum.Başkalarının bakıcılarını
görüyorum iki
gün görmesek özlüyoruz diyolar.Bizimki tatil olsa diye yola bakıyor. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Not: ayrıca sene başında bunları konuştuk. Bunları düşünerek de ücretini istediğinden biraz fazla yüksek tuttum.
Evinde bakmak demek butun yukun omzundan kalkmasi demek degil ki en basinda soyle soyleyeyim emanet bir cocuk var ve ya ona birsey olursa korkusuyla yasamanin verdigi manevi yorgunluk var zatenEvinde bakıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?