- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi anabel lee
-
Normalde kullanmam bu tabiri. İnsanlarada seve seve yardım ederim kim olursa olsun. Ama eşim akşamları sevelimmi diye almakSeneye yine biz onun kizina "taksicilik" yaptik dersen, o da senin kizina "bakicilik" yapar; ablalik degil... biraz teraziyi dengeleyin hocahanim..
Bilmiyorum işim olmazsa birşey çıkmazsa bakarım dedi ilk haber verirken. Dün hatırlatınca cam silecektim temizlik yapacaktım ama bakarım dedi . istekli değildi açıkçası.damişin post: 45153562 .!.:Önceden haber verdim o cam sileceğim dedi demişsiniz haber verirken mi bırakırken mi dedi anlayamadım
Haber verirken dedi ise kısaca başka zamana demiş ama eğer o gün için olur dedi ve sonra cam siliyorum dedi ise açıkça sormak lazım olur demiştin diye
Sınav görevim var dediğimde bile yüzü değişiyor.İşte bu yüzden pazartesi boş gününüzde de gelecekti bayan.diyeceksiniz ki evet o gün boş günüm ama disardaki işlerimi temizligi mi alışverişimi yaparım. Sen çocuğa bakarsın.zaten parayi da fazla vermissiniz.
Bir de bazen sınav görevleri çıkabiliyor ekstradan.o zamanları konuşmuş sundu zaten.ama ne yazıkki bakicilar anlamıyor bunu.benim haftaiçi olan teog sınavında okullar tatil diye kendini de tatil sanmış. Iyi de benim sınav görevim var.olmasa bile okula gidip imza atıyorum.hepsini geçtim o gün haftaiçi ve ben senle öyle anlastim.oyle bir gün çocukla gitmiştim imza atmaya okula.o gün kreşe karar verdim.
Değiştir canım. Bu işi severek yapan niceleri var. Belliki içine sinmiyor, anne hisseder. Hissetmişsin madem hiiiçç uzatma. Bence çocuğuna evinde bakılmalı ve bakıcının noter onaylı izniyle kamera da takılmalı. Aksi halde benim içim hiç rahat olmazdı!Merhaba Hanımlar; öğretmenim. iki oğlum var. Biri 6 yaşında bire gidiyor. diğeri 1yaşında.Ben okuldayken komşumuz sağolsun çocuklarıma bakıyor dört gün. Pzts günümde boş. Sene başında komşumuz la konuşurken bazen hafta sonlarında bırakabileceğimi söylemiştim. Şimdi ne zaman bırakmak istesem bahaneler uyduruyor. Öyle her haftada bırakmıyorum tabiki. Mesela bu ilkdi.bugün için bırakmak istedim eşimle alışverişe gidecektik biraz uzağa .
Camlarını silecektim ama bakarım dedi.Tabi hımlaya hımlaya ve pazar pazartesisi boş bu arada.(bırakmaktan Vazgeçtim )
Yanı diycem o ki her seferinde
böyle. Misafirim gelecek iki saat
bakar mısın diyorum muhakkak
bahanesi oluyor yanı hiç bizi
öncelik sırasına koymuyor.
neredeyse yalvarma konumuna
geliyorum. Acaba isteyerek
bakmıyor mu diyorum. Ben mi abartıyorum diyorum.Başkalarının bakıcılarını
görüyorum iki
gün görmesek özlüyoruz diyolar.Bizimki tatil olsa diye yola bakıyor. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Not: ayrıca sene başında bunları konuştuk. Bunları düşünerek de ücretini istediğinden biraz fazla yüksek tuttum.
Arkadaş bakıcıyla en başta konuşmuş ama, başka zamanlarda da fazladan bakman gerekebilir demiş. Bu yüzden maaşını da yüksek tutmuş. Ben bakıcıyı yetersiz buldum, anne haklı!Ne guzel dunyaymis sizinkisi.İsim var bugun de bak .Ben biraz geziyim sen ilgilen cocugumla,bakici degil misin sonucta !
OooooOoo o ne öyle. Benim direksiyon dersim oluyo şu aralar. Ben demeden o diyor ben bakarım diye. 3 ay once kaza yaptık bikaç bin masrafimız oldu ekstradan Kadıncağız para almak istemedi o ay. Sonra verirsin dedi. Bu arada bizde komşuyuz. Aynı apartmanda oturuyoruz. Kizim şimdi uyudu uyanmazsa uykusunda bakiciya goturucemm eşim beni direksiyon çalıştıracak. Uyanırsa birlikte gidicezSınav görevim var dediğimde bile yüzü değişiyor.
Bu haftasonu için ilk teklif edişim. Ayrıca gezme amaçlı değildi bir mağazadan birşey alıp dönecekti.Ne guzel dunyaymis sizinkisi.İsim var bugun de bak .Ben biraz geziyim sen ilgilen cocugumla,bakici degil misin sonucta !
Zamanında haftasonunaevet dedi. Galiba tekrar konuşmak gerek .Ben işimi severim ama pazar çalışmam.
Hatunun da haftasonunda çalışmak istememesi işini sevmediğini göstermez bence öyle düşünmeyin.
Zamanında haftasonunaevet dedi. Galiba tekrar konuşmak gerek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?