Bakicim tarafindan dolandirildim

Konunuzu ve yorumlarınızı okudum konu sahibi. %70 şansımız var mahkemede ilk bilirkişi zaten delil bulamamış,kesinlikle diretin derim. Bu kadına para falan vermeyin. Yemesin yani,zaten sigorta parasınıda almış zamanında,neden ekstra kazanç sağlasın ki. Siz zamanında ona verdiğiniz paralar ve 25bin lirayla en ala özel kreşte baktırırdınuz çocuğunuzu. Hakkını alamasa amenna gitsin mahkemeye ama sigorta parasınıda verin deyip alıp bir güzel harcayıp karşınıza dikilip para istemesi yüzsüzlük. Araba kapıda birşey yapabilir gibisinden konuşmuşsunuz ,iyi zamanında çocuğunuza zarar vermemiş.
Reddedin sonuna kadar. Madem o çekinmiyor,sizde annenizi,bebeğe zamanında bakam kim varsa hepsini mahkemede şahit gösterin,ayda 2-3 kez geldi deyin,diğerlerinin işi çıtığında,sürekliliği yoktu deyin. Hatta o bankaya yatan parada borç olarak verilmişti deyin geçin. Terbiyesiz uğraşsın dursun,gerekiyorsa bir 18 ay daha sürsün mahkeme. Bu kadınla anlaşmayın,o paranın kuruşunu haketmiyor.
zaten biz dediğiniz şekilde savunma yaptık artık hayırlısı

Ah arkadasim gecmis olsun bakiciyi sigorta yaptirsaydin ev calsisani tesvikinden yararlanip sgk primi ornegin 2016 da 280 tl odiycektin birsonraki yil devlet 100 tl daha tesvik veriyodu ve bu sene asgari ucret farki falan sadece 200 tl odiycektin

Cezada biraz fazla geldi sanki 200 bin uzlasmasi falan yokmu bu isin acaba merak ettim bende bi sorusturucam
yani bana kalsa öderdim zaten benden çıkan para aynı olduktan sonra neden sgk ya ödemeyeyim? ama kendini acındırdı yok eline geçmezmiş yok kocasından nafaka alamazmış vs vs.

Gece gece bi solukta tüm sayfaları okuyup atalarımızı andım.
Merhametten maraz doğar
Ekmek yediğin kaba sı.mak bu olsa gerek

Pazarlıkta inş avukatınız karşı tarafın ex eşinin açabileceği davayı iyi kullanırda 10 bine anlaşırsınız
Ayrıca şartlarınız uygunsa en kısa zamanda tayin isteyin bence ( bişey yapacaklarından değil sizin tedirginliklerinizden yazdım bunu)
teşekkür ederim biz de zaten eninde sonunda tayin isteyeceğiz buralı değiliz ama artık puanımız ne zaman güzel bir yere yeterse.

Bence çalıştığı kişileri bulup durumu anlatın.onlar da mağdur olmasınlar.size de çok üzüldüm Allah kat kat fazlasını versin
haklısınız ama bu durumda kadın işinden olacak bana iyice sardıracak. allah bildiği gibi yapsın zaten o bizimki kadar rahat şartları hiçbir yerde bulamaz. el kapısında çalışssın da hanyayı konyayı anlasın. biz öz annemiz gibi davrandık yıllarca.

Kötülük yapamam kimseye demişsiniz ama çalıştığı aileye haber vermek iyilik aslinda. Sizden de para koparirsa bunu iyice alışkanlık yapar. Aileye kendinizi açık etmeden haber uçurabilirseniz aile belki sigorta yaptırır ve çalıştırmaya devam eder. Hemen kovulacagini düşünmeyin. Ayrica kovulursa da size yaptiklarinin bir bedeli olur.
evet aileye iyilik kadına kötülük. bence kesin kovarlar. hem bu sefer bana iyice sardırır.

Bir arkadaş yazmış işte sigorta istemedi bu yüzden yaptırmadık deyin mahkemeye diye.Eğer böyle bir şey söylerseniz baştan davayı kaybedersiniz hem de çok yüklü tazminat ödersiniz.Sizin yapacağınız şey kesinlikle reddetmek sürekli çalışmıyordu arada gelip bakıyordu şeklinde ki zaten o yönde savunma yapmışsınız.İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler kadın çok kötü bi insanmış kesinlikle para verip anlaşmayın eğer avukatınız davayı kazanacağınızı düşünüyorsa ona vereceğiniz 20 25 i davaya harcayın daha iyi.

Bir arkadaş yazmış işte sigorta istemedi bu yüzden yaptırmadık deyin mahkemeye diye.Eğer böyle bir şey söylerseniz baştan davayı kaybedersiniz hem de çok yüklü tazminat ödersiniz.Sizin yapacağınız şey kesinlikle reddetmek sürekli çalışmıyordu arada gelip bakıyordu şeklinde ki zaten o yönde savunma yapmışsınız.İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler kadın çok kötü bi insanmış kesinlikle para verip anlaşmayın eğer avukatınız davayı kazanacağınızı düşünüyorsa ona vereceğiniz 20 25 i davaya harcayın daha iyi.
kazanacağımıza emin değiliz malesef. ona gitmesi belki de daha iyi olacak çünkü hem hırsı yatışır hem de kaybedersek meblağ çok yüksek

Evet kesinlikle kaybederseniz meblağ çok yüksek oluyor,iki yalancı şahitle birde banka dekontu varmış elinde maaşı bir kez yatırmışsınız ki en büyük açığınız bu olmuş.Unutmayın devlet her zaman işçiden yana oluyo ve çok fazla ceza kesiyo.Avukatınız sizi doğru şekilde yönlendirir umarım biz ne desek boş şu anda.

yani bana kalsa öderdim zaten benden çıkan para aynı olduktan sonra neden sgk ya ödemeyeyim? ama kendini acındırdı yok eline geçmezmiş yok kocasından nafaka alamazmış vs vs.
Yok ben sgk farkinida fazla vermissin anlaminda demistim yani oralarda bakici ucreti 600 ise 200 de sgk 800 yetermis yani onu bile fazla fazla vermissin Allah tan bulsun
İnsanlar ne kadar nankor ya tabi kotu ayrilmadiysaniz ,durduk yerde yaptiysa korkunc bisey
Bizde calisiyoruz sigortalarimiz eksik odeniyo birsuru haksizliklar yapiliyor yinede gidiyim sikayet edeyim diyemiyoruz
senelerdir ekmek yedigimiz yer deyip

Yok ben sgk farkinida fazla vermissin anlaminda demistim yani oralarda bakici ucreti 600 ise 200 de sgk 800 yetermis yani onu bile fazla fazla vermissin Allah tan bulsun
İnsanlar ne kadar nankor ya tabi kotu ayrilmadiysaniz ,durduk yerde yaptiysa korkunc bisey
Bizde calisiyoruz sigortalarimiz eksik odeniyo birsuru haksizliklar yapiliyor yinede gidiyim sikayet edeyim diyemiyoruz
senelerdir ekmek yedigimiz yer deyip
ona sorsan kötü ayrılmışızdır ama ben bunda hiç bir kötülük göremiyorum:
ikinci bebeğim doğdu, bebek 20 günlükken eşim ameliyat oldu. yarım saat hastaneye gittim geldim, dönüşte ne yaptınız dedim, durmadı süt verdim dedi. verdiği süt 4 gündür dolapta duran kaynatılmış inek sütü. aradan 20 gün geçti bebek 40 günlük oldu, akşamüzeri odama gittim azcık uyumaya, onda da bana sormadan emzik vermiş. hadi dedim şimdi sinirle ters bişey demeyyim, yarın sabah konuşurum. ertesi gün sabah dedim ki ablacım senle bişey konuşucam ama konuşmaya da korkuyorum (çünkü daha önce çocuğa çok tv izlettiği için uyardığımda ağladı sızladı duygu sömürüsü yaptı kadının huyunu biliyorum). korkma korkma konuş dedi. dedim ki bebeğe emzik vermeni süt vermeni istemiyorum. sen işe başlayınca ne yapıcam dedi. işe başlayınca da emzik istemiyorum ben dedim. daha cümlemi bitirmeden (ki işe başlayana kadar daha 3 4 ay var bebek biraz daha kolaylar vs diyecektim. ya da ben niye diyeyeim o desin, o zamana kadar bakarız bir çaresi bulunur desin di mi?) BEN BU ŞARTLARDA ÇALIŞAMAM dedi. Ki dediğim gibi evden alıp eve bırakıyoruz arabayla, dünyanın parasını veriyoruz kalktı bana BEN BU ŞARTLARDA ÇALIŞAMAM dedi. Ben zaten sezeryanlıyım 40 günlük eşim 20 gün önce böbrekten ameliyat olmuş bebek yeni doğmuş 40 gündür abisi 4 yaşında neye uğradığını şaşırmış. Ben şok oldum. kadına dedim ki NE DEMEK BU ŞARTLARDA ÇALIŞAMAM BEN Mİ SENİN NAZINI ÇEKECEĞİM SEN Mİ BENİM? BEN SEZERYANLIYIM AMELİYAT YERİM AYRI AĞRIYOR MEMELERİM AYRI AĞRIYOR SABAHA KADAR UYUMUYORUM ÇOCUK SALLIYORUM EŞİM ZATEN AMELİYAT OLMUŞ. Kadın bunun üzerine BENDEN İYİSİNİ BULURSUN dedi kapıyı çarptı gitti. İşten kovsam yine dava açsa anlarım kendi bıraktı gitti....

Emzik konusunda haksızsınız bence.Yani emzik verilince ne oluyo anlamıyorum.Ancak inek sütü konusunda haklısınız.Ayrıca kadın çok alınganmış tabiki bakıcı siz nasıl istiyorsanız o şekilde çocuğa bakacak ne yedirilmesini istiyorsanız onu yedirecek.Bence bir kaç şey birikmiş kadında bu olay da eklenince basmış gitmiş.Ancak bu dava vermesine gerekçe değil resmen kötülük yapmış

Emzik konusunda haksızsınız bence.Yani emzik verilince ne oluyo anlamıyorum.Ancak inek sütü konusunda haklısınız.Ayrıca kadın çok alınganmış tabiki bakıcı siz nasıl istiyorsanız o şekilde çocuğa bakacak ne yedirilmesini istiyorsanız onu yedirecek.Bence bir kaç şey birikmiş kadında bu olay da eklenince basmış gitmiş.Ancak bu dava vermesine gerekçe değil resmen kötülük yapmış
canım ben o anda verilmesin dedim ama belki işe başlayınca kararımız değişecekti. bu resmen bahane yani bırakıp gitmek için. bir de çocuk emziksiz büyüdü çünkü çocuk istemedi almadı emmedi. zaten ben de ilk çocuğumda 3 yaşında bıraktırmıştım zar zor ben de istemiyordum o yüzden. bebek de almadı şu an 1.5 yaşına geldi

Canim malesef kanunlar bu sekilde. Bu kadinin yegeni de ölmüş babasindan maas alıyor o kesilmesin diye bir büroda sigortasiz calisiyor kendi istegiyle. Buro sahibi de bizim gibi iyilik yapiyorum saniyor

keşke o büronun yetkililerini uyarabilseniz. ne malum size yaptıklarını onlara da yapmayacaklarını.

keşke o büronun yetkililerini uyarabilseniz. ne malum size yaptıklarını onlara da yapmayacaklarını.
ona yapacağını sanmam çünkü o zaman babasından yıllarca aldığı maaş kesilir. zararına olur yani. bir de devleti kandırmış olur. bizimkinin kesilirse kocasından nafakası kesilecek ama kocasını kandırmış olacak çalışmadım diye. öbüründe devleti çalışmadım diye kandırıyor.

ona yapacağını sanmam çünkü o zaman babasından yıllarca aldığı maaş kesilir. zararına olur yani. bir de devleti kandırmış olur. bizimkinin kesilirse kocasından nafakası kesilecek ama kocasını kandırmış olacak çalışmadım diye. öbüründe devleti çalışmadım diye kandırıyor.

ama işte kandırma var yine de.
siz kadına bu iyilikleri yaparken hiç bu günlere geleceğinizi düşünür müydünüz.
Allah korkusu yokmuş ki.
ben yapardım heralde, ya da karşımdaki kadına sen bana bu kötülüğü yaptın, bende yaparım derdim.

Back
X