- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
- Konu Sahibi Kelebek3344
Bence kadınla anlaşmaya gitmeyin. Belliki kötü niyetli onu bile alırken sizi ihbar edebilir aklıma bu geldi. Bence anlaşmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orasini avukat ayarlayacak. Bir daha dava acamayacagi sekilde. Zaten hakim kendi dedi anlasin diyeBence kadınla anlaşmaya gitmeyin. Belliki kötü niyetli onu bile alırken sizi ihbar edebilir aklıma bu geldi. Bence anlaşmayın.
sana bir sey diyim mi birak avukati hakim bile bilmiyor. kendi konum icin adalet bakanligina gittim. ee bu sikinti degil ki vs diyor. detay veremiyorum simdi. hayir sikinti oluyor diyorum. x karari aldir diyor. ama o da ise yaramiyor biliyorum..arastirdim ornek kararlari okudum vs..sonra ben ikna ettim adami da benim dosyami yargitaya tasidi. ankaraya gitmesem direkt reddeceklerdi..gittim.bizzat bakanliktaki dosyami kendim takip ettim. hakimle ve mudurle gorustum vs. 1,5 yil da ben ugrastim. cogu kendi cabamdir. 7 yil.once bisi olmaz denilen bir mevzu icin. gene isini avukat takip edecek tabi kiBirkac iyi adam falan da izledim tom cruise un her filmini izledim ama bakalim ezber bozabilecek miyim bende avukat bilmeyecek de ben mi bilecegim mantigi var ama evet bazen boyle seyler olabiliyor. Annem ifade veremedi mesela sehir dışında oldugu icin avukat ille gelsin falan dedi annem sart degil dedi ve bulundugu sehirde verdi. Israr etmesek kadini getirtecekti.... Herhalde aman ne olacak diyorlar...
Garantili sekilde sozlesme hazirliyormus avukat detaylarini bilmiyorum. Mesela kan parasi gibi...Iyide kadina nasil guveneceksiniz hem parayi alip hemde dava acmayacaginin garantisi yok
Evet malesef herseyi kendimiz yapmak zorundayiz ve bu cok yorucu. Gecen sene italya vizesi icin vakifbanktan imza sirkusu istedim adam vermedigi gibi bi dunya laf etti. 2 km otedeki diger subeye gittim şak diye verdi. Herkes kafasina gore is yapiyorsana bir sey diyim mi birak avukati hakim bile bilmiyor. kendi konum icin adalet bakanligina gittim. ee bu sikinti degil ki vs diyor. detay veremiyorum simdi. hayir sikinti oluyor diyorum. x karari aldir diyor. ama o da ise yaramiyor biliyorum..arastirdim ornek kararlari okudum vs..sonra ben ikna ettim adami da benim dosyami yargitaya tasidi. ankaraya gitmesem direkt reddeceklerdi..gittim.bizzat bakanliktaki dosyami kendim takip ettim. hakimle ve mudurle gorustum vs. 1,5 yil da ben ugrastim. cogu kendi cabamdir. 7 yil.once bisi olmaz denilen bir mevzu icin. gene isini avukat takip edecek tabi ki
.hukuk dili baska.ama.her davaya cok uzun sure zaman ayiramaz. sen firsat buldukca arastir derim..hukuk forum siteleri cok fayda sagliyor. yari avukat oldum ciktim. cogu dilekcemi kendim yazdım hatta.
Avukat yuzde 70 sizden yana diyor ama yine de yuzde 30luk riski almak istemiyoruz. Bir de ben kotuden korkarim. Hicbirsey elde edemezse daha baska kotulukler yapmaya kalkabilir. Ornegin araba kapinin onunde duruyor bir gece atese verse cik isin icinden cikabilirsen. Bu aklima gelen en basiti.Konu sahıbı aslında lehine durumlar varmıs
Kadın anlasmayı kabul edebılır avukatla bastırıp cozebılırsınız
Nafaka konuları falan onun harıcınde sızden odemeler aldıgına daır konusmaları avukat halleder belkı...
Avukatınız ne dıyor dava ıcın nasıl sonuclanır fıkrı var mı
ya ses kaydi ya mesajla ben sana vermedim mi tarzda açik açik konuşturcAnim bu konyu bize anlattiğin şekilde kadinla anlaşma yoluna gider gibi konuş ve ispatla hatta sonra parayi verdim dersin o konuşma olurken mahkemede.sende parayi geri istersin.
Dogru soyluyorsunuz bunu yapabılecek kapasıteye sahıpler odedıgınızle hırsı gecerAvukat yuzde 70 sizden yana diyor ama yine de yuzde 30luk riski almak istemiyoruz. Bir de ben kotuden korkarim. Hicbirsey elde edemezse daha baska kotulukler yapmaya kalkabilir. Ornegin araba kapinin onunde duruyor bir gece atese verse cik isin icinden cikabilirsen. Bu aklima gelen en basiti.
ParayicAnim bu konyu bize anlattiğin şekilde kadinla anlaşma yoluna gider gibi konuş ve ispatla hatta sonra parayi verdim dersin o konuşma olurken mahkemede.sende parayi geri istersin.
tsk ederim evet su an hersey beklenir diyorum giden para olsun ama zikkim olsun. Sizler de benim hatama dusmeyin kimseye acimayin kanun neyse o yapilsin.sigorta istemem diyorsa isteyeni çalıştırınDogru soyluyorsunuz bunu yapabılecek kapasıteye sahıpler odedıgınızle hırsı gecer
Kotu bı tecrube olmus cok gecmıs olsun...
Su an calisiyor mu onu bile bilmiyorun arastirmadim. Muhtemelen yine bakicidir. Aklima geldi gidip isini bozmak ama inanin aklima geldigi gun kesin kararliyken 3 aylik o gune kadar daha hic dönmeyen bebegim yatakta ilk kez dondu ve tabi yere dustu. Karmam izin vermiyor auram musade etmiyor cidden ne zaman kotuluk yapacak olsam elime yuzume bulasir. Vazgectim yapmadim birsey
Böyle bir durumda gelin bana 200 bin ceza verin demiş oluyorsunuz. O sigorta yaptırmak istemeyebilir ama konu sahibinin yapmış olması gerekirdi bakıcıya beş kuruş ceza gitmez böyle bir durumda..Sanki yanlış yoldan gidilmiş dava sürecinde. Açık açık aynen bize yazdığınız şekilde belirtebilirdiniz durumu mahkemede. Kişinin sigorta istemediğini extra ücret olarak istediğini hatta o dönemde bulunduğunuz bölgedeki bakıcı ücretlerini referans göstererek fazlasını verdiğinizi ortada bir usulsüzlük varsa kadının da bunda ortak olduğunu belirtebilirdiniz. Sonuçta bir ceza çıkacak elbet ama kadının da mağduru oynadığını ıspatlayabilirdiniz. Şahsen böyle bir durumda devlete ödemeyi tercih ederdim. Bilemedim hakkınızda hayırlısı.
Haklısın ne diyim.Tesekkur ederim canim evet 10 15 bin verip anlasmak daha mantikli ben de devlet memuruyum iki cocugum var fabrikator degilim. Gurur yapip devlete oderim daha iyi diyemem.