- 8 Ocak 2015
- 6.081
- 19.090
- 448
- Konu Sahibi Kelebek3344
Bence çalıştığı kişileri bulup durumu anlatın.onlar da mağdur olmasınlar.size de çok üzüldüm Allah kat kat fazlasını versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlım yaa kimseye kizmadim ki beneylemesra bana nıye kızdınız anlamadım
Ben bakıcı tutun tutmayın ya da bu bakıcı cocuga cok ıyı bakmıstır demedım kı
Bısey demedım sakin olun yahu
Açıklamada maaş ibaresi var mı?Dava 18 aydir devam ediyor. Maasini sadece 1 kez bankadan yatirmistik onun dekontu var mahkemede. Sgk 3 yillik ceza keserse 200 milyar ceza cikiyor. 4 milyar avukatlik ucreti verdik simdiden.
Sigortayı kendi istememiş sonradan böyle bir şeyi haksız yere sizden istemesi ne kadar helaldir ben olsam sizin yerinizde ona tek kuruş yedirmezdimYani yasadigimiz sehirde is mahkemeleri konusunda uzmanlasmis bir avukat yok. Avukatimiz 50 yaslarinda tecrubeli bi bey ama bu sehirde bu dava bir ilk. Zaten cok zor bir hayat yasamis bu saatten sonra krallar gibi yasasa bile uzulmem. Ben emeklerime dostlugumuza iyiniyetimin suistimal edilmesine uzuluyorum. Hem bu ihanete ugrayip hem cocugum onu sordukca cocugumu teselli etmek zorundA kalmama uzuluyorum
Sizce kadıında konuşacak göz var mı ??ya ses kaydi ya mesajla ben sana vermedim mi tarzda açik açik konuştur
Ah arkadasim gecmis olsun bakiciyi sigorta yaptirsaydin ev calsisani tesvikinden yararlanip sgk primi ornegin 2016 da 280 tl odiycektin birsonraki yil devlet 100 tl daha tesvik veriyodu ve bu sene asgari ucret farki falan sadece 200 tl odiycektinYillar boyu yaptigim iyiliklere mi yanayim arabayla evden aldik eve biraktik. Fitre ona zekat ona. Evine 700 tl hali aldim 12 ay taksit odedim. Hepsi haram zikkim olsun insallah.
tesekkür ederim. ben de dostluğumuza, yaptıklarıma o kadar güveniyordum ki bunu beklemiyordum. başına böyle şeyler gelenler için bakıcıya yeterince iyi davranmamışlardır, cimrilik etmişlerdir vs diye düşünürdüm. demek ki alakası yokmuş.Konu sahibi bakıcının eşiyle ilgili nafaka durumuyla gözünü korkutup anlaşma planı çok mantıklı.
Bunun dışında ben şuna çok delirdim. Bir insan 3 yıl düzenli bakıcılık yaptığı, çocuğuna bakıp dostluk geliştirdiği, evden alınıp eve bırakıldığı bir işten öte arkadaşlık ilişkisinde nasıl bu derece karaktersizleşebilir. Yani 3 yıl bunu mu planladı sonradan mı karar verdi ne yaptı hangi kafayla bu kadar insanlıktan çıkılır. Allah bir daha kötü tecrübe yaşatmasın.
teşekkür ederim. evet sonradan bir de çocuğu avutmak zorunda kaldım kaç ay sordu arkasından. haftalık gelenin şartlarını tam bilmiyorum ama ayda 10 günden azsa zorunlu değil.Konu Sahibi çok üzüldüm sorununuza. İyi niyet kurbanı olmuşsunuz tamamen. O kadın da pisligin önde gideniymis. İnsan üzülüyor. Bir de çocuğunuza 3 sene bakmış.ister istemez bir bağ oluşmuştur çocukla. Keşke söze bakacak yüzü kalsaydı, çocuk arada sevinerek görurdu teyze diye. İnsanlar çok ham. İyi bir avukata ihtiyacınız var. Benzer bir meseleyi eşim bir çalışanıyla yaşadı. Mahkeme işçiden taraf oldu. Ceza kesildi. Halbuki durum tamamen işçinin kendi isteğiyleydi ama bunu kale almadılar. Bize de örnek oldu. Haftalık gelen temizlikci bile böyle bir şeye kalkışir mu diye düşünmeye başladım.
sadece eşinden nafaka alıyordu. eşi de geri isteyecek nafakayı ama bakalım.sizin çocuğunuza bakarken nafaka ve babasından maaş alıyormuydu mahkeme onu haklı görürse devlet ona verdiği parayı faiziyle geri alır mı acaba