Bakicim tarafindan dolandirildim

Kusura bakmayın ama hep nasıl bakıcılara çocuk emanet ediyorlar diye düşünüyordum, elalemin kadını, sapıkmi , ruh hastasımi.. nitekim sizinkide dolandırıcı çıkmış, Allah korumuş küçüğü

Bilecikte Bir özel anaokulunda
sandalyede çocuğu bağlamiş..
azarliyormuş..
öğretmenler hiç ilgilenmiyormuş..
öle bi resim atmişlar...
eee anaokula da da güvenemiyorum bakiciyi birakin..
kime güvenecegiz ki..

Allah ondan bin kat çıkarsın inşallah. Peki beddua ettiniz mi hesap sordunuz mi sen ne biçim insansın diye

Ben de yuksek zannediyordum. Konuda ogrendim. Riske atmaya gerek yok gercekten. Odemek lazim.

Burdaki her bakici konusuna krese verin yaziyorlar ama bence kresler de hic masum degil. Ustelik orda hastalik ve akran catismasi da olabilir. Ozellikle cok kucuk cocuklar icin uygun degil.

Eskiden anaokulunda calismis surucu kursu muduru kadin anlatmisti. Cocuklar tahat uyusun diye mamalarina konyak katiyorlarmis. Hemen uyusunlar rahat edelim diye. Kamera oldugu halde cocuklara vuran eden de cikti tvlere.

Yine kamera arti bakici daha iyi sanki küçük olanlar icin. En azindan cocuk sicak evinde tek bir kisi ilgileniyor. bir de bakiciya kendi evinde birakanlar var. Cok buyuk risk gercekten. Baska evde asla emanet etmemek lazim.

çalışan bir anne olmak çok zor..
biliyorum ki kime güvenecegi insan dahi bilemiyor.
çaresini bakici yada kreş deniyor.
iyi bakici bulduktan sonra gerisi boş..
eee işte zor.
ben anaokula vermeyi düşünüyordum. 5yaşında olsun felan düşünüyorum.
benim kızımı babaannesi bakiyo evden dişariya bi yere çikmiyor.

arkadaşı da yok:/

Dava 18 aydir devam ediyor. Maasini sadece 1 kez bankadan yatirmistik onun dekontu var mahkemede. Sgk 3 yillik ceza keserse 200 milyar ceza cikiyor. 4 milyar avukatlik ucreti verdik simdiden.
Bankadan bir kere yattıysa bi kere yattı sonra işten çıktı.(bu işleri değiştirebılır maalesef. (oda bır aylık sureyı kanıtlar)maaş diye açıklamayla yattıysa)
elden verilen paranın ne hukmu olur ki. maaş vermedi dese kanıt yok verdı dese kanıt yok.her hangi bir belge vs var mı.sende karşı dava aç iftira atıyor dıye.açıklama maaş değil ise yardım amaçlı gonderdim dersin.

ileride tekrar açar o davayı böyleleri aç gözlü olur şantaj yaparlar

Dava 18 aydir devam ediyor. Maasini sadece 1 kez bankadan yatirmistik onun dekontu var mahkemede. Sgk 3 yillik ceza keserse 200 milyar ceza cikiyor. 4 milyar avukatlik ucreti verdik simdiden.
Babasından kalan maaş ya da nafaka vs kesildi mi ki? Böyleleri sürünsün beter olsun istiyor insan. İnşallah bir daha iş bulamaz

Parayı alınca davadan vazgeçmezse ne olcak. Valla ne güzel gem isteme hem de dava aç. Ne bileyim madem öyle zamanında isteseymiş. Ne cins insanlar var. Böyle birine ben olsam güvenmezdim. Devlete ödeyin daha iyi en azından kanıt olur elinizde. Sonra sürekli para almak ister falan. Zor yani uğraşılmaz.

Bence onun yaptıgını yanına bırakma akıllansın cezayı ode daha ıyı ona para verırsen ekmegıne yag surulecek devam edecek bunu baskalarına yapmaya allah herkese vıcdan versın koskoca kadın terbıyesız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…