Bakicim tarafindan dolandirildim

Sanki yanlış yoldan gidilmiş dava sürecinde. Açık açık aynen bize yazdığınız şekilde belirtebilirdiniz durumu mahkemede. Kişinin sigorta istemediğini extra ücret olarak istediğini hatta o dönemde bulunduğunuz bölgedeki bakıcı ücretlerini referans göstererek fazlasını verdiğinizi ortada bir usulsüzlük varsa kadının da bunda ortak olduğunu belirtebilirdiniz. Sonuçta bir ceza çıkacak elbet ama kadının da mağduru oynadığını ıspatlayabilirdiniz. Şahsen böyle bir durumda devlete ödemeyi tercih ederdim. Bilemedim hakkınızda hayırlısı.

Sanki yanlış yoldan gidilmiş dava sürecinde. Açık açık aynen bize yazdığınız şekilde belirtebilirdiniz durumu mahkemede. Kişinin sigorta istemediğini extra ücret olarak istediğini hatta o dönemde bulunduğunuz bölgedeki bakıcı ücretlerini referans göstererek fazlasını verdiğinizi ortada bir usulsüzlük varsa kadının da bunda ortak olduğunu belirtebilirdiniz. Sonuçta bir ceza çıkacak elbet ama kadının da mağduru oynadığını ıspatlayabilirdiniz. Şahsen böyle bir durumda devlete ödemeyi tercih ederdim. Bilemedim hakkınızda hayırlısı.
Avukatimiz oyle bir savunma yapamayiz ne olursa olsun sigorta zorunlu dedi. Zaten verdiğimiz paradan sigorta dahil oldugu belli aslinda
Hakimin vicdanina kalmis. Ya yasaya gore karar verecek ya vicdani

86.485,00 tl idari para cezası gelir ama tabi bide gecikme faizleri ile prim borçları dediğin gibi bir 80 90 binde o gelir :/
Tesekkur ederim canim evet 10 15 bin verip anlasmak daha mantikli ben de devlet memuruyum iki cocugum var fabrikator degilim. Gurur yapip devlete oderim daha iyi diyemem.

geriye donuk mu sigorta yapilacak kadina. aldigi diger maas ve nafakan da sikintiya duser bende o maaslarin icin dava acarim vs gibi korkutsaniz biraz. 10 bine razi ol yoksa herseyi goze aldim. elindeki maas ve nafakadan da olursun vs tarzi konussaniz olmaz mi
Biz bugune kadar bir kez bile konusmadik zaten onunla yuzyuze gelmek istemem. Avukatimiz onun avukatiyla yapacak pazarligi. Artik neyle korkutur bilmiyorum ama 10 bine razi etmeye calisacak.

Tsk ederim inanin ben bunu hak edecek hic birsey yapmadim sgk da bastan zorunlu degildi zaten zorunlu olduktan sonra 7 ay calismis bizde. Ama ceza cikarsa 36 aylik cikacak nasil kanunlarsa anlamadim
avukatlara da guvenme kendin arastir derim. benim.bir durumum vardi avukatlar o kadar bilgizdi ki. onlarda hak veriyorum konular genis ama en sonunda kendim arastirarak okuyarak hallettim. yine dilekveleri vs avukat yazdi ama cogu seey benim yonlendirmemle oldu. kendi bile sasti sonradan.

Suriyeliler hep sigortasız onlar nolacak.. Ey Allahım cezaya bak 200bin tl nedir ya hakkaten.. O insan müsveddesi kadının da Allah cezasını versin be onca emek iyi niyet ne kadar insafsızmış.. İyi ki çocuğunuza bişey yapmamış.. Bu kadar çok parayı ödeyemeyeceğinize göre mecbur anlaşacaksınız.. 200bin bir ev parası be yuh
Evet en azindan cocuguma birsey yapmadi diye kendimi avutuyorum.zaten yapmazdi da cunku bu sefer o davali olurdu.

Evet bu konu ilk kez dava konusu oluyor burda zaten. Hakim de avukat da bu konuda tecrubesiz. Ben akrabamiz olan avukatlara falan da danisiyorum ama kesin birsey diyen yok. Su an yuzde 70 bizden yana ama belli olmaz
avukatlara da guvenme kendin arastir derim. benim.bir durumum vardi avukatlar o kadar bilgizdi ki. onlarda hak veriyorum konular genis ama en sonunda kendim arastirarak okuyarak hallettim. yine dilekveleri vs avukat yazdi ama cogu seey benim yonlendirmemle oldu. kendi bile sasti sonradan.
Aslinda

Canim malesef kanunlar bu sekilde. Bu kadinin yegeni de ölmüş babasindan maas alıyor o kesilmesin diye bir büroda sigortasiz calisiyor kendi istegiyle. Buro sahibi de bizim gibi iyilik yapiyorum saniyor
iste bunlari kullansana. sikayet edicem. buro sahibiyle konusucam vs gibi. suits diye bi dizi var izleyin. bu tarz baskilarla mahkeme kazaniyorlar :)

Ay haram zıkkım olsun şu güne kadar sizden aldığı haksız kazançlar.!
Kanunlar hakkında fikrim yok yalnız ne olursa olsun o kadına vermeyin parayı. Devlete ödeyin daha iyi.
Evet ama devlete odeyemem 200bin biz de devlet memuruyuz sonucta. Ben manisadayken fabrikalar bir isciyi alip 2 ay calistirir deneme suresi der 2 ay sonra isten cikarirdi. Aradan 3 4 ay gecer geri alirdi. Fabrikaya kesilen cezayla bana kesilen cezanin bir olmasi cok agir

iste bunlari kullansana. sikayet edicem. buro sahibiyle konusucam vs gibi. suits diye bi dizi var izleyin. bu tarz baskilarla mahkeme kazaniyorlar :)
Suits e basliyim ben madem ben en son prison break te kaldim nisanda yeni sezonu da baslayacak diye tekrar izliyordum. Bir de bu kadinla bir yerde karsilasirim da basima is alirim hapse düşerim diye izliyordum ahahah

Zaten avukatimiz var ama dedigim gibi ceza 36 aylik cikiyormus. Emsal davalar varmis
oyle ciksa bile ek maddeleri sunarak ust mahkemeye itiraz edebilirsiniz. benim bahsettigim konuda da gecmise donuk davada uygulama yapmiyorlardi. avukatin biri ilgili maddede leheyse geçmişe de uygulanabilir diye maddeleri ekleyerek muracaat etmis kabul edilmis. bir forum sitesinde gordum. benim avukat bilmiyordu. benzerini uyguladik istedigim karari aldirdim. olmaz diye bisi yok. maddeleri cok iyi inceleyin. avukatlar ezbere is yapiyor. siz ezber bozucu birseyler bulmaya calisin.

geriye donuk mu sigorta yapilacak kadina. aldigi diger maas ve nafakan da sikintiya duser bende o maaslarin icin dava acarim vs gibi korkutsaniz biraz. 10 bine razi ol yoksa herseyi goze aldim. elindeki maas ve nafakadan da olursun vs tarzi konussaniz olmaz mi

Evet bu güzel bir nokta bence de.

Sevgili konu sahibi, ilk sayfadaki mesajımda devlete ödemek daha iyi demiştim ama sizin durumunuzda pazarlık etmek daha mantıklı.
Pazarlık fiyatını düşürmek için de eğer sizin teklifinize razı gelmezse hem çalışıp hem de nafaka aldığını kocasına söyleyeceğinizi ve kocasının tüm nafakaları faizi ile isteyebileceği bir dava riski altında olduğunu mutlaka belirtin.

25bin değil ama daha düşük bir tutar için pazarlık yapın.

Saka bir yana ben bu tip seyleri elime yuzume bulastiririm. Bir kere birisine yalan soylemeye kalktim (ufak tefek yalan degil onu hepimiz soyleriz basim agridi gelemedim vs) beceremedim. Onlar beni bastirir oblarin kendi suits izlemelerine gerek yok. Daha once bu kadinin kardesi kocasina bir komplo kurmus adam 20 gun kamu hizmeti cezadi almis. Bu kadinin yegeni cocugunu bir yere birakmis sonra cocugumu kacirdilar diye sikayet etmis. Ohoo dallas burasi

Evet bu güzel bir nokta bence de.

Sevgili konu sahibi, ilk sayfadaki mesajımda devlete ödemek daha iyi demiştim ama sizin durumunuzda pazarlık etmek daha mantıklı.
Pazarlık fiyatını düşürmek için de eğer sizin teklifinize razı gelmezse hem çalışıp hem de nafaka aldığını kocasına söyleyeceğinizi ve kocasının tüm nafakaları faizi ile isteyebileceği bir dava riski altında olduğunu mutlaka belirtin.

25bin değil ama daha düşük bir tutar için pazarlık yapın.
Kocasi zaten haber bekliyor eger çalıştığı ispatlanirsa nafakalarini geri isteyecek. Kadin icin de bizim icin de anlasmak mantikli.

Kocasi zaten haber bekliyor eger çalıştığı ispatlanirsa nafakalarini geri isteyecek. Kadin icin de bizim icin de anlasmak mantikli.
bunlari avukatiniz dile getirsin. en azindan 10 binle kapatmis olursunuz. kotu bir tecrube olmus ama en azindan biz faydalandik dikkatli oluruz boyle seylerde. o degilde benim 4 ay sigorta girisim gev yapilmisti bende mi dava acsam :)

oyle ciksa bile ek maddeleri sunarak ust mahkemeye itiraz edebilirsiniz. benim bahsettigim konuda da gecmise donuk davada uygulama yapmiyorlardi. avukatin biri ilgili maddede leheyse geçmişe de uygulanabilir diye maddeleri ekleyerek muracaat etmis kabul edilmis. bir forum sitesinde gordum. benim avukat bilmiyordu. benzerini uyguladik istedigim karari aldirdim. olmaz diye bisi yok. maddeleri cok iyi inceleyin. avukatlar ezbere is yapiyor. siz ezber bozucu birseyler bulmaya calisin.
Birkac iyi adam falan da izledim tom cruise un her filmini izledim ama bakalim ezber bozabilecek miyim bende avukat bilmeyecek de ben mi bilecegim mantigi var ama evet bazen boyle seyler olabiliyor. Annem ifade veremedi mesela sehir dışında oldugu icin avukat ille gelsin falan dedi annem sart degil dedi ve bulundugu sehirde verdi. Israr etmesek kadini getirtecekti.... Herhalde aman ne olacak diyorlar...

bunlari avukatiniz dile getirsin. en azindan 10 binle kapatmis olursunuz. kotu bir tecrube olmus ama en azindan biz faydalandik dikkatli oluruz boyle seylerde. o degilde benim 4 ay sigorta girisim gev yapilmisti bende mi dava acsam :)
Evet 10 15 artik neyse gidecek. Zaten hırsını alsin da baska zarar vermesin. Oglu gelse gece arabami kundaklasa ne ispat edebilirim ne baska bisey. Kamera fln yok evin onunde. Oglan insafli gerci... Ama aklima binbir turlu kotuluk geliyor yapabilecegi. O yuzden yatissin da kurtulalim. Tayinimiz de cikarsa ben sag o selamet.

su an çalsitigi yerin habeir varmi sana bunlari yaptigindan
kadin anlasmak zorunda
adam nafakayla beraber tazminat istermiki :) hani aldigindan çok fazlasini verecekse mecbur anlasacak
ne koparsa kar yani onun için

Tesekkur ederim canim evet 10 15 bin verip anlasmak daha mantikli ben de devlet memuruyum iki cocugum var fabrikator degilim. Gurur yapip devlete oderim daha iyi diyemem.
Iyide kadina nasil guveneceksiniz hem parayi alip hemde dava acmayacaginin garantisi yok

su an çalsitigi yerin habeir varmi sana bunlari yaptigindan
kadin anlasmak zorunda
adam nafakayla beraber tazminat istermiki :) hani aldigindan çok fazlasini verecekse mecbur anlasacak
ne koparsa kar yani onun için
Su an calisiyor mu onu bile bilmiyorun arastirmadim. Muhtemelen yine bakicidir. Aklima geldi gidip isini bozmak ama inanin aklima geldigi gun kesin kararliyken 3 aylik o gune kadar daha hic dönmeyen bebegim yatakta ilk kez dondu ve tabi yere dustu. Karmam izin vermiyor auram musade etmiyor cidden ne zaman kotuluk yapacak olsam elime yuzume bulasir. Vazgectim yapmadim birsey

Back
X