Bakicim tarafindan dolandirildim

Siz neden ölmüş anne babasının maaşını almak için ve eşinden ayrıca nafaka almak için planlı yaptı şeklinde belirtmiyorsunuz.
Ya da bunu adına söyleyip geri çekilmesini sağlasanız.
Yani bende kısa süre deneme amaçlı çalıştı eğer devam edersem bu şekilde olsun bile dedi deseniz.

Vay be kk üye oldugumdan beri her konuya girdigimde surekli böyle insanlarda mi varmis diye hayretler icinde kaliyorum bence zikkim verin birak oda mahkeme mahkeme dolaşıp surunsun hic mi allahtan korkmiyorlar ya hem kendisis demis hemde inkar ediyor hep derim inkarci insandan korkacan

Vay be kk üye oldugumdan beri her konuya girdigimde surekli böyle insanlarda mi varmis diye hayretler icinde kaliyorum bence zikkim verin birak oda mahkeme mahkeme dolaşıp surunsun hic mi allahtan korkmiyorlar ya hem kendisis demis hemde inkar ediyor hep derim inkarci insandan korkacan

ona sorsan kötü ayrılmışızdır ama ben bunda hiç bir kötülük göremiyorum:
ikinci bebeğim doğdu, bebek 20 günlükken eşim ameliyat oldu. yarım saat hastaneye gittim geldim, dönüşte ne yaptınız dedim, durmadı süt verdim dedi. verdiği süt 4 gündür dolapta duran kaynatılmış inek sütü. aradan 20 gün geçti bebek 40 günlük oldu, akşamüzeri odama gittim azcık uyumaya, onda da bana sormadan emzik vermiş. hadi dedim şimdi sinirle ters bişey demeyyim, yarın sabah konuşurum. ertesi gün sabah dedim ki ablacım senle bişey konuşucam ama konuşmaya da korkuyorum (çünkü daha önce çocuğa çok tv izlettiği için uyardığımda ağladı sızladı duygu sömürüsü yaptı kadının huyunu biliyorum). korkma korkma konuş dedi. dedim ki bebeğe emzik vermeni süt vermeni istemiyorum. sen işe başlayınca ne yapıcam dedi. işe başlayınca da emzik istemiyorum ben dedim. daha cümlemi bitirmeden (ki işe başlayana kadar daha 3 4 ay var bebek biraz daha kolaylar vs diyecektim. ya da ben niye diyeyeim o desin, o zamana kadar bakarız bir çaresi bulunur desin di mi?) BEN BU ŞARTLARDA ÇALIŞAMAM dedi. Ki dediğim gibi evden alıp eve bırakıyoruz arabayla, dünyanın parasını veriyoruz kalktı bana BEN BU ŞARTLARDA ÇALIŞAMAM dedi. Ben zaten sezeryanlıyım 40 günlük eşim 20 gün önce böbrekten ameliyat olmuş bebek yeni doğmuş 40 gündür abisi 4 yaşında neye uğradığını şaşırmış. Ben şok oldum. kadına dedim ki NE DEMEK BU ŞARTLARDA ÇALIŞAMAM BEN Mİ SENİN NAZINI ÇEKECEĞİM SEN Mİ BENİM? BEN SEZERYANLIYIM AMELİYAT YERİM AYRI AĞRIYOR MEMELERİM AYRI AĞRIYOR SABAHA KADAR UYUMUYORUM ÇOCUK SALLIYORUM EŞİM ZATEN AMELİYAT OLMUŞ. Kadın bunun üzerine BENDEN İYİSİNİ BULURSUN dedi kapıyı çarptı gitti. İşten kovsam yine dava açsa anlarım kendi bıraktı gitti....
Sen haklisin tabiki bu durumda onun gonlude yokmus firsat bekliyomus gitmek icin heralde
Ay ne kadar zor ya bakici isi Allah kolaylik versin iyi insanlarla karsilastirsin insallah
Benimde annecigim bakiyor kizima Allah razi olsun yoksa gercekten yabanciyla ugrasmak zor olurdu
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Bizde kirayi elden veriyoruz ev sahibi yasli bide beni ugrastirmayin dedi bankayla Hâlbuki apartmanda oğulları yaşıyor genç ama işte insan yüzüne bişey diyemiyor. Söz senet tir dedi kontratı bile zorla biz yaptirdik ikametgah için lazım diyerek. İnş oda ilerde kira almadım demez
Inşallah demez. Kızkardeşimin çalıştığı yerdeki adam (patronu) evini kiraya vermiş. Bir konuda kiraciyla ters düşünce mahkemeye vermiş kiraciyi. Bana hiç kira ödemediler diye. Mahkeme de bir buçuk yıllık kirayi faiziyle birlikte ödeme kararı almış. Yazık o kiracilar bir buçuk yıllık kirayi ödediler durumları da kötüydü. Eeee banka yoluyla ödeme gorunmeyince adam yasal hakkını arayarak mahkemeye veriyor. Iyi niyetten maraz doğar. Allah o adamdan çıkarır eminim. Çünkü iki kez lira almış oldu ve gerçekten kiracilar masum insanlardı. Siz de temkinli olun derim.

Inşallah demez. Kızkardeşimin çalıştığı yerdeki adam (patronu) evini kiraya vermiş. Bir konuda kiraciyla ters düşünce mahkemeye vermiş kiraciyi. Bana hiç kira ödemediler diye. Mahkeme de bir buçuk yıllık kirayi faiziyle birlikte ödeme kararı almış. Yazık o kiracilar bir buçuk yıllık kirayi ödediler durumları da kötüydü. Eeee banka yoluyla ödeme gorunmeyince adam yasal hakkını arayarak mahkemeye veriyor. Iyi niyetten maraz doğar. Allah o adamdan çıkarır eminim. Çünkü iki kez lira almış oldu ve gerçekten kiracilar masum insanlardı. Siz de temkinli olun derim.
Elden yazıyor kontratta ve imzası var ama. Nr bilim ya zaten evde rutubet çıktı bebeğimiz olacak dediğimiz halde dürüst olmadılar her an çıkabiliriz umarım sorun çıkmaz

Elden yazıyor kontratta ve imzası var ama. Nr bilim ya zaten evde rutubet çıktı bebeğimiz olacak dediğimiz halde dürüst olmadılar her an çıkabiliriz umarım sorun çıkmaz
Owww bebek ve rutubet... Önce bir ağzını arayın bakalım. Ne düşünürler ne yaparlar taşınmak isteseniz. Evlat deyince akan sular duruyor.

Owww bebek ve rutubet... Önce bir ağzını arayın bakalım. Ne düşünürler ne yaparlar taşınmak isteseniz. Evlat deyince akan sular duruyor.
Yeni tasindik daha hic halimiz yok güya yazın dış montolama olacak dendi onu bekliyoruz bide heralde ev alma durumumuz var yazligimizdan 3.köprü yolu geçebilir. Suanlik bişey kalmadı devamli havalandiriyorum. Eşimde bende ev sahibiyle muhattap olmayı sevmeyen insanlariz

ya anlamıyorum neden bu kadar korkak davranıyorsunuz evet aldığınız risk büyük 200000 tl az para değil ama eliniz okadar kuvetli ki buna rağmen kadın sizden daha dişli olduğu için kadın 25000 alıp ohh sefasını sürecek siizn avukattada iş yok iş yok derken düzen adamı değil bu zamnda kim çirkefse o baskın çıkıyor senin kaybın 200000 tl olabilir ki bu para devlete gidecek kadınada değil şöle diyelim kadının sizden kazancı 25000 olacakk bu para için bu günaha giriyooo ama siz yada avukatınız an azından sert çıkıp nafakandan bu kadar yıla şu kadar geri ödeme şu kadar ceza alırsın babadan aldığın maaş için şukadar v.s. ceza alırsın sen iyi düşün çalıştığın işten ederim seni desen onu geçtim 5000 tl git bi mayfaya ver silahla korkutup 1 günde çözer işini siizn bu ürkkeliğiniz aman atanıp gitsem demeleriniz bu kadar olmaz yaa kadın siiz çözmüş zaten ki sizden daha çok zarar edeceğine sizden daha cesretli
hani derlerya BU ÜLKEDE ŞEREFLİLER şerefsizler kadar CESARETLİ olsaydı bu ülke bu hale gelmezdi

Yeni tasindik daha hic halimiz yok güya yazın dış montolama olacak dendi onu bekliyoruz bide heralde ev alma durumumuz var yazligimizdan 3.köprü yolu geçebilir. Suanlik bişey kalmadı devamli havalandiriyorum. Eşimde bende ev sahibiyle muhattap olmayı sevmeyen insanlariz
Anladım canım. :KK46:Inşallah hayırlısıyla alırsınız. Hayırlı güzel bir doğum diliyorum senin için.

ya anlamıyorum neden bu kadar korkak davranıyorsunuz evet aldığınız risk büyük 200000 tl az para değil ama eliniz okadar kuvetli ki buna rağmen kadın sizden daha dişli olduğu için kadın 25000 alıp ohh sefasını sürecek siizn avukattada iş yok iş yok derken düzen adamı değil bu zamnda kim çirkefse o baskın çıkıyor senin kaybın 200000 tl olabilir ki bu para devlete gidecek kadınada değil şöle diyelim kadının sizden kazancı 25000 olacakk bu para için bu günaha giriyooo ama siz yada avukatınız an azından sert çıkıp nafakandan bu kadar yıla şu kadar geri ödeme şu kadar ceza alırsın babadan aldığın maaş için şukadar v.s. ceza alırsın sen iyi düşün çalıştığın işten ederim seni desen onu geçtim 5000 tl git bi mayfaya ver silahla korkutup 1 günde çözer işini siizn bu ürkkeliğiniz aman atanıp gitsem demeleriniz bu kadar olmaz yaa kadın siiz çözmüş zaten ki sizden daha çok zarar edeceğine sizden daha cesretli
hani derlerya BU ÜLKEDE ŞEREFLİLER şerefsizler kadar CESARETLİ olsaydı bu ülke bu hale gelmezdi
+1000000 Valla helal olsun iyi yazmışsınız. Ve mantıklı . Umarım konu sahibinin de aklı başına gelir.

Ya sizde mesaj kaydı falan alın kendisinin istemediğini söyleyin eğer istediği parayı verirsenizde yarin öbür gün bu parayi da almadım der gider yine mahkemeye verir sizde açık bulun derim

Yillar boyu yaptigim iyiliklere mi yanayim arabayla evden aldik eve biraktik. Fitre ona zekat ona. Evine 700 tl hali aldim 12 ay taksit odedim. Hepsi haram zikkim olsun insallah.
kesınlıkle verme ve avukata danıs.çalısmadı de delılmı var parasını elden veriyosun bide.misafir olarak gelır giderdi de.asla verme pislik kım bılır daha kımlere yaptı öle.ah cnm artık eve temızlıkcı bıle gelse sıgorta yapılıo bunu nasıl cözemediniz üzüldüm

K Kelebek3344 senin durumu sgkda çalışan yakınıma sordum ev işlerinde çalışanlara ayda 10 günden az olduğu sürelerde sigorta yapılmıyor bize daha az geliyordu maddi imkanı yok diye yardım amaçlı biz aylık yardım ediyorduk dersiniz bişey ispatlayamaz bide elden mi veriyordunuz banka hesabı mı eğer hesapsa işleme ne yazdığınız da önemliymiş

Bizde kirayi elden veriyoruz ev sahibi yasli bide beni ugrastirmayin dedi bankayla Hâlbuki apartmanda oğulları yaşıyor genç ama işte insan yüzüne bişey diyemiyor. Söz senet tir dedi kontratı bile zorla biz yaptirdik ikametgah için lazım diyerek. İnş oda ilerde kira almadım demez

Elden vermeye devam etmeyin. Elden veriyorsanız da imza alın, sözleşmenin arkasında her ay için imza alanı oluyor, oraları imzalatın kirayı ödedikçe. Ama en iyisi banka tabi ki... bir ay kirayı geciktirin. Sorarsa da banka kartını kaybetmişiz, yeni kartın gelmesine de daha var, maaşı çekemedik deyin. İstersen hesabına yollayalım, istersen de birkaç hafta daha bekle deyin:KK66:

Elden vermeye devam etmeyin. Elden veriyorsanız da imza alın, sözleşmenin arkasında her ay için imza alanı oluyor, oraları imzalatın kirayı ödedikçe. Ama en iyisi banka tabi ki... bir ay kirayı geciktirin. Sorarsa da banka kartını kaybetmişiz, yeni kartın gelmesine de daha var, maaşı çekemedik deyin. İstersen hesabına yollayalım, istersen de birkaç hafta daha bekle deyin:KK66:
Eşime dedim de ofledi o kazık yemeden kimseye önyargılı olmaz maalesef yada baştan hiç ısınamaz alisveris yapmaz

Eşime dedim de ofledi o kazık yemeden kimseye önyargılı olmaz maalesef yada baştan hiç ısınamaz alisveris yapmaz

Bizim evsahibi eski komsumuz, parada gozu olmayan, kiraya asla zam yapmayan zaten cuzi kira isteyen biri. Ona bile esim elden verdigi icin kadina imza attiriyor ve kadinin bir suru kiracisi olmasina ragmen omrunde ilk defa boyle bir seyle karsilasmis :D Esime gerek yok dedim ama ne olur ne olmaz diyor. Boyle seylerde hatir gonul olmaz mutlaka imza vs delil olmali.

Back
X