Bakıcımın Yaramaz Oğlu:(

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
Oğluma 3 aydır Bakıcı bakıyor .Bakıcı Kadın ile öncelikle evde bakması yönünde anlaştık.Sabahları eşim benden bir saat sonra çıkacak .yalnız karşılaşmayacaksınız o arkadaki odada uyuyor olur ses etmeden de çıkar dedim .o da benim oğlum dedi.gel gelelim eşim onun oğlu yaşında olmasına rağmen eve gelip giderken sorun çıkarmaya başladı.eşim de başkasının evine gitsin istemiyor bebeğimiz .aylık aldığı ücret 900 lira.ekstra çocuklarına aldığım ettiğim masrafları saymıyorum bile.ben de kendim eziyete katlanıyor bir aydır sabah 8 aylık çocugu uyandırıyor yedirip giydirip hazırlıyorum aması muhallebisi çorbasına kadar kadının evine taşınıyoruz.eşim durumdan rahatsız baştan kabul etti şimdi sorun çıkarıyor .yarı parasına binamızdan veya karşı bina lojmandan birine verseydin ozaman diyor.
İnanın Kadını özel gideceği yere kadar arabamla da götürüyorum .öyle bak vs şöyle bak hiç kötü davranmıyorum.her akşam aşırı yaramaz olan oğlu na elim kolum abur cubur dolu gidiyorum.ramazna sonrası gelirsin abla bana zor oluyor dedim .tamam diyor ama bin bir suratla .ben özel sektör de çalışıyorum sürekli seni işten çıkarırlar mı diye soruyor.ve oğlu aşırı yaramaz arabamla çocugu almaya gittiğimde arabanın el frenine kadar indiriyor nerdeyse geçen gün arkadaki arabaya çarpıyordu aracım.annesi dur da demiyor.dün çikolata almadım diye nasıl bağırıp çağırıyor .sinirlendim aldım çocugu gittim.evde afedersiniz lafı olmaz aylık çikolata alışverişi yapıp bıraktım .4 günde bir tane bile bırakmamış.eşim 150 liralık abur cubur üç günde nasıl biter deyip kızdı.masrafları bize 1.300 liraya mal oluyor bide eve gelmekten kaçıyor dedi.hadi ona da sustum dün çocuk tutturmuş bisikletimin lastiği patlamış tamirciye götür abla diye ağlıyor.bunaldım özel işlerinden ..özel sektörde olduğum için hemen bakıcı bulmam da zor.napmalıyım

oturduğunuz mahallenin muhtarına yeni bir bakıcı için sorun onların bilgisi olabilir.
böyle işiniz zor bence en sonunda isyan bayrağını açarsınız.

Oğluma 3 aydır Bakıcı bakıyor .Bakıcı Kadın ile öncelikle evde bakması yönünde anlaştık.Sabahları eşim benden bir saat sonra çıkacak .yalnız karşılaşmayacaksınız o arkadaki odada uyuyor olur ses etmeden de çıkar dedim .o da benim oğlum dedi.gel gelelim eşim onun oğlu yaşında olmasına rağmen eve gelip giderken sorun çıkarmaya başladı.eşim de başkasının evine gitsin istemiyor bebeğimiz .aylık aldığı ücret 900 lira.ekstra çocuklarına aldığım ettiğim masrafları saymıyorum bile.ben de kendim eziyete katlanıyor bir aydır sabah 8 aylık çocugu uyandırıyor yedirip giydirip hazırlıyorum aması muhallebisi çorbasına kadar kadının evine taşınıyoruz.eşim durumdan rahatsız baştan kabul etti şimdi sorun çıkarıyor .yarı parasına binamızdan veya karşı bina lojmandan birine verseydin ozaman diyor.
İnanın Kadını özel gideceği yere kadar arabamla da götürüyorum .öyle bak vs şöyle bak hiç kötü davranmıyorum.her akşam aşırı yaramaz olan oğlu na elim kolum abur cubur dolu gidiyorum.ramazna sonrası gelirsin abla bana zor oluyor dedim .tamam diyor ama bin bir suratla .ben özel sektör de çalışıyorum sürekli seni işten çıkarırlar mı diye soruyor.ve oğlu aşırı yaramaz arabamla çocugu almaya gittiğimde arabanın el frenine kadar indiriyor nerdeyse geçen gün arkadaki arabaya çarpıyordu aracım.annesi dur da demiyor.dün çikolata almadım diye nasıl bağırıp çağırıyor .sinirlendim aldım çocugu gittim.evde afedersiniz lafı olmaz aylık çikolata alışverişi yapıp bıraktım .4 günde bir tane bile bırakmamış.eşim 150 liralık abur cubur üç günde nasıl biter deyip kızdı.masrafları bize 1.300 liraya mal oluyor bide eve gelmekten kaçıyor dedi.hadi ona da sustum dün çocuk tutturmuş bisikletimin lastiği patlamış tamirciye götür abla diye ağlıyor.bunaldım özel işlerinden ..özel sektörde olduğum için hemen bakıcı bulmam da zor.napmalıyım
Siz mi ona bakıyorsunuz o mu sizin bebeginize hayret birsey. Tamam arada sıra da ufak tefek birseyler göturebilirsiniz de şımarmışlar baya. Siz önce sizin evinizde baksın diye anlaştığınıza göre yan çizen bence kendisi. Siz yüz verdikçe onlar astar ister. Eşinizin dediği gibi etrafınızdan bulun bence.

Eşiniz neden uykusundan feragat etmiyor. Sizden bir saat geç çıkıyorsa bir saat bakıversin çocuğa, gelen bakıcı ona göre gelsin. Hem saatler uygun olduğu için daha kaliteli ve ucuz bakıcı bulma şansınız artar. Hem çocuk ve siz yollarda sürünmezsiniz. Sizin kalkıp işe gidebildiğiniz, bakıcının kalkıp gelebildiği bir saatse eşinizin de uyanabileceği bir saattir.

Buarada o yaş çocuğunun kendi evinde bakım görmesi daha doğru. Anlaşamıyorsanız bakıcıyı değiştirmeyi düşünün çocuk alışmadan.

aynen çocu üstüne bebeğin park yatagını kırdı annesi ne kusura bakma dedi ne bişey birde hergün gel yemeğe diyor çocugunu beş dakika çekmeye sabrım yok bir de bir anda bıraksam çirkefe bağlayacak çünkü eşimle anlaştığımızda biz uzun süre bursayız iyi bakın biz bakıcı değiştirmek istemiyoruz dedik.kadın komşularına ben garantiliyim valla diyim duruyor sonrada seni işten çıkarırlar mı diye soruyor başka bir polis eşi var ama o da daha önce eşim rahatsız deyip bi anda anneni çağır dedi ona ada güvenemiyorum

pes diyorum
hepsi bir yana, arabanin frenlerine kadar indiren bir cocugun annesine bence emanet etme cocugunu
Allah esirgesin
bir de bu kadin kendi cocugunu ne bicim yetistirmis, nasil bir bakici
sinir oldum

Ayyy cok ilgincmis :KK70:
cocugu ve annesini siz alistirmissiniz bence.
Zamainda gayet seviyeli durmaliydiniz.
Seviye yerlerden surunerek cikmis laubalilik haddi asmis.
Benim komsuda bakiyor bebege valla bebegin annesi oyle siki tutuyor ki...
O yaramaz cocuk kac yasinda bebeginizi uyandirmanizda cok sacma

siz kendinizi bakıcı etmişsiniz onlara. neden bu kadar yumuşak yüzlüsünüz ki.söz konusu iş olunca ben profesyonellikten yanayım duygular bu kadar karışmamalı işin içine. siz maaşını verin çikolatasını kendisi alsın çocuğuna. size bir nasihat vereyim bir iyiliği aynı kişiye ikinci kez yapmayın 3. de sizin göreviniz olur o.

X