- 10 Ocak 2022
- 3.020
- 5.957
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada 4 yarım güne 30 bin mi veriyorsunuz cidden?Haftada 4 gün 30k veriyorum ben
Konuşun. İçinizde dert olarak kalacağına paylaşın, rahatlayın.8.5 aylık oğlum var bazen zor bir bebek olabiliyor ama genelde neşeli bir bebektir.
bu bakıcı da 9.30-17.30 arasında bebeğime bakıyor. ben de evdeyim. genelde mola verdikçe veya arada özledikçe çocuğu alırım. gün içinde 1-2 saat parka götürürüm. zaten gündüz uykusu da 2 saat desek pek bakıcıyla vakti olmuyor.
arada bir özellikle akşama doğru sanırım yorulunca sürekli sesli şekilde üfff öfff filan demeye başlıyor çocuk huysuzlanınca ben de rahatsız oluyorum ama bir şey desem terslik olacak alınacak veya ben yokken kötü davranacak diye demiyorum. bir yandan bakıcısı olan arkadaşlarım da çocuğa direk bir şey yapmadığı için normaldir sonuçta yoruluyordur akşama kadar diyorlar. bilmiyorum ben fiziksel iş yapmadığım için empati yapamıyorum normal mi yani üf püf demesi. bazen sesini yükselterek "X'CİM SENİN DERDİN NE YAAA" filan diye bağırması. sözleri kötü değil ama sesi azar gibi. bebeğim o anlarda güldüğü için direk müdehale de etmiyorum. sadece bir kez gidip kucağıma aldım böyle bir anda. hemen "şakalaşıyoruz biz onunla bak gülüyor zaten çok pimpiriklisin" filan dedi.
tabi bunların haricinde iyi yönleri de var. kendi çocuğuna davrandığı gibi davrandığını düşünüyorum yani kendisi de öyle büyüttü sanırım çocuklarını, öpüp sevdiği de çok oluyor. içten şekilde kötülük diye bir şey yapmadığına eminim ama çocuk bakma tarzı benden farklı. ben hiç üflemedim oğluma karşı. hiç yüzüm asık şekilde yüzüne bile bakmadım.
netice olarak bebeğim 1 yaşına gelince ofise gitmeye başlayacağım ve evde tek kalmaları konusunda endişelerim var.
Anne olarak hissiyatlarınız rahatsızlık duyuyorsa tereddüt etmeden baska bakıcı arayısına gırın...İçinize sineni bulana kadar devam..Zorlamayın..Şahsen ben baskasının cocuguna bakmaya gıtmıs olsam (empati kuruyorum) asla öf pöf demem..O benim işimdir..Ona göre davranırım..8.5 aylık oğlum var bazen zor bir bebek olabiliyor ama genelde neşeli bir bebektir.
bu bakıcı da 9.30-17.30 arasında bebeğime bakıyor. ben de evdeyim. genelde mola verdikçe veya arada özledikçe çocuğu alırım. gün içinde 1-2 saat parka götürürüm. zaten gündüz uykusu da 2 saat desek pek bakıcıyla vakti olmuyor.
arada bir özellikle akşama doğru sanırım yorulunca sürekli sesli şekilde üfff öfff filan demeye başlıyor çocuk huysuzlanınca ben de rahatsız oluyorum ama bir şey desem terslik olacak alınacak veya ben yokken kötü davranacak diye demiyorum. bir yandan bakıcısı olan arkadaşlarım da çocuğa direk bir şey yapmadığı için normaldir sonuçta yoruluyordur akşama kadar diyorlar. bilmiyorum ben fiziksel iş yapmadığım için empati yapamıyorum normal mi yani üf püf demesi. bazen sesini yükselterek "X'CİM SENİN DERDİN NE YAAA" filan diye bağırması. sözleri kötü değil ama sesi azar gibi. bebeğim o anlarda güldüğü için direk müdehale de etmiyorum. sadece bir kez gidip kucağıma aldım böyle bir anda. hemen "şakalaşıyoruz biz onunla bak gülüyor zaten çok pimpiriklisin" filan dedi.
tabi bunların haricinde iyi yönleri de var. kendi çocuğuna davrandığı gibi davrandığını düşünüyorum yani kendisi de öyle büyüttü sanırım çocuklarını, öpüp sevdiği de çok oluyor. içten şekilde kötülük diye bir şey yapmadığına eminim ama çocuk bakma tarzı benden farklı. ben hiç üflemedim oğluma karşı. hiç yüzüm asık şekilde yüzüne bile bakmadım.
netice olarak bebeğim 1 yaşına gelince ofise gitmeye başlayacağım ve evde tek kalmaları konusunda endişelerim var.
Bu kadına çocuk emanet edilmez. Değiştirin mutlaka.Benden 10 yaş büyük ve iki çocuğu var.
Maalesef uzakta anneanne ve babaanne
Onu ikna etmek zorunda değilsiniz ben böyle yetiştirmek istiyorum deyip kesip atacaksınız. Kadın iyice hâkimiyetini kurmuş neden bi kadar hoş görülü ve savunmasızsınız?Çok kilolu o yüzden zorlanıyor.
Ediyorum aslında ama pek umursamıyor sanırım. Yaşadığım yerde bakıcı bulmak zor ona güvendiğini düşünüyorum.
Evet yaşı büyük beni toy görüyor sürekli de çocuk bakımı konusunda şöyle yapılacak diyorum mesela. O da diyor ki telefondakilere inanıyorsun hep. Telefondakiler dediği internet yani. Bilimsel makale filan diyeceğim ama ilkokul mezunu maalesef anlamıyor.
çünkü başka bakıcı bulamıyorum o yüzden kovamıyorum. zaten evdeyim diye çok abartı bir şey yapamaz ama çocuğa karşı yüzünü assa bile benim canım sıkılıyor belki normaldir o kadarını yapması ama rahatsız oluyorum.Onu ikna etmek zorunda değilsiniz ben böyle yetiştirmek istiyorum deyip kesip atacaksınız. Kadın iyice hâkimiyetini kurmuş neden bi kadar hoş görülü ve savunmasızsınız?
evet haber verip koyarım ama çok alınır bence.ahh bakıcı vahh bakıcı
başkasını bulamayacağınızı hissettiği için yapıyor bunları
öffleyip pöfffleyemez kusura bakmasın
N Nurpnrr gizli kamera demiş sakın yapmayın öyle bişey kanunen yasak.. arkadaş bilmiyor olabilir
kamera koyup haberdar etmelisiniz
ama şimdi de kamera koysanız alınır bana güvenmiyor musun der
Bi de şey vardı Allah kendisini duysun diye gece bahçeye çıkıp göğe doğru dua etmekBu site sayesinde inanılmaz hurafeler ve saçmalıklar öğrendim. Birincisi Allah duayı kabul etsin diye kimle ilgili dua ederse ona doğru duayı etmek, ikincisi bu söz.
elin körü deseydin anasını satayımYa geçen gün de dolu yağarken Allah dede taş atıyor bak diyor çocuğa. Tam cahil yani. Bebeğe söylenecek şey değil de hadi anlamıyor şimdilerde diye bir şey demedim.
Gerçi kadına söyleme desem neden söylememesi gerektiğini de anlamıyor.
Bakıcıların tamamına yakını bu eğitim seviyesinde maalesef.
Ne zamandır bu bakıcı ile çalışıyorsunuz?8.5 aylık oğlum var bazen zor bir bebek olabiliyor ama genelde neşeli bir bebektir.
Valla canım adres ne ben geleyim o paraya. Benim oğlanla bebene bakarım birlikteHaftada 4 gün 30k veriyorum ben
ahh bakıcı vahh bakıcı
başkasını bulamayacağınızı hissettiği için yapıyor bunları
öffleyip pöfffleyemez kusura bakmasın
N Nurpnrr gizli kamera demiş sakın yapmayın öyle bişey kanunen yasak.. arkadaş bilmiyor olabilir
kamera koyup haberdar etmelisiniz
ama şimdi de kamera koysanız alınır bana güvenmiyor musun der
Eve kamera taktirmadan çalışmaya başlama. Ona da söyle görüntü ve ses kaydı yapacgm de gün içinde ozledgm için.8.5 aylık oğlum var bazen zor bir bebek olabiliyor ama genelde neşeli bir bebektir.
valla bakıcı varken bende n işi iyi nilenler sıkı sıkı tembih ederdi kamera görünür yerlerde olsun bakıcı bilsin vs diyehayır, kendi güvenliğiniz için evinize yerleştirdiğiniz kameranın yasak bir yanı yok. kamusal alanda geçerli sizin dediğiniz durum.
valla bakıcı varken bende n işi iyi nilenler sıkı sıkı tembih ederdi kamera görünür yerlerde olsun bakıcı bilsin vs diye
5-6 ay olduNe zamandır bu bakıcı ile çalışıyorsunuz?