Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk teyze teyze diye bagırıp sızlanırlen bagırrkenmi yelefonda konusması normal . degil. cocuk 1.5 saat uyuyor ozman konusabilmeli . zaten ertesi gün direk söylemesemde telefonda biz konuaırkwn huysuzlanıyor 5 dakka bile olsa dedim.Eve kamera koyabilirsiniz. Bunu bakıcıya da söylersiniz. Ama onun haberi olmadan gizlice ses koymak hiç hoş değil. Hatta suç.
Bana çok abartı gelmedi.
Biz de çalışıyoruz ama gerektiğinde yarım saat 40 dk telefonla görüşebiliyoruz. Hatta ben bilgisayar başı çalıştığım için kulaklık takip 2 saat bile telefonla konuştuğum oluyor bazı zamanlar.
Işimi aksatmadigim sürece kimse bana telefonla konuşma diyemez.
Siz de diyemezsiniz.
Bakıcı olabilir.
Ha konuşmasını kesip size dönse sonra devam etse daha iyi olurdu tabi.
Eve gelince çocuğunuz açsa, herhangi hareketlerinde bozukluk yanlışlık sezerseniz bence problem olur ama bu durumda bakıcı haklı bence.
Yerde saç kıl olduğu zaman süpürmesi sizin yararınıza bile.
Bakıcı diye herkes çok çok şeyler bekliyor ama anne olarak evde olsanız temizlik yemek bulaşık herşeyle uğraşıyor anneler. 12 saat çocuğun peşinde koşup hiç bir şey yapmamasını beklemek saçmalık bence.
Bence çok pimpirikleniyorsunuz
Bakın benim de küçük bebeğim var. Siz ona ilgilensin diye o parayi veriyorsunuz. O nasıl parayi alırken gocunmuyorsa sizde söylerken çekinmeyin. Benim bebeğime de evde bakılıyor. Sırf bu yüzden yaşça kendimden küçük laf gecirebilecegim birini tercih ettim . Güzellikle söyleyin kırmadan. Hiçbişey olmaz. Aklım kalıyor ise kendimi veremiyorum deyin. Vede bi uygulama var onu başka bi akıllı telefona yükleyip gizli kamera koyun.çocuk teyze teyze diye bagırıp sızlanırlen bagırrkenmi yelefonda konusması normal . degil. cocuk 1.5 saat uyuyor ozman konusabilmeli . zaten ertesi gün direk söylemesemde telefonda biz konuaırkwn huysuzlanıyor 5 dakka bile olsa dedim.
hiç konusmasında demiyorum ama 25 dakka nedir ki ben o konusmanın basladıgı noktayı bilmiyorum
Bakın benim de küçük bebeğim var. Siz ona ilgilensin diye o parayi veriyorsunuz. O nasıl parayi alırken gocunmuyorsa sizde söylerken çekinmeyin. Benim bebeğime de evde bakılıyor. Sırf bu yüzden yaşça kendimden küçük laf gecirebilecegim birini tercih ettim . Güzellikle söyleyin kırmadan. Hiçbişey olmaz. Aklım kalıyor ise kendimi veremiyorum deyin. Vede bi uygulama var onu başka bi akıllı telefona yükleyip gizli kamera koyun.
Aynen. Bi yerde patlar zaten. Hele ki çocuğunuz var ortada. İnanın onun hatRına söyleyin.söz konusu çocugunuz içinizde en ufak bi şüphe kalmaması lazım eger guvenmıyorsanız o bakıcıyla devam etmemelisiniz
Uyurken konuşmadığını nerden biliyorsun?çocuk teyze teyze diye bagırıp sızlanırlen bagırrkenmi yelefonda konusması normal . degil. cocuk 1.5 saat uyuyor ozman konusabilmeli . zaten ertesi gün direk söylemesemde telefonda biz konuaırkwn huysuzlanıyor 5 dakka bile olsa dedim.
hiç konusmasında demiyorum ama 25 dakka nedir ki ben o konusmanın basladıgı noktayı bilmiyorum