- 25 Haziran 2010
- 5.313
- 5.344
- 723
İşte bunu anlatamadım buradaki çoğu insanaBenim arkadaşım 5 yaşındaki çocuğunu aylık 800 tı ye anlaşmış ama burada 600 e bakanda var ki kadın ilk başta 600 istemiş arkadaşım sadece 15 gün bırakacağı İçin yarım ay 300 TL az olur diye 400 TL verecek. Yaşadığım yerde özel kreşler bile 700-800 TL aylık. Benim çocuğum özel kreşe gidiyor 8-5 arası kahvaltı-öğle yemeği- ikindi çayı şeklinde. Ekstra tiyatro yada gösteri parası veriyoruz o da 5-10 TL. Her yerin bir piyasası var. Büyükşehirlerde 1500-2000 civarı oturduğunuz dairelerde küçük şehirlerde 700-800 TL ye oturursunuz. Bakıcı fiyatlarını da büyükşehirlere göre kıyaslamamak lazım. Her yerin piyasası farklıdır. Konu sahibi siz çevrenizi daha iyi bilirsiniz, eğer anlaşamazsanız verin kreşe en azından yemek saati uyku düzeni, sosyal çevreleri olur çocuklarınızın. Hem çocukların motor gelişimleri ve konuşmalarına da faydası oluyor

piyasa belli bütçem belli keşke olsa da versem diyorum,otur çalış kendin bak diyeni,kadını beğenmiyorsan başkasını bul diyen..
Değişik türler.Okuduğunu anlamak önemli.