- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
Ne zarif bir söylem!Yaşadığım her ne varsa yaşayıp ölün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zarif bir söylem!Yaşadığım her ne varsa yaşayıp ölün![]()
En az,yeterince tanımadığınız birine “çocuğunu bırakıp gitmek..” kadar aşağılayıcı sözler kadar zarifNe zarif bir söylem!
Benimkiler şuan 3 yaşını geçti kreşe verirsem 3 yıl gidecekler bu da onları sıkar ve zaten ömür boyu okulda olacaklar, o yüzden bu kadar erken yaşta önermiyorum ama gel gör ki bakıcılar böyleyken kreş daha mantıklı.Hocam ben de bir şey danışmak istiyorum size okul öncesi öğretmeniymişsiniz kreş taraftarı değil mısınız isin içindesiniz öneriniz bakıcı mi olur ben biri bir buçuk yaşına yaklaştığında diğeri de 3 yasindayken birlikte vereceğim kreşe yoksa siz bakici mi önerirsiniz
O atıp tutanlar emin olun bakıcı geçmişleri ya yok ya yada yapacak işleri yok gelip burda bana sana sarıyorlar.Profesyonel bakıcılar hariç bu işi yapanlar komşu abladır, falancanın evde otururken sıkılmış teyzesidir vs vs. Şu kadar ücret bu kadar ücret diyorsunuz da , o insanlar çoğu zaman çocuk için bir kap çorba yapMıyor. Anne geceden hazırlıyor, bakıcı da gündüz içiriyor oldu bitti.
Ev işi yapmıyor, çocuklarla öyle İnstagram anneleri gibi faaliyetler yapmıyor. Bahçe varsa bahçeye indiriyor, yoksa tv tablet vs. Çocuklar bir de öğlen uyuyorsa zaten bakıcı olsa olsa 4-5 saat geçiriyor çocukla.
O yüzden burda en az asgari ücret vermelisiniz diyenleri hiç anlayamıyorum. Birçok bakıcı çocuğu sadece gözünün önünde tutuyor.
Bulunduğunuz bölge için 1400 iyi bir rakam. Bakmak istemiyorsa kendi bilir , 100 daha verirsiniz bir sürü bakıcı bulursunuz.
O zaman bir sene daha idare edin200 arttırdım 100 değil.
Ben zaten zam ne kadar yapılabiliri konuşurken sağolsun bazıları konuları dallandırıp budaklandırdı.
He bir de piyasaya laf edenler olmuş.
Ben istanbuldayım neden 2500 kira veriyorum falanca ilde insanlar 700 verirken? Her ilde ve her işte bir piyasa vardır biraz üstü veya altı düşünülür. Kaldı ki aybıilin farklı ilçelerinde dahi ücretler bambaşka...
Karşıdaki kişinin sözlerine göre kişiliğiniz şekilleniyorsa hatayı kendinizde arayın. Eğitimcisiniz, çocuklara her durumda kendiniz olmayı, sakin, ahlaklı, dürüst olmayı öğretecekseniz önce sizin öyle olmanız gerekir.En az,yeterince tanımadığınız birine “çocuğunu bırakıp gitmek..” kadar aşağılayıcı sözler kadar zarif![]()
Yine bir “öğretmen sabır taşı olmalı” diyen biri.Karşıdaki kişinin sözlerine göre kişiliğiniz şekilleniyorsa hatayı kendinizde arayın. Eğitimcisiniz, çocuklara her durumda kendiniz olmayı, sakin, ahlaklı, dürüst olmayı öğretecekseniz önce sizin öyle olmanız gerekir.
Aman iyi ki kiytirik bir bölüm bitirdin de zor zahmet evlendikten on sene sonra bir maaş alabildin onunda tepesine kocanla baban ususmus bize ver bize ver diyeO atıp tutanlar emin olun bakıcı geçmişleri ya yok ya yada yapacak işleri yok gelip burda bana sana sarıyorlar.![]()
Kusura bakmayın 50 tl zam çok az. Gecen sen3nin 50 tlsi ile bu senenin 50 tlsi ayni degil. Kadinin ın eşi değil komiser dünya zengini de olabilirdi. Ne kazandigi sizi ilgilendirmiyor sonucta. Orta yolu bulmalisiniz.Merhaba arkadaşlar
Bakıcımız düne kadar beraber çalışırız diyordu şuanda paranın azlığını bahane ediyor.Zam yapalım dedik önce 100 sonra 200 zam da yapalım dedik hala mırın kırın ediyor.(komşum bakıcısına 50 TL zam yapıyormuş her yıl)
Çocuklarım ona alıştı o da çocuklarımın huyunu biliyor bıraksın istemiyorum (Bütçem daha fazla zam yapmama engel,o yüzden fazlasını yapamıyorum) o da sanki vazgeçelim diye uğraşıyor.
(Kendisi polis eşi polis eşlerini tenzih ederek söylüyorum,adam komiser az kazanıyor olamaz o yüzden işini belirttim,kadın sürekli oğlumun üniversite harçlığını ben yolluyorum dil kursuna da vereceğim deyip yumuşak karnımdan vuruyor,farkındayım da,dün dayanamayıp “abla eşin yardımcı olmuyor mu” dedim,”oluyor da ben ilgileniyorum eğitimleriyle” dedi
Ne yapacağımı şaşırdım bakıcısı olanlar yıllık ne kadar zam yapılır?
Yol mu vereyim beni böyle kullanmaya çalıştığı için ?
Doğru okur musunuz 50 değil 200 yaptım,komiserliğinden banane..Kusura bakmayın 50 tl zam çok az. Gecen sen3nin 50 tlsi ile bu senenin 50 tlsi ayni degil. Kadinin ın eşi değil komiser dünya zengini de olabilirdi. Ne kazandigi sizi ilgilendirmiyor sonucta. Orta yolu bulmalisiniz.
Iki sene daha idare etmen gerekecek sanirim. Kadin peki ne kadar istiyor sordunuz mu?3.5 yaşındalar okulum köyde yoksa yanımda bile götürmeyi düşünüyorum.
İki katıIki sene daha idare etmen gerekecek sanirim. Kadin peki ne kadar istiyor sordunuz mu?