Bakıcıya teklif ettiğim ücret içime dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canm burada kreşler 800-1000 arası mesela.. Ya zaten bu ablada en çok hoşuma giden hep çocukla ilgili konuşması oldu para pazarlığı yapmadı.. Onun içinde ben buranın üstünde fiyat söyledim ama nedense linç edildim karlar ülkesinde yaşayan prensesler tarafından

Zaten cocukla egitici aktivite yap, ingilizce konus demiyoruz. Abla kahvaltisinda yumurta yedir, corbasini mutlaka icir diyoruz. Ben bazen yarim saat parka goturebilir misin derken bile cekiniyorum. Yapilan is belli. Ki her bakici cocugun evine gelmiyor, bazisi kendi evinde bakiyor.

Yok kayınvalidm bakmaya gelecek oldu ama hasta şuanbenm ona baktırma isteğim ona kitlemek değil daha eski konualdımı da okusaydınz sebebini öğrenirdinz.. Kızımn bakıcısı ike yaşadığımız kötü durumdan

Aynen canm

Siz ya cimrisiniz ya da piyasayı bilmiyorsunuz
İsterseniz boğaz tokluğuna çalıştırın
Buranın piyasası bahsettiğim gibi en fazla bin iki yüz veriyorlar hatta kocası bike kadına en fazla bin verirler demiş.. Şaşırdı ben direkt 1500 diyince

Yönetim bilgisine gerek yok, konu linkiyle şikayet edebilirsiniz. Gerekli görülürse siteden resmi kurumlar tarafından alınır bilgileri.
Bilmiyorum ki nasıl yapıldığını.. ama bilen varsa dediğiniz gibi yapsın.. hemde çok kişi şikayet etsin ki bir daha öyle hak yiyip siritamasin... siz de sikayet edin lütfen.. cok kisi sikayet ederse kurumlar dikkate alir belki

Çocuk bakıcısı değil ama eski yaşlı bi komşumuza bakan kadın, beni sigortasız çalıştırdılar diye şikayet etmişti. 80 bin küsür kadar ceza ödediler,kadınla hiçbir problemleri de olmamıştı. üstelik bu 80 bin küsür 3,4 sene evvelin cezası şimdi kaç olmuştur Allah bilir.
Sigorta yaptırın yorumlarını yabana atmayın.

Yok canm tamm ben karar veridm istifa edip kendi çocuklarıma bakacağım daha karlı hiç olmazsa akşama ayaklarım şişmez

Ssk yapmasini arkadaşa ben tavsiye ettim. Kendi iyiliği için. Bir ara burda konuda açılmişti bakıcimiz bize tazmibat davasi açti 90bin istiyor diye.

Ssk yapmasini arkadaşa ben tavsiye ettim. Kendi iyiliği için. Bir ara burda konuda açılmişti bakıcimiz bize tazmibat davasi açti 90bin istiyor diye.

İnsanlar başlarına gelmeden anlamıyor, boşuna uğraşmayın bence.
Umarım komşu teyzeler artık biraz olsun haklarını aramaya başlarlar.

Çok diye içiniz içinizi mi yedi. Asgari ücret vermeniz gerekirdi sigorta yaptırmanız gerekirdi. 2 çocuğa asgari ücretten bile yükseğe geliniyor. Şaka gibi bu bakıcı konuları ya. Hep diyorum sigortasız çalışan bakicilar şikayet etsinler. Buranın piyasası bu bilmem ne böyle şeyler çalışan haklarını etkilemez kur kuraldır. Gerekirse maaşının tamamını vereceksin. Hadi yaptınız bir usulsüzlük bari çok mu diyip daha düşünmeyin

Hoş geldin canm

Isine gelmedigi icin anlamak istemiyor

Yok canm burası bir ilçe çok büyük değil170 bin nüfuslu burada fiyatlar daha düşük aslında ama ben memnun olsun istiyorum eşim çok pahalı diyince bi içime oturdu gibi oldu
İlçe olunca çalışan hakları olmuyor mu. Ne saçma bir düşünce ya. Sigorta yapman lazım ve asgari ücretten calistirmalisin.

Yok canm tamm ben karar veridm istifa edip kendi çocuklarıma bakacağım daha karlı hiç olmazsa akşama ayaklarım şişmez
Vay be tam olarak ne zaman karar verdiniz buna şikayet olayından sonra mi
Çok inandırıcı hakikaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…