- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 103
- 36
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Aynen canm burada kreşler 800-1000 arası mesela.. Ya zaten bu ablada en çok hoşuma giden hep çocukla ilgili konuşması oldu para pazarlığı yapmadı.. Onun içinde ben buranın üstünde fiyat söyledim ama nedense linç edildim karlar ülkesinde yaşayan prensesler tarafındanBen bakicilik isinin isci-isveren seklinde yurutulmesine de karsiyim. Canini emanet ediyorsun, para anlaminda ucun besin hesabi yapilmamali. Karsilikli memnun olunmali. Cocuk da sevmeli.
Bakici teyzeler de kalkip asgari ucret+sigorta istemiyor zaten. Evde dizi izleyecegine evinin mutfak harcligini cikariyor.
Ozel kreşler bile aylik 1000-1500 tl civarindayken kimse bu paralara cocuk baktirmaz. Verir kreşe hic degilse cocuk bir seyler ogrenir.
Yönetim bilgisine gerek yok, konu linkiyle şikayet edebilirsiniz. Gerekli görülürse siteden resmi kurumlar tarafından alınır bilgileri.Keşke yönetim bilgisini verse şikayet edilse o zaman da böyle sırıtır artık.. mümkünse
Zaten cocukla egitici aktivite yap, ingilizce konus demiyoruz. Abla kahvaltisinda yumurta yedir, corbasini mutlaka icir diyoruz. Ben bazen yarim saat parka goturebilir misin derken bile cekiniyorum. Yapilan is belli. Ki her bakici cocugun evine gelmiyor, bazisi kendi evinde bakiyor.Aynen canm burada kreşler 800-1000 arası mesela.. Ya zaten bu ablada en çok hoşuma giden hep çocukla ilgili konuşması oldu para pazarlığı yapmadı.. Onun içinde ben buranın üstünde fiyat söyledim ama nedense linç edildim karlar ülkesinde yaşayan prensesler tarafından
Yok kayınvalidm bakmaya gelecek oldu ama hasta şuanBence sen algilamiyormus gibi davranıyorsun ama gene de sen bilirsin
Çünkü kadının sorduğu gayet açık herkes anladı sen dışında .
Komşu teyze olması sigortadan muaf etmiyor .
Yapmayacaksın zaten de hani doğrusunu söylemek adında .
Yoksa en büyük hayalin çocukları kayinvalideye kitleyip memur maaşından mahrum kalmamak olduğunu iki konu önceden okuduk .
Ama kv çetin ceviz çıktı senin hayaller suya tabii.
Aynen canmZaten cocukla egitici aktivite yap, ingilizce konus demiyoruz. Abla kahvaltisinda yumurta yedir, corbasini mutlaka icir diyoruz. Ben bazen yarim saat parka goturebilir misin derken bile cekiniyorum. Yapilan is belli. Ki her bakici cocugun evine gelmiyor, bazisi kendi evinde bakiyor.
Buranın piyasası bahsettiğim gibi en fazla bin iki yüz veriyorlar hatta kocası bike kadına en fazla bin verirler demiş.. Şaşırdı ben direkt 1500 diyinceSiz ya cimrisiniz ya da piyasayı bilmiyorsunuz
İsterseniz boğaz tokluğuna çalıştırın
Bilmiyorum ki nasıl yapıldığını.. ama bilen varsa dediğiniz gibi yapsın.. hemde çok kişi şikayet etsin ki bir daha öyle hak yiyip siritamasin... siz de sikayet edin lütfen.. cok kisi sikayet ederse kurumlar dikkate alir belkiYönetim bilgisine gerek yok, konu linkiyle şikayet edebilirsiniz. Gerekli görülürse siteden resmi kurumlar tarafından alınır bilgileri.
Yok canm tamm ben karar veridm istifa edip kendi çocuklarıma bakacağım daha karlı hiç olmazsa akşama ayaklarım şişmezÇocuk bakıcısı değil ama eski yaşlı bi komşumuza bakan kadın, beni sigortasız çalıştırdılar diye şikayet etmişti. 80 bin küsür kadar ceza ödediler,kadınla hiçbir problemleri de olmamıştı. üstelik bu 80 bin küsür 3,4 sene evvelin cezası şimdi kaç olmuştur Allah bilir.
Sigorta yaptırın yorumlarını yabana atmayın.
2 cocuk tam gun 1500 fazla degil normal. Ev isi zaten yapmasin. Cocuklarin kahvaltisini yemegini yaptirsa, oyuncaklarini toplasa yeter.
Sigorta, asgari ucret diyenler olmus. Turkiyede bakicilik hizmetiyle dadilik karistiriliyor. Ayrica memur kadin asgari ucret ve sigorta yapsa kendi maasinin tamami gider, calismasinin bir anlami kalmaz.
Ssk yapmasini arkadaşa ben tavsiye ettim. Kendi iyiliği için. Bir ara burda konuda açılmişti bakıcimiz bize tazmibat davasi açti 90bin istiyor diye.
Çok diye içiniz içinizi mi yedi. Asgari ücret vermeniz gerekirdi sigorta yaptırmanız gerekirdi. 2 çocuğa asgari ücretten bile yükseğe geliniyor. Şaka gibi bu bakıcı konuları ya. Hep diyorum sigortasız çalışan bakicilar şikayet etsinler. Buranın piyasası bu bilmem ne böyle şeyler çalışan haklarını etkilemez kur kuraldır. Gerekirse maaşının tamamını vereceksin. Hadi yaptınız bir usulsüzlük bari çok mu diyip daha düşünmeyinKızlar ya bilemedim.. Bi bayanla görüşüyorm iki çocuğuma bakacak bebel bir buçuk yaşında ablası 4 ikisi de kız sakin çocuklarım.. Abla öğlenden akşama anaokuluna gidecek.. Bana hiç para demedi sen kendin bilirsin dedi bende bir buçuk teklif ettm kabul etti.. Ama çok mu söyledim diye biraz pişman oldum ama çok içten baksın diye memnun etmek istedim para konusunda.. Yemek temizlik hiç bişey istemedim sadece çocuk bakımı benm evmde bakacak haftaiçi beş gün memurum..
Hoş geldin canmÇok diye içiniz içinizi mi yedi. Asgari ücret vermeniz gerekirdi sigorta yaptırmanız gerekirdi. 2 çocuğa asgari ücretten bile yükseğe geliniyor. Şaka gibi bu bakıcı konuları ya. Hep diyorum sigortasız çalışan bakicilar şikayet etsinler. Buranın piyasası bu bilmem ne böyle şeyler çalışan haklarını etkilemez kur kuraldır. Gerekirse maaşının tamamını vereceksin. Hadi yaptınız bir usulsüzlük bari çok mu diyip daha düşünmeyin
Isine gelmedigi icin anlamak istemiyorAranizda isci ve isveren akdi oldugu surece o sizin calisaniniz siz de isverensiniz. Komsu teyze ucret almadan sadece cocugunuza bakacaksa bu dediginiz dogru. Sizden ucret alacak ve belirli saatler ve kurallar icinde calisacaksa sizin calisaniniz. Ve sigortasiz calistirmak suc. Sizin whatsapp gorusmeleriniz ya da komsularinizin 'evet her gun eve geliyor, cocuga bakiyordu' demesiyle onbinlerce lira odemenizi saglayacak bir suc hem de. Neden anlamak istemediginizi gercekten anlayamiyorum.
İlçe olunca çalışan hakları olmuyor mu. Ne saçma bir düşünce ya. Sigorta yapman lazım ve asgari ücretten calistirmalisin.Yok canm burası bir ilçe çok büyük değil170 bin nüfuslu burada fiyatlar daha düşük aslında ama ben memnun olsun istiyorum eşim çok pahalı diyince bi içime oturdu gibi oldu
Tamm canımİlçe olunca çalışan hakları olmuyor mu. Ne saçma bir düşünce ya. Sigorta yapman lazım ve asgari ücretten calistirmalisin.
Bende aynı şekilde 2500 artı sigorta veriyorum. Bana da maaşımdan kalmıyor. Bu bakıcınin derdi mi?Canm o parayı ona verirsem bana hiç bişey kalmaz maaşımdan
Vay be tam olarak ne zaman karar verdiniz buna şikayet olayından sonra miYok canm tamm ben karar veridm istifa edip kendi çocuklarıma bakacağım daha karlı hiç olmazsa akşama ayaklarım şişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?