Bakıcıya teklif ettiğim ücret içime dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar başlarına gelmeden anlamıyor, boşuna uğraşmayın bence.
Umarım komşu teyzeler artık biraz olsun haklarını aramaya başlarlar.

Benim işyerim 4 aydir pandemi nedeniyle kapali.devlet calisanlarima belli bir ücret verdi ama eşimle benim icimiz rahat etmedi. Dün arayip hesap yaptim 4 ay icin fark ödemesi yapacagim. Sonucta cok kazandigim zamanda oluyor, az kazaninca direkt çalişana yüklenmek vicdansizlik geliyor. Elbetteki işim yeni acıldı biranda veremem ama 4000tl farki 500 500 vericem dedim. Çok sevindiler. Yanımızda çalıstirdigimiz insanları tatmin etmek çok önemli.

Çocuk bakıcısı değil ama eski yaşlı bi komşumuza bakan kadın, beni sigortasız çalıştırdılar diye şikayet etmişti. 80 bin küsür kadar ceza ödediler,kadınla hiçbir problemleri de olmamıştı. üstelik bu 80 bin küsür 3,4 sene evvelin cezası şimdi kaç olmuştur Allah bilir.
Sigorta yaptırın yorumlarını yabana atmayın.
Cok iyi yapmis

Vay be tam olarak ne zaman karar verdiniz buna şikayet olayından sonra mi 😂😂😂
Çok inandırıcı hakikaten:KK43:
Ben su sırıtan dalga geçer gibi üye için demistin şikayet edilse diye ama zaten şikayet edilirse konu sahibi de edilmiş olur doğal olarak.. o üye sırıtmayı kesti birden noldu ki acaba

Yok sömürüldüğümü farkettim o beş bin verenlerin evinde çalışayım bari karlar ülkesinde
Tek okuduğunuz masal karlar ülkesi mi gerçekten :110:ayni şeyi 50 kere laf sokuyormus gibi söylediniz baydı artık da ...
Bence de oturun dogurduklariniza kendiniz bakin , kimsenin de emeğini sömürmeyin bir memur maaşı alıp da patronluk taslamak sakil duruyor çünkü ...

Ben su sırıtan dalga geçer gibi üye için demistin şikayet edilse diye ama zaten şikayet edilirse konu sahibi de edilmiş olur doğal olarak.. o üye sırıtmayı kesti birden noldu ki acaba

Kuheylanlik yapmak kolay klavyeden :) üstüne düşerler de somuruculugumu elimden alırlar diye sustu. Bir yerlerde kendine benzer yorumlar gördü mü emojilerle taçlandırıyor 😂

Tek okuduğunuz masal karlar ülkesi mi gerçekten :110:ayni şeyi 50 kere laf sokuyormus gibi söylediniz baydı artık da ...
Bence de oturun dogurduklariniza kendiniz bakin , kimsenin de emeğini sömürmeyin bir memur maaşı alıp da patronluk taslamak sakil duruyor çünkü ...
Sadece polemik amaçlı böyle sürekli tahrik edici konuşuyorsunz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X