• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıya teklif ettiğim ücret

hasretdolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
403
169
103
36
Kızlar ya bilemedim.. Bi bayanla görüşüyorm iki çocuğuma bakacak bebel bir buçuk yaşında ablası 4 ikisi de kız sakin çocuklarım.. Abla öğlenden akşama anaokuluna gidecek.. Bana hiç para demedi sen kendin bilirsin dedi bende bir buçuk teklif ettm kabul etti.. Ama çok mu söyledim diye biraz pişman oldum ama çok içten baksın diye memnun etmek istedim para konusunda.. Yemek temizlik hiç bişey istemedim sadece çocuk bakımı benm evmde bakacak haftaiçi beş gün memurum..

Kızlar ya bilemedim.. Bi bayanla görüşüyorm iki çocuğuma bakacak bebel bir buçuk yaşında ablası 4 ikisi de kız sakin çocuklarım.. Abla öğlenden akşama anaokuluna gidecek.. Bana hiç para demedi sen kendin bilirsin dedi bende bir buçuk teklif ettm kabul etti.. Ama çok mu söyledim diye biraz pişman oldum ama çok içten baksın diye memnun etmek istedim para konusunda.. Yemek temizlik hiç bişey istemedim sadece çocuk bakımı benm evmde bakacak haftaiçi beş gün memurum..
Kk çok kullanan biri değilim. Ona rağmen siz bu konuyu kaç defa açacaksınız acaba ? Bu durum bu kadar psikolojinizi bozduysa oturun evde çocuklara kendiniz bakın. bide çok mu diyor ya

1.5 mu? Arkadaşım 1.5 nedir? Çok mu yazmışsın kadın herhalde piyasayı bilmiyor ki kabul etmiş. 2 Çocuk şu dönemde sigorta da olacaksa en az asgari. Sigorta yoksa 3ten aşağı yok.

Back
X