herkese selam,
Çok içime sinen bir hanım buldum bebeğime bakması için. Eğitimleri, sertifikaları her şeysi tam. Yalnız size sormak istediğim iki konu var:
Birincisi; biz eve kamera koyacağız. Ama bu insan bir odada üstünü değişecek, yeri gelecek uzanacak değil mi? O odaya kamera koymamamız gerekiyor haliyle. Örneğin "salonda kamera yok, orası sizin alanınız ama bebekle kamerasız alana girmemenizi rica ediyorum" mu demeliyim? Banyoya da koyacak halimiz yok, bebeğin banyosunu yaptıracak olsa orayı da göremeyeceğim o zaman? Siz nasıl yaptınız?
İkinci konu da ben eve kimsenin gelip gitmesini istemiyorum. Zaten kadının uzakta bir kızı varmış, çocukları yönünden sıkıntı yok ama eşinin de gelmesini istemiyorum. Evim çok kıymetli olduğundan falan değil, "bakıcının kocası çocuğu taciz etti" gibi haberler okudum, o nedenle bu konuda çok hassasım. Ama ilk günden kadıncağızın eşine sapık damgası yapıştırır gibi itici olmak da istemiyorum. Nasıl konuşmalıyım bu konuyu?
Aklınıza gelen başka önemli noktalar varsa belirtirseniz memnun olurum bakıcılı anneler :)