Saç Uzatma Yöntemleri bakım yaparken uzayan saçlar

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
kızlar annemin saç bakımı için kullandıgı ürünü kullandıgımda uzaması duran saçlarım hızla uzadı 5 ay kullandım ve küt olan saçlarım şimdi göğüslerimde kaydirigubbakcemile5 ve çok sağlıklı ürünün adı selectıv protec mavi bir su kuaförlerde cok mavi su var ama taklit çoğu aynı etki diyorlar ama inanmayın banyodan çıkınca nemli saçınıza sıkıyorsunuz saç kremi kullanmanızada gerek yok tarıyorsunuz kuaförler 35 tl ye satıyor ama ben malzemeciden 15 tl ye aldım eminönünde 10 tlymiş fotoğrafınıda koyayım

saçımında fotoğrafını koyayım 5 ay da böyleyken böyle oldu :kedi:

bende bu sudan ama farklı bir markasını kullanıyorum. Kuaförümden almıştım. Ama uzatma etkisini hiç görmedim,sadece yumuşatıyor okadar.Belki senin saçın zaten o kadar sürede bunu kullanmasanda böyle uzayacaktı.Ama çok güzel saçların gerçekten

canım 5 ayda sence o kadar uzarmı benim saclarım hiç uzamıyordu düşün ben 1 senedir bakır renkli saçım varya o boyda kullanıyordum kuaförede sordum bakım için kullanıyorum ama uzatıyor bu sacımı dedim uzatır dedi bakımlı olan saç hızlı uzar dedi biliyorum canım değişik mavi su var ama ben özellikle marka vermek istedim bu markanın yararını gördum cunku bu uzattı sacımı yani

canim acayip uzamis ya aglamak istiyorum ben izinde hemen siparisi vericem artik 1.ayda baslarsam 7.aya kadar uzar dimi insallah netten siparis veren varmi oda ayni etkiyi gösterirmi

canım ben selectıv protec kullandım bu marka iyi geldi ben mavi su kullandım ama uzamayan diyenler var özellikle isim veriorum alacaksan bundan al benim saclarım 5 ayda öyle oldu umarım sendede etkisini gösterir

insallah canim olmadi netten siparis vercem ama bir ay sonra izinde olurum artik o zaman elime gecer

kizlar netten siparis veren varmi fiyati ve ulasim süresi kac günde elime gecer usakta olcam ben izinde yola cikmadan siparis versem üc günde gecermi elime 9 gün kalicam zaten annemlerde hemen ulasmasi lazim

cnm bende duymuşdum mavi suyun methini almayı planlıyordum ztn senin dediğin markayı alayım ozmn teşekkürlerrrrrzemuszemuszemuszemus

Vayy be!CADIARZU
Bu ürün haricinde başka bi ürün veya evde yapılan bi bakım yaptın mı acaba?
Gerçekten tek başına böyle uzattıysa çok iyiymiş, hem de bakım yapıyo....:lepi:

baska hiçbir ürün kullanmadım cnm sadece bu bende saskınım ama oldu yani herkese söylüyorum bende yardımım olur belki

ama bu mucize gibii çok uzamış maşallah :)
normalde de uzaması kolay mıydı saçlarının yoksa bu sudan sonra mı böyle oldu ?

kizlar netten siparis veren yokmu hangi adresten yada sayfadan siparis vericez bide kac günde elimizde olur

saclarım uzamıyordu cnm gercekten 1 senedir durmustu uzaması cok canım sıkılıyordu bakım için kullandım bunu ama sacımıda uzattı hatta kuaförede dedim bakım için aldım ama sacımı uzatıyor dedim bakım yaptıgı için saç canlanır sağlık kazanır sacta cabuk uzar dedi sende cok göstermiş etkisini dedi sacım boyalı ayrıca sac kremi kullanmamada gerek kalmıyor

sevindim bende saç bakımı için birşeyler kullanmak istiyorum bunu gördüğüme sevindim hiç uzamasa da bakım yapar dimi :) peki bunu nerde bulabilirim ben net dışında nerde satılır kuafördemi sadece ?

kuaförlerde var ama 35 tl istanbul eminönünde var daha ucuzmuz bi ark ordan alıo benim kuaför malzemecisi ark var ben ondan alıyorum sacı asırı besliyor yumusacık oluyor kokusuda guzel kuaförlerde baska mavi sularda var aynı etki diolar ama ben inanmıyorum o yuzden marka ismi verdim

ama saç diplerine sıkmak zararlı değil mi?
sonuçta kerm niyetine kullanılıyor..

ben sacımın heryerine sıkıyorum bi zararını görmedim sen diplerine sıkmazsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…