yaşım:35
Cilt tipim:yazın karma,bol nemli(nemli iklimden dolayı),kışın karma kuru
Makyaj temizleyicim:Bioderma sensibo H20,bioderma kuru ciltler için yüz temizleme jeli,sebamed sensitive skin sabun(yazın),durance organikyüz temizleme sütü(kışın)
Gündüz kremim:Clinic repairwair gündüz krem(antiaging),karma ciltler için her sabah ,bioderma kuru ciltler için (kışın),biobella yüz kremi(ailemin yanındaki:),durance kuru ciltler için krem(kışın)yeni bitti.
Gece kremim:Babe onarııcı (kuru ciltler için) gece kremi(kışın),talia nar çekirdeği yağı ;her akşam
serum:clinic repairwear laser focus (antiaging) gün aşırı akşam
peelingim:clinic 7 day scrub ve cilinic soyucu(exfalation mydu) hafta 1
Toniqim:Rosanse ,pek kullanmıyorum.
maskem:clinic 7 day scrub (haftada bir)bioderma hydrabio mask(nemsiz ciltler için) (kışın)
güneş kremi :la roche posay antelios xl 50+(yağlı ciltler için)
Arada bir çıkan sivilceler için:limon ve pudra karışı maske,imex ten rengi kapatıcı iyileştirici krem,peelingimden sürüp bekletmek
Fondotenim:maybeline köpük fondöten:gerekirse kışın kullanıyorsum,nadiren kullanıyorum eskimese bari
Pudram:bourjois organik pudar (vanilla ),loreal true much pudra: yazın full kullanıyorum bunları,yüz terlemesine pudra iyi geliyor.
Allığım:flormar ama kullanmıyorum.
Rimelim:clinic ve este Luther in hediye verdiği mini boy:gerekmedikçe kullanmıyorum.
göz kalemim:mac ,koyu çakır bir renk ,este Luther duble wear gri,clarins gri,bourjois siyah,glominerals (chocral) :bunları hangisi elime geçerse günlük kullanıyorum.
dudak koruyucum:brust be,nivea ballı,ywes rocher çilek,nivea çilek,nivea vişne,watson pember renkli,blisteks
saç boyam

rganik olanlardan,phyto,cliriens,colorsoin (açık kestane)
el kremi :neutrogen veya ne indirimseyse o veya deneme amaçlı her krem
parfüm:avon essence,Victoria secret amber,victoria secret coconut :Ama dışarda kullanmıyorum,evdebazen banyo sonrası
vücut kremi:komili bebe yağı bazen
Vücut:duj jeli ersağ duj jeli ,dove fındık vanilya sabun ve banyo eldiveni veya değişik denemeler.
şampuan:gliss yağlı saçlar için,uzun kırılgan saçlar için,işlem görmüş saçlar için ,pantene boyalı saçlar için,ersağ kremsiz şampuan,deneme amaçlı küçükboy avon advantec şampuanları
MUTLAKA BOYALI SAÇLAR İÇİN Mİ KULLANMALAIYIM ARKADAŞLAR?
saç bakımı:gliss maske ve çeşitli marka saç kremleri
saç için bakım yağları:doa marka badem yağı,hindistan cevizi yağı,susam yağı,argan yağı,e vitamini,bal.. şampuan içine veya arada bir saça maske olarak..
saç yıkayıp kurutunca: çeşitli marakalara ait saç yağları,gliss,watsonunki...
saç tarama spreyi:dalin ve otacı