Bakımlı değilim:(:(:(

Tonla makyaj yapmak bakım DE-Ğİ-İİİL
Temiz giyinin,cilt tipinize uygun nemlendirici ve temizleme ürünü kullanmak kafi tonla makyaj,ooo biçim kıyafetler masraf ve harcadan baska birşey değil..

Merve hanimmi desem beymi desem yikanmaktan acizsen..
Ne süsünden püsünden bahsediyorsun.Herkesle dalga gecmeyi biraksan

Makyajli parfumlu bilmem neli dolasmayi bakimli olmak sanan bir uye daha. Vay arkadas, ben makyaj yapmiyorum, ben saclarima hergun deli gibi fon de cekmiyorum. Hergun fon ceksen o sac ne olur biliyor musun? Ellerin temizlik yaparken catliyorsa eldiven kullan. Ne olmus ki ben de cogu zaman esofmanlarimla gezmelere cikarim. Milletin ne dusundugu cokta umrumda sanki, niye baskalarina bakip onlara imreniyorsun? Saclarini duzenli bir sekilde yika, zamanin yoksa bir oruk or saclarina guzel duruyor. Yuzun kuru ise nemlendrici kullan. Dis ve el temizligine onem goster.

Makyaj da makyaj, hersey makyaj mi? Bazen ben de goruyorum kadin fondoten surmus, kendi renginin 2 ton koyusu, nasil igrenc duruyor. Kirmizi bir ruj surmus ama o disler esek disleri gibi sapsari. O kadar parfumu ustune boca etmiste hala ter kokusu geliyor burnuma. Saclar yagli yagli guya duzlestirmis. Ne bakimli ama.

Bak en zeki uye kardes icinden nasil geliyosa oyle yap tamam sakin rahat

Ama sürekli bakımlı olmak zor
Sen ölmüşsün gömmeyi unutmuşlar seni kadın dediğin öz bakımını yapmak için bu kadar ölüyorsa gömsünler seni bir zahmet

Ev haliyle makyajlı olan insan sayısı azdır.Bende bakımıma çok düşkünümdür hatta bu yüzden lakabıma süslü derler bizim sülalede.Ama süsle alakalı değil tamamen kendine bakmak.Sadece sınav zamanları saçımı yapmıyorum ama makyajımı yaparım.Evde ise normal ev kızıyım sıfır makyaj.Bu istekle alakalı bence.İmrenmek yerine alışkanlık haline getirebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…