- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
Neler yaşıyorum bi bilseniz.. dizi olur yemin ederim@Derya sende beni değişkenliğinle şaşırtan nadir üyelerdensin
Ama sürekli bakımlı olmak zor[/QUOTE
Zor tabi kolay diil. Ama güzellik acı çekmekmiş bebeğim güzel olcam diyosan yapacaksın yada oturup genlerine söveceksin
yani yaşayan bilir doğru ama dediğm gibi değişkenliğnle şaşırtıyosun beni bu forumda bi arkadaş daha var beni şaşırtanNeler yaşıyorum bi bilseniz.. dizi olur yemin ederim
evde hepimiz pijama tişört toplu saçlıyız dışarda süslüyüz sadeceTatlım gördüğün o fonlu parfümü bayanlardan biriyim ama su an evde pijamalarimi giymiş saçım tepede kalemle uyduruk toplanmış ve kızım ayaklarımi boyamis paspal paspal oturuyorumo tipler de evde sen gibiler dışarı çıkarken emek ver sen de hoş olursun
Ben evde de süslüyüm hıh...evde hepimiz pijama tişört toplu saçlıyız dışarda süslüyüz sadece
Hmmmm.. Hem mervesin, hemde çekici görünüyorlar ki demişsin.. Anlat bakalım.. Nesini kıskanırsınAvm ye gidince barbie gibi kızları çok kıskanırım o kadar çelici görünüyorlar ki
Kızlar ne zaman bi fönlü saçla geçen o makyajlı parfümlü kızları göremiyor çok kıskanırım ben evde hep saçımı topuz yapıyorum pijama giyiyorum
banada öyle geliyo nedense her yeni üyeye fake damgası vurmak istemiyorum amaBence bunu yazan ya erkek yada dalga geçiyor bilmiyorum bsba öyle geldi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?