Bakımlı güzel genç bir kadın olmak için?

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
Merhabalaar :3:

Daha önce burda bir kaç konu daha açtım ve yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Şimdiki sorunum şu; ben 20 yaşımdayım ama nasıl desem
sanki biraz çocuksuyum. Yani bu çocuksuluk içten gelen özellik olarak değil de dışarıdan :27: Çocuk ruhlu olmayı seviyorum ama dış görüşünüş olarak
öyle gözüktüğümü hissediyorum. Aslında giyinişim öyle değil gayet güzel giyinirim ne biliyim bilekte pantolonlar olsun güzel bluzlar etekler olsun
çocuksu bir giyinişim yok Minyon bir tipim de yok boyum 1.68 kilom 52. . Ama hava olarak genç bir kadın havasında olmak istiyorum sanırım.

Ama bendeki bir şey bunu engelliyor acaba saçımın şeklinden mi ya da ses tonum ince o yüzden mi bilmiyorum. Sanırım biraz komplekse girdim.
Sevgilim benden biraz büyük biraz ve şu an aramız bozuk. Galiba bundan da hareketle biraz kompleks yaptım.
Evet hanımlar sorum bu bakımlı güzel genç bir kadın olmak için ne gerekir?

Eeee kıyafetlerin güzelmiş.
Fiziğin de düzgünmüş.
Saç boyatmak için erken olduğunu düşündüğüm için o konuda da pek bir fikrim yok.
Bence kendinle barışık olursan komplekslerini yenersin.

Eeee kıyafetlerin güzelmiş.
Fiziğin de düzgünmüş.
Saç boyatmak için erken olduğunu düşündüğüm için o konuda da pek bir fikrim yok.
Bence kendinle barışık olursan komplekslerini yenersin.

Teşekkür ederim. Saç rengim açığa dönük kumral. Aslında ben de bu aralar boyatmaya taktım ama kıyamıyorum.
Kompleksimin sebebi sanırım yaşadığım üzüntü biraz değişiklik istiyorum

uzun tırnaklar ve bol rimelli kirpikler,ve eyeliner ve bembeyaz dişler sana o havayı katar ...

uzun tırnaklar ve bol rimelli kirpikler,ve eyeliner ve bembeyaz dişler sana o havayı katar ...

Eyelineri beceremiyorum ya kuyruklu falan yapıyorlar ya onu mu öğrensem acaba :1: Peki sizce uzun saç mı daha iyi kısa mı hangisi daha iyi bir hava katıyor?

10 sene sonra nasil cocuksu,gorunebilirim diyeceksin benim gibi..
o yuzden simdinin tadini cikar.
o istedigin sey yasin ilerledikce yerine oturacak,ama bu yaslar yerine gelmez..

[MENTION][/MENTION]
Eyelineri beceremiyorum ya kuyruklu falan yapıyorlar ya onu mu öğrensem acaba :1: Peki sizce uzun saç mı daha iyi kısa mı hangisi daha iyi bir hava katıyor?
uzun saç tabiki...ama kusursuz bir suratın ve pürüssüz bir cildin varsa kısa saç da olabilir

Anlattiginiza gore gayet hoş bir bayan canlandi gözümde:))

Boyunuz kilonuz sac renginiz bence güzel...

Ve bakimlı bayan olmak illa ipek bluzlar 7/24 topuklular kumaş pantolonlarla sürekli masali düz saçlarla olmuyor bence...

Ama elbise giymek sizi iyi hissettirebilir ya da güzel ayakkabilar satin almak:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya napacaksın erkenden kadınsı olmayı.Bak ben şuan çocuksu görünmek için neleri vermezdim..Zaten yaşın ilerlediğinde kadısılaşacaksınç.Yanlış düşünüyorsun.Bewnim yeğenler de 20 yaşında şıkıdım şıkıdım.Bir Allah'ın günü spor trazda görmedim.Çok arayacaklar ,çok..

Anlattiginiza gore gayet hoş bir bayan canlandi gözümde:))

Boyunuz kilonuz sac renginiz bence güzel...

Ve bakimlı bayan olmak illa ipek bluzlar 7/24 topuklular kumaş pantolonlarla sürekli masali düz saçlarla olmuyor bence...

Ama elbise giymek sizi iyi hissettirebilir ya da güzel ayakkabilar satin almak:)

Yeni elbise ve ayakkabılar iyi fikirmiş alışverişim geldi benim galiba :1: Teşşekkür ederiim :16:

Her yasin guzelligi farklidir sekerim. Sen cok guzel bir yastasin, degerini bil. 20 yasindaki genc kizlara bence sivri topuk, uzun tirnak, boyali dudak, ipek gomlek, yapili sac, abartili makyaj vs hic yakismiyor. Senin yasindaki kizlar bana universiteye giden, saclarini savuran, dersten sonra cimlerde arkadaslariyla oturan, bohem takilan, ozgurce takilan kizlari cagristiriyor :34: (gittigim universitedendir belki de)

Olmadigin biri gibi gorunmeye calisma bence. 20 yasindaki bir genc kiz neden 30 yasindaki bir kadin gibi gorunmek ister, aklim almiyor. Sevgilim yasca buyuk demissin, eeee peki o zaman adam 20 yasinda oldugunu zaten biliyor. Ya seni oldugun gibi sever, olgun kadinlardan hoslaniyorsa da gitsin yasca kendine daha yakin biriyle olsun o zaman. Oteki beriki icin kendini degistirme bence.

Son düzenleme:
Ya napacaksın erkenden kadınsı olmayı.Bak ben şuan çocuksu görünmek için neleri vermezdim..Zaten yaşın ilerlediğinde kadısılaşacaksınç.Yanlış düşünüyorsun.Bewnim yeğenler de 20 yaşında şıkıdım şıkıdım.Bir Allah'ın günü spor trazda görmedim.Çok arayacaklar ,çok..

Haklısınız ben de spor giyinirim zaten sadece biraz değişikliğe ihtiyacım var

Kesinlikle uzun sac kadinin saçı erkeğin sakalı derler :) tabi bazi kisa saclar var cok marjinal duruyor o ayri :) bugday ya da esmersen acik renk saclar seni olgin gosterir eger beyazsan koyu renk saclar. eyeliner çekmek icin ne kadar az ozenirsen o kadar guzel oluyor :) goz tipine göre eyeliner de google uygun olanı belirle denemelere basla tek ust kapaga eyeliner gözlere derinlik katar rimeli de kurut kurut tekrar sür inanılmaz uzun oluyor kiprikler. Birde unutmadan 20 yasindayken benimde sevgilim benden büyüktü hep olgun kadınlara bakar sanki bu daha uygub ona der kudururdum ;) simdi nisanlim benle yasit onu çok seviyorum ama o cabalarimdan sonra bana ağır bir hava çöktü bu sefer de bunu nisanlim sevmiyor. Isin özü su bence sen partnerine gore stil belirleme kendini en iyi hissettiğin halde dur. Sen kendini ne kadar iyi hissedersen karsindakineno kdar güzel gorunursun :),

Her yasin guzelligi farklidir sekerim. Sen cok guzel bir yastasin, degerini bil. 20 yasindaki genc kzilara bence sivri topuk, uzun tirnak, boyali dudak, abartili makyaj vs hic yakismiyor. Senin yasindaki kizlar bana universiteye giden, saclarini savuran, cdersten sonra cimlerde arkadaslariyla oturan, bohem takilan, ozgurce takilan kizlari cagristiriyor :34: (gittigim universitedendir belki de)

Olmadigin biri gibi gorunmeye calisma bence. 20 yasindaki bir genc kiz neden 30 yasindaki bir kadin gibi gorunmek ister, aklim almiyor. Sevgilim yasca buyuk demissin, eeee peki o zaman adam 20 yasinda oldugunu zaten biliyor. Ya seni oldugun gibi sever, olgun kadinlardan hoslaniyorsa da gitsin yasca kendine daha yakin biriyle olsun o zaman. Oteki beriki icin kendini degistirme bence.

Biraz yanlış anlaşıldım sanırım :) Tabiki 30 yaşında gibi durmak istemiyorum sadece kendi yaşımda ama hoş bakımlı güzel bir kadın olmak ve çocuksu durmamak istedim. Sevgilim beni böyle beğensin tabikii beğenmiyorsa yol orda :9: Ama birazcık değişikliğe ihtiyacım var

Kesinlikle uzun sac kadinin saçı erkeğin sakalı derler :) tabi bazi kisa saclar var cok marjinal duruyor o ayri :) bugday ya da esmersen acik renk saclar seni olgin gosterir eger beyazsan koyu renk saclar. eyeliner çekmek icin ne kadar az ozenirsen o kadar guzel oluyor :) goz tipine göre eyeliner de google uygun olanı belirle denemelere basla tek ust kapaga eyeliner gözlere derinlik katar rimeli de kurut kurut tekrar sür inanılmaz uzun oluyor kiprikler. Birde unutmadan 20 yasindayken benimde sevgilim benden büyüktü hep olgun kadınlara bakar sanki bu daha uygub ona der kudururdum ;) simdi nisanlim benle yasit onu çok seviyorum ama o cabalarimdan sonra bana ağır bir hava çöktü bu sefer de bunu nisanlim sevmiyor. Isin özü su bence sen partnerine gore stil belirleme kendini en iyi hissettiğin halde dur. Sen kendini ne kadar iyi hissedersen karsindakineno kdar güzel gorunursun :),

Eyeliner tavsiyelerin için teşekkür ederim denemelere başlıyacağım. Diğer konuda da haklısın :)

Merhabalaar :3:

Daha önce burda bir kaç konu daha açtım ve yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Şimdiki sorunum şu; ben 20 yaşımdayım ama nasıl desem
sanki biraz çocuksuyum. Yani bu çocuksuluk içten gelen özellik olarak değil de dışarıdan :27: Çocuk ruhlu olmayı seviyorum ama dış görüşünüş olarak
öyle gözüktüğümü hissediyorum. Aslında giyinişim öyle değil gayet güzel giyinirim ne biliyim bilekte pantolonlar olsun güzel bluzlar etekler olsun
çocuksu bir giyinişim yok Minyon bir tipim de yok boyum 1.68 kilom 52. . Ama hava olarak genç bir kadın havasında olmak istiyorum sanırım.

Ama bendeki bir şey bunu engelliyor acaba saçımın şeklinden mi ya da ses tonum ince o yüzden mi bilmiyorum. Sanırım biraz komplekse girdim.
Sevgilim benden biraz büyük biraz ve şu an aramız bozuk. Galiba bundan da hareketle biraz kompleks yaptım.
Evet hanımlar sorum bu bakımlı güzel genç bir kadın olmak için ne gerekir?

Canım ben de 20 yaşındayım. Haziranda Allah nasip ederse 21 olacağım ama inan yaşımdan daha küçük görünmek istiyorum. Hatta kimileri bana '17-18' gibi duruyorsun diyorlar. Nasıl seviniyorum anlatamam.:9: Yaşından küçük görün, boş ver.:34: Bu senin için avantaj unutma.:34:

Back
X