• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı güzel genç bir kadın olmak için?

Merhabalaar :3:

Daha önce burda bir kaç konu daha açtım ve yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Şimdiki sorunum şu; ben 20 yaşımdayım ama nasıl desem
sanki biraz çocuksuyum. Yani bu çocuksuluk içten gelen özellik olarak değil de dışarıdan :27: Çocuk ruhlu olmayı seviyorum ama dış görüşünüş olarak
öyle gözüktüğümü hissediyorum. Aslında giyinişim öyle değil gayet güzel giyinirim ne biliyim bilekte pantolonlar olsun güzel bluzlar etekler olsun
çocuksu bir giyinişim yok Minyon bir tipim de yok boyum 1.68 kilom 52. . Ama hava olarak genç bir kadın havasında olmak istiyorum sanırım.

Ama bendeki bir şey bunu engelliyor acaba saçımın şeklinden mi ya da ses tonum ince o yüzden mi bilmiyorum. Sanırım biraz komplekse girdim.
Sevgilim benden biraz büyük biraz ve şu an aramız bozuk. Galiba bundan da hareketle biraz kompleks yaptım.
Evet hanımlar sorum bu bakımlı güzel genç bir kadın olmak için ne gerekir?

ben 21 yaşındayım .ama bazen 16 duruyosun diyen olur bazen 25 duruyosun diyen oluyor . ve ben anladımki bunun kişinin duruşuyla ilgisi var. mesela kadınsı değişde spor giyinince makyaj yapmayınca sacları oldgu gibi bırakınca küçük duruyo insan.. ama biraz bakımlı olunca mesela saçlara havalı ve doğal bi dalga, yaşına göre alımlı görünebileceğin bi kıyafet,tırnaklara göz alıcı br oje e bide şık bi ayakkabı ile yaşından küçük görünecegini zannetmiyorum :) o senin kuruntundurrrr takılma :))))))

ben 21 yaşındayım .ama bazen 16 duruyosun diyen olur bazen 25 duruyosun diyen oluyor . ve ben anladımki bunun kişinin duruşuyla ilgisi var. mesela kadınsı değişde spor giyinince makyaj yapmayınca sacları oldgu gibi bırakınca küçük duruyo insan.. ama biraz bakımlı olunca mesela saçlara havalı ve doğal bi dalga, yaşına göre alımlı görünebileceğin bi kıyafet,tırnaklara göz alıcı br oje e bide şık bi ayakkabı ile yaşından küçük görünecegini zannetmiyorum :) o senin kuruntundurrrr takılma :))))))

Evet mesela ablamın sevgilisinin arkadaşı benle ablamın resmini görmüş benim için büyük olan bu mu demiş :9: Ama geçen gün de ev bakıyorduk üniversiteden laf açıldı emlakçı 16 falan duruyorsun dedi :1: Değişiyor gerçekten de :) Tavsiyelerin için sağool :16:

aynı dönemlerden geçtim vee saçlarımı sarı yaptım.. kesinlikle saç değişikliğine git derim çok daha kadınsı olursun memnun kalırsın ben neden daha önce yapmadım ki derim hala hep

aynı dönemlerden geçtim vee saçlarımı sarı yaptım.. kesinlikle saç değişikliğine git derim çok daha kadınsı olursun memnun kalırsın ben neden daha önce yapmadım ki derim hala hep

Bir kere sadece uçlarını sarı yaptım civciv gibi oldum :1: Ama belki başka bir renk deneyebilirim teşekkürler :)

Merhabalaar :3:

Daha önce burda bir kaç konu daha açtım ve yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Şimdiki sorunum şu; ben 20 yaşımdayım ama nasıl desem
sanki biraz çocuksuyum. Yani bu çocuksuluk içten gelen özellik olarak değil de dışarıdan :27: Çocuk ruhlu olmayı seviyorum ama dış görüşünüş olarak
öyle gözüktüğümü hissediyorum. Aslında giyinişim öyle değil gayet güzel giyinirim ne biliyim bilekte pantolonlar olsun güzel bluzlar etekler olsun
çocuksu bir giyinişim yok Minyon bir tipim de yok boyum 1.68 kilom 52. . Ama hava olarak genç bir kadın havasında olmak istiyorum sanırım.

Ama bendeki bir şey bunu engelliyor acaba saçımın şeklinden mi ya da ses tonum ince o yüzden mi bilmiyorum. Sanırım biraz komplekse girdim.
Sevgilim benden biraz büyük biraz ve şu an aramız bozuk. Galiba bundan da hareketle biraz kompleks yaptım.
Evet hanımlar sorum bu bakımlı güzel genç bir kadın olmak için ne gerekir?

Öyle güzel bir yaştasın ki,boşver kadınsılığı.Genç kızın kadınsı olma gayesi olmamalı.Yaşının gençliğinin kıymetini bil.Zamanla bu yaşına dönmek isteyeceksin.

Benim gibi 30 una geldiğinde küçük gösteriyorsun lafının kıymetini o zaman anlıcaksın😊eşimle 15 yaş var aramızda o da ben de küçük gösteriyoruz mutluyuz😁Bence bunun büyük bir şans olduğunun farkına varmalısın.Etrafta bu kadar boyalı süslü çocuk suratlı kadınlar varken neden doğallığının kıymetini bilmiyorsun ki?Çok şanslısın çokkkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden sekerim?

Bence bir kadinin karizmatik ve ozguvenli olup olmadigi kot-tisort kombinasyonuyla nasil gorundugunden anlasilir. Ozguven ne giydiginden degil, kim oldugundan gelmeli bence......yani elbiseyle cekici hissedip, kotla hissetmiyorsan o zaman daha cok auraya ihtiyacin vardir bence :34:

En temel, seksi ve tarz kombinlerden biri bence jean + t-shirt+topuklu ayakkabidir.

Mesela Kate Moss (benim icin karizmanin ayakli hali o'dur), bakin nasil havali gorunmus:
Diğerleri gibi 'Yav zaten 20 yaşındasın boşver' demediğim için alıntı yaptınız sanırım. Eminim bu insanlar çevrelerinde 20 yaşında olup 14-15 görünen kızlar için de 'Hiç genç kız havası yok' gibi yorumlar yapıyorlardır. Kot pantolon benim için hiçbir zaman şık değildir, olmayacaktır. Sadece pratiktir. Giyilecek şeye karar verilemediğinde şıp diye ayağa geçirilir. Kotla çekici hissetmenin aurayla ilgisi ne onu da anlamadım. Dışarı çık 10 kişiden 9'u kotlu. Sıradan bir kıyafet işte. Rahat hissetmiyorum, sevmiyorum.
Kate Moss uyuşturucudan çökmüş göz altları, gece hayatında pörsümüş 40 kiloluk bedeni, ayrık dişleriyle hiçbir zaman havalı olamayacaktır. Kotlu ya da kotsuz :34:

Eyelineri beceremiyorum ya kuyruklu falan yapıyorlar ya onu mu öğrensem acaba :1: Peki sizce uzun saç mı daha iyi kısa mı hangisi daha iyi bir hava katıyor?

Bence kısa saç her zaman daha modern, daha havalı gözükür.
Eyeliner değil de kendine golden rose dipliner al.
Kağıt bantlar var onları kuyruk hizasında iki gözüne eşit yapıştır. Bantın ordan çiz.
Kuyruk kısımlarını kıvırıp rimel sürdükten sonra çizersen eşit çizebilirsin:31:
Bir yanlış iki yanlış üçüncüde iki dakikada dümdüz çizersin:40:
Ben artık saniyede çiziyorum resmen
:9:

Bence kısa saç her zaman daha modern, daha havalı gözükür.
Eyeliner değil de kendine golden rose dipliner al.
Kağıt bantlar var onları kuyruk hizasında iki gözüne eşit yapıştır. Bantın ordan çiz.
Kuyruk kısımlarını kıvırıp rimel sürdükten sonra çizersen eşit çizebilirsin:31:
Bir yanlış iki yanlış üçüncüde iki dakikada dümdüz çizersin:40:
Ben artık saniyede çiziyorum resmen
:9:

O kağıt bantları nerden bulucam peki? Teşekkürler bu arada :)

Yapılı saç,ojeli tırnaklar ve topuklu ayakkabı...En kadınsı gösteren üçlü bence:)

10 yıl sonra nasıl genç ve çıtır görünebilirim diye konu açarsın. kıymetini bil. geçen zaman bir daha gelmez.

Merak ettim acaba genc gorunmenin sirri ne kremler falan mi kiyafet mi yoksa genetik mi

sanırım genetik..kendimi bildim bileli yaşımı göstermem,önceleri bu hiç hoşuma gitmezdi ama yaş 30a gelince durum avantajlı oluyor :34:

Bi sarki var Sebo'nun :)

"Aslinda ben de isterim
Guzel elbiselerle
Makyaj yapip dolasmayi"

Diyor.

Ama ruhunda yok. Ben de bi donem niye boyleyim la niye erkek gibiyim uhuhu diyordum. (hatta burada da erkek sanildim.) simdi sadece zamani geldiginde canim istediginde bakimli olacak kadar bilgi edindim. :)

Youtube'da "kanadali civciv"i takip et. :)

aslinda sari sac buyuk gosterir ama bence boyatma.saclarinin rengi guzl zaten. isilti attirabilirsin.renkli degilde daha klasik renklerde giyinebilirsin.siyah beyaz ve kahve.ayakkabi olarak babet secebilirsin spor ayakkabidan uzak dur.beyaz tabanli olanlardan falan.giyebilirsen topuklu giy hem yazda geliyo dolgu topukla rahatta olabilirsin.bi de pantolon olarak kumas pantolonlarda kot pantolondan daha kadinsi gosteriyo.bi de guzel bi makyaj yaparsan tamam.

Bi sarki var Sebo'nun :)

"Aslinda ben de isterim
Guzel elbiselerle
Makyaj yapip dolasmayi"

Diyor.

Ama ruhunda yok. Ben de bi donem niye boyleyim la niye erkek gibiyim uhuhu diyordum. (hatta burada da erkek sanildim.) simdi sadece zamani geldiginde canim istediginde bakimli olacak kadar bilgi edindim. :)

Youtube'da "kanadali civciv"i takip et. :)

Aslında benim ruhumda var :1: Giyinirim süslenirim saçım başım hep yapılıdır sadece daha olgun ve bakımlı gözükmek istemiştim

aslinda sari sac buyuk gosterir ama bence boyatma.saclarinin rengi guzl zaten. isilti attirabilirsin.renkli degilde daha klasik renklerde giyinebilirsin.siyah beyaz ve kahve.ayakkabi olarak babet secebilirsin spor ayakkabidan uzak dur.beyaz tabanli olanlardan falan.giyebilirsen topuklu giy hem yazda geliyo dolgu topukla rahatta olabilirsin.bi de pantolon olarak kumas pantolonlarda kot pantolondan daha kadinsi gosteriyo.bi de guzel bi makyaj yaparsan tamam.

Teşekkür ederiim :)

Back
X