• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı güzel genç bir kadın olmak için?

jel eyeliner da çok kolay oluyor $ojemrujumrimelim_maybellinegeleyeliner2.webp akme falan yapmıyor hem de çok kolay kullanması bir kaç denemeyle olur.

saçlarının şeklini değişitirebilirsin ya da nasıl ayırıyorsun bilmiyorum ama bazen ayırma şekli bile değişiklik katabiliyor.

not: 20 yaşın keyfin çıkar:16:

Merhaba o minyonlukla alakalı. Ben de öyleyim, 24 yaşındayım şimdi. Geçenlerde bi komşu "Ay canım liseyi bitiriyordun di mi sen bu sene" dedi :1: Bi de saçlarım da küt falan. Ama bence çok şekerim böyle yaa çok hoşuma gidiyo. Hiç yaşlanmıyoruz işte mis gibi:1: Benim halam da öyle misal. 45 yaşında ve cidden 25 falan gösteriyor. Bunlar iyi şeyler bence

jel eyeliner da çok kolay oluyor Eki Görüntüle 1095070 akme falan yapmıyor hem de çok kolay kullanması bir kaç denemeyle olur.

saçlarının şeklini değişitirebilirsin ya da nasıl ayırıyorsun bilmiyorum ama bazen ayırma şekli bile değişiklik katabiliyor.

not: 20 yaşın keyfin çıkar:16:

Bende de bundan var iştee :1: Ama ince çekiyorum kalın olmuyor kalın olunca da düzgün durmıyor. Ben de hep yandan ayırırım acaba onu mu değiştirsem :1:

Merhaba o minyonlukla alakalı. Ben de öyleyim, 24 yaşındayım şimdi. Geçenlerde bi komşu "Ay canım liseyi bitiriyordun di mi sen bu sene" dedi :1: Bi de saçlarım da küt falan. Ama bence çok şekerim böyle yaa çok hoşuma gidiyo. Hiç yaşlanmıyoruz işte mis gibi:1: Benim halam da öyle misal. 45 yaşında ve cidden 25 falan gösteriyor. Bunlar iyi şeyler bence

Ben minyon değilim ama :) Boyum 1.68 kilom 52 yani minyon durmuyorum sadece içten gelen bir özellik bu bende. :)

Son düzenleme:
Bende de bundan var iştee :1: Ama ince çekiyorum kalın olmuyor kalın olunca da düzgün durmıyor. Ben de hep yandan ayırırım acaba onu mu değiştirsem :1:

ben bundan esktra memnunum kalın da çok güzel duruyor. biraz uğraş bakalım bakalım :D bi dene bakalım belli olmaz :D saç şeklinde değişiklikler yapabilirsin ya merak etttim küçük mü gösteriyorsun birde yaşından mı büyük isitiyorsun. genelde sarı saç büyük gösteriyor.

ben bundan esktra memnunum kalın da çok güzel duruyor. biraz uğraş bakalım bakalım :D bi dene bakalım belli olmaz :D saç şeklinde değişiklikler yapabilirsin ya merak etttim küçük mü gösteriyorsun birde yaşından mı büyük isitiyorsun. genelde sarı saç büyük gösteriyor.

Küçük göstermem fiziğimle alakalı değil aslında. Dışardan bakan 20 yaşındasın diyor. Ama demin bir üye yazmıştı auramda dişilik yok :1:

Komikmisin :) düzeltmen gereken daha önemli şeyler var espri anlayışın gibi mesela daha sonra ona geçersin

Espri yapmak amacıyla yazmadım. Aura insanın enerjisi değil mi sonuçta onu kontrol etmek bizim elimizde değil mi? Hatta bugün geliştirme tekniklerini okudum. Yanlış anladınız beni heralde.

Ayrıca benim espri anlayışıma yorum yapmak size düşmez o konuda bir yorum istediğimi hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Küçük göstermem fiziğimle alakalı değil aslında. Dışardan bakan 20 yaşındasın diyor. Ama demin bir üye yazmıştı auramda dişilik yok :1:

ben 26 yaşımdayım kalasım yani arkadaşım . çuval giysi seksi yani :D:16::9:

Back
X