Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jel eyeliner da çok kolay oluyor Eki Görüntüle 1095070 akme falan yapmıyor hem de çok kolay kullanması bir kaç denemeyle olur.
saçlarının şeklini değişitirebilirsin ya da nasıl ayırıyorsun bilmiyorum ama bazen ayırma şekli bile değişiklik katabiliyor.
not: 20 yaşın keyfin çıkar![]()
Merhaba o minyonlukla alakalı. Ben de öyleyim, 24 yaşındayım şimdi. Geçenlerde bi komşu "Ay canım liseyi bitiriyordun di mi sen bu sene" dediBi de saçlarım da küt falan. Ama bence çok şekerim böyle yaa çok hoşuma gidiyo. Hiç yaşlanmıyoruz işte mis gibi
Benim halam da öyle misal. 45 yaşında ve cidden 25 falan gösteriyor. Bunlar iyi şeyler bence
Dişilik içten gelir kiminin aurası dişidir kiminin değildir giyimle fizikle süsle püsle olmaz o iş
Bende de bundan var işteeAma ince çekiyorum kalın olmuyor kalın olunca da düzgün durmıyor. Ben de hep yandan ayırırım acaba onu mu değiştirsem
![]()
ben bundan esktra memnunum kalın da çok güzel duruyor. biraz uğraş bakalım bakalımbi dene bakalım belli olmaz
saç şeklinde değişiklikler yapabilirsin ya merak etttim küçük mü gösteriyorsun birde yaşından mı büyük isitiyorsun. genelde sarı saç büyük gösteriyor.
İşte aradığım cevap! Benim auramda yok bugün araştırdım ben de. Onu sonradan düzeltemiyor muyuz ya![]()
Komikmisin :) düzeltmen gereken daha önemli şeyler var espri anlayışın gibi mesela daha sonra ona geçersin
Küçük göstermem fiziğimle alakalı değil aslında. Dışardan bakan 20 yaşındasın diyor. Ama demin bir üye yazmıştı auramda dişilik yok![]()
ben 26 yaşımdayım kalasım yani arkadaşım . çuval giysi seksi yani![]()
Napalımm kabullenicez![]()
ama bir kaç rötüşla olunuyo ama ben öle hissetmiyorumahah tuhta olacak ruhta