Aynen. Nasil yapilcagini biliyorum ama yapamiyorumÇevrende örnekleri varmış işte teoride tamam pratikte sıkıntın var senin
Üsenmezsen yaz canim cok sevinirim :)Ben detaycıyım ya yazması bile uzuuuun surer
İstersen yaparsın niye yapamayasın misal ben hastayken bile makyajlıyımdır(hafif makyaj tercihimdir hep)Aynen. Nasil yapilcagini biliyorum ama yapamiyorum
Olmali ama artik yaslilar bile rujsuz gezmiyoBöyle şeyler insanın özünde olacak.
Aksi halde yaparsın ama devamı gelmez işte.
Benim özümde de yok bu arada :)
Of of normal halim boyle hastayken yuzume baklimazİstersen yaparsın niye yapamayasın misal ben hastayken bile makyajlıyımdır(hafif makyaj tercihimdir hep)
Yok ya ben aynaya baktığımda güzel ve bakımlı olduğumu görmek isterim tmm güzel olmakla bakımlı olmak farklı şeyler ama biri olmasa oteki yarım yamalak kalır misal regl olunca göz altlarım morarır biraz öyle dolaşamam ben regl donemim de zor geçer bu arada yine elimden geleni yaparım bu konuda :)Of of normal halim boyle hastayken yuzume baklimaz
Bunlari gunluk yapsam yeter de yapamiyorum isteKırmızı rujun da yeri vardır. Herzaman makyajlı dolanırsan doğal halin bi süre sonra inan çirkin gelecek beğenmeyeceksin kendini..
Günlük duş, parfüm, deodorant, hafif bi dudak koruyucu , biraz parlatıcı ,nemlendirici krem saçlarını tara üstüne başınada temiz şeyler oldu bitti bu günlük rutindir özel günlerde bu listeye istediğini ekleyebilirsin
Ben o donemde yataktan cikmiyodum ne bakimi masallah sanaYok ya ben aynaya baktığımda güzel ve bakımlı olduğumu görmek isterim tmm güzel olmakla bakımlı olmak farklı şeyler ama biri olmasa oteki yarım yamalak kalır misal regl olunca göz altlarım morarır biraz öyle dolaşamam ben regl donemim de zor geçer bu arada yine elimden geleni yaparım bu konuda :)
Evde giymek icin miKimi insan dogustan oyle oluyor valla.es,dost,akraba,ya da disariya cikinca degil,evde tek bile yasayip,sabah kalkip makyajini yapan,takisini takan biliyorum,hem de bunlar hayatinin rutini olmus.sen nasil kalkiyorsun,yuzunu yikiyorsun kadinda kalkip makyajini yapip susleniyor...zor gelmiyor ona yani...bende heveslenirim oyle olanlara ama yapamam uzun sureli..
Benden sana ilk tavsiye,bu ise baslamak,en azindan kenarindan kosesinden biryerden tutmak icin,gardolabini degis en basta
İyi de nedenBunlari gunluk yapsam yeter de yapamiyorum iste
Bilmiyorum iste.İyi de neden
Neden cnm? Zor değilki amaBunlari gunluk yapsam yeter de yapamiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?