Cilt Bakımı Ürünleri Bakımlı kadınlar! Helppp

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhaba,
Ben 23 yaşındayım. Ve genelde yüzüme evde hazırladığım kahve maskesi, yoğurt maskesi dışında pek işlem yapmıyorum. Günlük niveanin yüz yıkama jelini kullanıyorum.
Ama şuan yüzümde ince çizgiler oluşmaya başladı. Ve ben nasıl bakım yapacağım bilmiyorum.
Neleri kullanmalıyım neler almalıyım tavsiye verir misiniz?

nemli tutun cildinizi bolca su için çok fazla kurutacak ürün kullanmayın. beyaz sabun vs. kuru cilt çabuk yaşlanır esnekliğini kaybeder. bu kırışıklık önleyici kremleri falan bi işe yaradığını düşünmüyorum

Ben eşek sütlü sabunla her sabah yüzümü yıkıyorum cildime çok iyi geliyor

İnce çizgi dediğiniz şey kırışıklık mı? Bende de var ama ağız çevremde güldüğüm için belirginlestiler. Buna yapacak bir şey yok ama maskelerden dolayı oluştuysa bilemeyeceğim ne iyi gelir. Mayali maskeyi öven çok oluyor yüzü gerginlestirmek için bir de onu araştırın. Bende kötü yan etkileri oldu ama denemeye değer

nemlendirici sabah aksam. bol su. cok mimik yapmamaya calisin. guneste falan gozluk kullanin, gozlerinizi kismayin, kaslarinizi catmayin.
ileriki senelerde botoxa dolguya baslarsiniz.simdilik sureci ne kadar yavaslatirsaniz iyi

Cizgiler varsa cildiniz cok yumusaktir..
Iz gibi durur.. sıkılastirabilirsiniz yumurtali kürlerle..
Ama başka sebebtense çatlak filan nemlendirirsin.

Eger kırışıklık falansa acı gerçek genetik olarak buna yatkınsıniz. Tek çare botox oluyor. Benim de alnımın ortasinda çizgi oluşmuş gibi hafif bol bol nemlendiriyorum şuanlık ama param olunca botox yaptıracağım.

Cok da bakımlıyım diyemem ama yüzüm pürüzsüzdür bunun sebebi bence çok az makyaj, bol su, az abur cubur ve sigara yok.
Ayrıca soda ve gül suyu ( %100) karışımı her gün yüzüme sürerim.
Yüzüme kimyasal kremlerden sürmem. Bir de bi ara kendi yaptıgım aleovera karışımım vardı. Ama o zahmetli geldi. Bir de sarı suyunu falan çıkarmak gerekiyor zor oldu. Benimkiler bu kadar

Cildinizi kurutmuşsunuz bi süre maske yapmayın,bol bol nemlendirici sürün ,bol bol su için saf zeytinyağı bile nemlendirir

Nemlendirici sür
Güneşe güneş kremsiz çıkma
Bol su iç

Ben kendimden örnek vereyim
Çok su içerim, akşsmları ve sabahları yüz yıkama jeliyle yıkar nemlendiririm
Güneş kremi ve mineral bb krem kullanıyorum
Bide hyalüronik asit ve kolajen hapı aldım onlara başladım önlem olarak
Cildimden çok memnunum:)
Aslında birçok faktör var beslenme düzeni kan değerleri vs bunlarada dikkat edin bence

Yüzü temizlemek kirismaya engel olmaz malesef. Bol bol nemlendir, su iç, güneş kremi kullan ama oluşmuş kirisikliklari maske ve kremle geciremezsin.

Aslında birçok faktör var beslenme düzeni kan değerleri vs bunlarada dikkat edin bence
Kaç yaşındasınız

Ben çok makyaj yapmıyorum, ama işte kuruluk var sanırım nemlendirmedim cildini hiç. Hyalüronik asiti duydum ama arastirmadim hiç. Bunları hangi markadan aldınız etkileri neler tavsiye ediyor musunuz

Benim yaptiklarim; bol su,hergun gunes kremi,hafiften kaz ayaklarim cikmaya basladigi icin göz kremi, güzel bir temizleyici jel ile sabah akşam yıkamak. Bazen de kuru hissedersem nemlendirici sürüyorum. Maske yapmayı sevmiyorum zaten beceremem,yüzüme ne iyi gelir kestiremem. Makyaj da sevmem,sanirim en cok onun artısını görüyorum.

Bu haplar doktor tavsiyesiz aliniyormu? Kullanımı markası nedir? Yaşım 31 bu arada:)

Back
X